Dün ki yaşanan durumdan kaynaklı kendimi çok kötü hissediyorum

Yok zaten görüşmeyi bende istemiyorum kızda istemiyor. Bence görüşmemek daha sağlıklı fazla yüz göz olduk kendimi rahatsız hissediyorum. Kız için kızdığım tek nokta şu. Benim eşim bu adamla samimi tabiki bu durumdan rahatsız olurum veya bunu eşim biliyor mu benden gizliyor mu bilmek isterim. Benimde eşimin arkadaşının arkadaşı olsa bağlantıları olm
Ben kendiminde eşiminde fevri ve saçma sapan davrandığının çok farkımdayım. Ben normalde daha kontrollü mantıklı düşünüp hareket ederim ama sinirlerime hakim olamadım inanın elimde olmadan bu fevriliği yaptım. Bende şuna anlam veremiyorum diyelim eşim bana bunu anlatsa ben bunu kadına anlatmak istesem kadının eşinden neden bu kadar çekineyim ki anlatırsa anlatsın. Eşimle aramız şuan soğuk olduğu için yani bu tavıra devam mi etsem yoksa konuşsam mı noktasında kararsız kaldım şuan pekte açıkçası akıllı fikirli düşünemiyorum. Bu olaydan öncede kendimi çok iyi hissetmiyordum. Duygusallık bazen sinir duygusal dalgalanmalar yaşıyorum bu olayıda bu kadar takmam büyütmem sağlıklı değil bununda farkındayım. Kimseyle çevremden bunuda konuşmak istemiyorum sizlere sormak istedim

Eşinizle sakince konuşun, aranızdaki meseleyi çözün. O insanlarla da mesafe koyun kesinlikle, zaten görüşmeyelim demiş, bu fırsatı değerlendirin. Olan olmuş, hoş olmamış ama rezil olundu gibi bi durum yok, daha fazla düşünüp kendinize eziyet etmeyin hamile halinizle.

Diğer konuya da baktım da çekilecek çile değilsiniz ergen gibi milletin yanında saçma sapan kavga çıkarma falan. Size ne yahu kim kimi aldatmış etmiş? Siz kocanıza neden bilendiniz onu hiç anlamadım. Adam belki biliyor belki bilmiyor sınırını ona göre çizer siz her kararını böyle sorguluyor musunuz ?
Yok git onla yaşa demeler kızı arayıp olayı büyütmeler gerçekten hormonSAL dalgalanmalarınız evlerden Irak.
Hayır bi de eşime kızgınım diyorsunuz hala. Eşinize kızmanız için tek bir sebep yok sizinki zeytinyağı gibi üste çıkmak.
Adam bilse hoca hoca diye peşinde dolanır mı? Onun özel hayatı sizin evliliğinizi neden etkilesin ?
Bilmiyor demek ki belki de imam nikahlı karıları var adama göre iş kuralına göre devam ediyor. Aa hayır metresi var deyip kavga çıkarmanız inanılmaz saçma geldi bana.

Kari koca cok disariya aciksiniz ve biraz ergen davranislariniz var. Siz disardan aldiginiz bilgiyi esinizden saklamak zorunda degilsiniz bi defa ama milletin yaninda kavga etmek yetmez gibi esinizin arayip baskalarini suclamasi vs. Normal degil. Huzursuzlugunuzun nedeni size bunu soyleyen degil, sizsiniz.

Boyle bir sey duysam eşim bilse de bilemse de kavga cikartmam max yalnizkem boyle birsey varmis biloyor musun der normal sohbet eder sekilde muhabbetini yaparim konusur anlasiriz bir sekilde.
Kendi özguvensizliginiz ve adam aldatacak korkunuzla ortaligi birbirine vermissiniz.

Eşinizin arkadaşı yapıyor ahlaksızlığı, ona hiçbir şey olmuyor ve suçlu sizmişsiniz gibi kabak sizin başınıza patlıyor. Kötü mü hissediyorsunuz yoksa kötü mü hissettiriliyorsunuz? Bu ayrım önemli.

Siz su Merveyle konusun asil. Kocasi nerde duymus, nasil duymus, sizin esiniz ortamda yokken nasil gelismis konu. Hacilarla hocalarla meyveli dogum gunu pastali kutlama ke disinde kiskanclik yaratmis olabilir. Mervede sizi fisfikleyecegine, madem cok yakinsiniz, esiyle ortak karari olarak size soylemeliydi uyari babinda. Boyle size aman kimse bilmesin diyerek dedikodu yapmasi gunah. Ama gunah nasil gelismis hep beraber gördük belki de. Ben oyumu Merveden yana kullaniyorum. Bence uydurdu.

Diğer konunuzda da yazdım. Eşinize kızın söylediklerine inanıp konuyu soruyorsanız, eşiniz böyle bir şeyi gerçekten duymadıysa ve siz ama böyle dedi diyorsanız eşiniz yalancı konumuna düşüyor farkında değil misiniz? Ben olsam ben de arardım, çünkü gerçekten böyle bir şey yoksa ortada onu da kapsayan bir yalan var. Ve biz sizin eşinize inanmadığınızı anladık, eşiniz de anlamıştır. Yani bence boşuna suç bulmayın. Burada içiniz rahat etmiyorsa yapabileceğiniz tek şey eşinizi gözlemlemek, farklı bir şey var mı bakın, bakabiliyorsanız telefonuna da bakın. Bir şey yakalarsanız sizlik bir mesele vardır, yakalamazsanız kapatın artık konuyu. Ortada olmayan bir şey için de eşinize gereksiz trip atıp aranızı açmayın. Bir de hamileymişsiniz, yaptıklarınızı iki kere düşünün derim.

Ben halen konuyu size taşıyan kızın yalan söylediğine inanıyorum,eşini aldattığını söyleyen hoca ama sizin evinizde geçen konuşmayı niye sıkı sıkıya tembihliyor ki eşine söyleme diye...Çünkü sen eşine söylersen o da gidip onun kocasına soracak işin aslını ,olay büyüyecek yalanı ortaya çıkacak.Valla bilmediğim bir konuda birşey biliyormuşum gibi lanse edilip de sakladığım ima edilirse bende arar hesap sorarım.Sen çok büyüttün meseleyi.Kafana da o kadar takma ders olmuş olsun sana.

Adamın birinin eşini aldatıyor olma ihtimalini memleket meselesi haline getirmeye gerek var mıydı? Olayın içindeki herkes her şeyi çok fazla büyütüyor. Sizinle ilgili değil, diğer çiftle ilgili değil. Dedikodu yapacaz diye hem evliğinizin hem arkadaşlığınızın içine ettiniz.

Hayaımda bundan daha saçma bir tartışma sebebi görmedim.
Resmen ortalığın içine etmişsiniz
Siz ilgilendirmeyen bir mevzu üstelik
Buna benzer bir olayı biz de yaşadık eşime sordum evet öyle bir şey var dedi
Dediğim tek şey o insanın evime girip çıkmasını istemiyorum sen de mesafe koy dedim.
Konu bu kadar basit aslında.

Valla kusura bakmayın biri de size gerçeği söylemeli hamileliğe vermişsiniz de hamile kaldığımızda aktif hale gecen bir dedikodu hormonu yok ! Bu yaptığınız tam anlamıyla dedikodu
Kızcağız görüşmesek iyi olacak demiş şahsen biri bunu bana dese cok üzülürdüm utanır yerin dibine girerdim biraz ozeleştiri mi yapsanız
Hele ki eşinizle başkalarının yanında kavga etmeniz çiğliği mi desem ne desem kime neyi ispata kalktınız
Ve son olarak bir olayı o denli icsellestirirseniz aynısını maalesef yaşıyorsunuz neredeyse 50 yasina geldim hem kendi hayatımda hem etrafımda bunu maalesef gördüm belirtmek isterim nasil yapar diye sorduğunuz şeyi Allah işte boyle dercesine size yaşatıyor ben asla yapmam ben asla katlanmam ben asla .... dediğiniz her şeyin başrolü oluyorsunuz
Tekrar başa dönmek istiyorum size söylenen ve kimseye söyleme denilen şeyi kimseye söylemeyin hamilelik de bir hormon ortaya çıkıp size bunu yaptırmıyor
Bir de iyilik yapmak istiyorum biraz aklınız varsa yuvanizin huzuru icin bu konuyu artık kapatırsınız esiniz de hamileliginize verip size bu konuda sabretmeye calisiyor olabilir onu da zorlamayın empati yapin arkadaş ortamında ne hale düştüğünü görün neler konuşulacak hakkında di mi sizce hoş bir sey mi

Milletin derdini kendinize niye bu kadar dert edndiniz anlamadım cidden doğum gününüzü mahvedecek kadar mı mühim bir konuydu. O adamın yağtıgı hoş bir davranış degil ama siz fazla üsteleyip karıştırıyorsunuz gibi kabak size kalmasın dikkat edin hamlleslnlz zaten daha çok uzak durmanız gerekiyor böyle konulardan. Kocanız da biliyor ve farkında herşeyin siz kendinize dikkat edin bence kendi evliliğinize.

Eşin gidip kızı arıyor? Bu normal mi ne alaka? Kızın kocası adamsa senin eşine hayırdır kadınlar arası konuda sen kimsin de benim karımı ararsın der.
Milletin kocasını yargılayacağına gidip milletin karısını aramaya bahane arayan kendi kocana bak önce

Ne diyosun sen ya? Kadını arayıp kakara kikiri mi yaptı bahane arasın. Şu kadar da pis zihniyette olma bence. Kızada kapatmadan durumu açıkladı aynen de şunu dedi “ Bak bacım kocanı arayacaktım ama sana niye anlattın der sizinde huzurunuz kaçar diye seni aradım. Böyle bir mesele varsa o masada konuşsaydınız hep birlikte. Benim bilmediğim birşeyi ben biliyormuşum gibi yansıttınız demek istedi. Aramasını asla doğru bulmuyorum ama bu aaa kadını aradı konuştu olarak değil kıza ayıp olduğu için aramaması daha doğruydu.

Milletin derdini tabiki kendime bu denli dert edecek değilim. Ama böyle çirkin bi konu benim evimin salonunda konuşulup ve eşim için bunun benden özellikle gizlendiğini duyduğum için eşime sinirlendim. Bana söyleyen kişi çok büyük ısrarla eşime söylemememi istedi psikolojik olarak eşim böyle çirkin bi durumu biliyor neden benden gizliyor diye insan çok iğrelti oluyor. Eşime sorarsınız ben bilmiyorum diyor. Ben şuna yoruyorum. Bence kız bunu ay sakın eşine söyleme diyip böyle eşimide sanki bu durumun gizleyicisi ortağı gibi bana anlatış tarzından kaynaklı etkilendim sanırım.

Emin olun ben tarafından asla bi dedikodu malzemesi olamaz. Bunun dedikodusu mu yapılır ? Ben tabiki kimseye söyleme denen şeyi kimseye söylemem hatta ilk defa başıma geldi ve ayıp olduğunu düşünüyorum özeleştiri yapabiliyorum. Ama ben bunu eşime dedikodu olsun diye hadi bi muhabbet olsun diye anlatmadım. Eşimin bu adam hakkında hala iyi bi insan olarak düşünüp görüşmeye devam etmesi beni rahatsız etti. Ben görüşmesek konusunda yerin dibine girmedim gireceğim bi durum yok zaten benimde fikrim aynı yönde. Benim hatam fevri davranmaktı. Eşimle sakince bu durumu baş başayken sorup konuşabilirdim.

Olabilir dediginiz gibi de. Yada hamile oldugunuz için de etilenmemeniz için konuyu açmıyor olabilir

bu kadar konunun büyümesine gerek var mıydı?

ayrıca ne münasebet? eşimin bir kadını bu şekilde aramasını saygısızlık olarak görürüm. bunun muhafazakarlıkla alakası yok. eşimin muhatabı değil benim arkadaşım. bir sorun varsa arkadaşınla sen halletmelisin.

sizin yaşlar kaç? ergence davranıyorsunuz

Eşimin bunu benden gizlediğine sinirlenmem özgüvensizlik mi oldu ? Böyle karaktersiz bi insanla görüşmesini eşime yakıştırmayacağım için tepkim korkum mu oldu? Eşimin karşı tarafı suçlama sebebide benim bilmediğim birşeyi ben biliyormuşum gibi arkamdan söylüyorlar diyor. Kızada telefonda madem böyle birşey var masada açsaydınız konuyu. Ben bilmiyorum eşin böyle böyle demiş dedi.
Kız benim arkadaşım değil. Eşimin arkadaşının eşi. Hatta benden önce tanışıyorlar eşimle ben tanışmadan önce birbirlerini tanıyorlar. Ben 2 yıldır tanıyorsam eşim 10 yıldır. Ben araması yanlış diyorsam bu konuyla alakalı yanlıştı gerek yoktu aramasına. Eşim benim şahsı arkadaşımı benim şahsı bir sorunum varsa zaten arayamaz sen olayı anlayamamışsın.

`