- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
Bence kendini rezil etmişsin.
Farkındayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kendini rezil etmişsin.
Hatalarınızı görmezden gelmemizi isteyecek kadar hayal dünyasında yasamak isteyeceğinize kendinizi geliştirmeye çalışsanız, Türkçe öğrenseniz olmaz mı?:) hatalara takılıp moral bozmak yerine gözden kaçırsanız daha iyi olmaz mı
Dünkü konunuzu bilmiyorum, keşke oradan devam etseydiniz deeeeee cidden sizin derdiniz neydi de böylesine bir olay çıkardınız.
Yav adam s.git diyo. Daha ne desin? Allah aşkına be!
Resmen rezil etmişsin kendini. Adamın ayaklarına kapanmadığın kalmış. Belki onu da yapmışsındır gerçi. Bari bundan sonra yanaşma adama. Azıcık gururlu olun yahu bu nedir.Dünkü konum vardı kızlar devamlı takip edenler bilir
Kızlar şimdi size birde dün gece ki olanları anlatim... Akşam iş çıkışı yanına gittim dükkanına aşırı sinirli bi şekilde . Dışardan baktım önce yanında biri olup olmadığına yanında müşterisi vardı oturuyolardı . Bende telden aradım dükkana girmedim. Açmadı teli mesaj attım yine dönüş yapmadı peşine dükkanı aradım telefonu ortağı açtı dükkan telini kendi cep teline yönlendirmiş meğerse ben dükkanda değilim dedi bende anlamadım benimkinin dükkanda olmadığını söylüyor sandım gördüm dükkanda telefona çağırır mısın dedim bağırmaya başladı ben dükkanda değilim ben ben diye yine anlamadım aklımın ucuna dahi gelmedi dükkan telini yönlendirme yapacağı nasıl yani dükkan teli yönlendirmedemi onu anlamadım dedim yine aynı şekil de bağırdı anlamıyormusun evet diye bende tamm kusura bakma anlamadım dedim kapadım.
peşine bende dükkanın camına vurup benimkini dışarı çağırdım aaşırı derece kavga etmeye başladık .ben neden kafama göre gidiyor musum oraya neden dükkanı arıyormusum o bana mesaj atmışmış yarın buluşamıycaz diye vsvs bağırıyor bende ona bağırıyorum en sonunda eve git akşam konusuruz dedi bende o adamın bana telefonda bağırmaya hakkı varmı hiç sormuycakmısın ne olduğunu dedim yine bağırdı sana akşam konuşuruz dedim ya dedi bende o senden bu cesareti bulduğu için bana böyle davranıyor dedim eve git dedi tekrar ... Bende sana yazıklar olsun dedim ordan yine bişe dedi anlamadım.. o sinirle şimdi adamım diye gezin ortalıkta dedim ama tamamiyle onun kişiliğine yönelik değildi o adama karşı beni savunamadı içindi.. o lafı duyunca kıyamet koptu bağırdı daha çok bağırdı s.git daha senle işim olmaz dedibende çok kötü oldum ağlamaya başladım öle demek istemedim dedim yine tartıştık ayrıldı benden ama baya ısrar ettim sonra git tamm akşam konuşcaz dedi akşam aradığımda da çok soğuktu konuşmadı benimle yarın konuşalım kalbini kırcam yoksa dedi öle kapadık teli.. Şimdi hatalı benmiyim sizce
Sana durustce söylüyorum bu şekilde devam ettiğin sürece bu adam sana değer de vermez huzur da vermez sevgi de..
Çevremde ne kadar gururu hiç sayip kaybetmekten korkan aşırı seven kadın varsa sonu hep üzücü oldu.
Bir arkadaşım mesela ilk aşkıyla nişanlandı. Adam hiç değer vermez umursamazdi resmen çantada keklik bir tip. Bizimki ayrılmamak için neleri yedi yuttu ve sustu. Sonra ne oldu biliyor musun? Düğüne bir ay kala nisan atıldı ve bir kaç ay icinde biriyle hemen evlendi. Ayrılma sebebi de hiç kavga etmemeleriymis. Çocuk ayrılırken karakterin yokmus gibi davranıyorsun ama ben korkuyorum evlenene kadar susuyorsun gibi geliyor diye terk etti.
İstisnasız çevremde kaybetmemek için adama karşı gurursuz duranların hepsi mutsuz oldu hepsi.
Dikkat et erkek veya kadın herkes gururlu güçlü ve bugün arkasını dönüp gidebilecek insanlara aşık olur
Aklını bir an önce başına toplamazsan sonun çok kötü olacak.
Geçmiş 3-5 sene nolacak diye ömürlerini heba ediyolar işte. Yazık. Halbuki önünde daha 50 sene var ama bunu göremiyor.Ama 3 seneye noluuuuucaaaakkkk![]()
evet bende farkındayım neyin ne olduğunun ama kendimi durduramıyorumbelki bu kadar üstüne düşmesem umursamasam bu duruma gelmiycek
![]()
Hatalarınızı görmezden gelmemizi isteyecek kadar hayal dünyasında yasamak isteyeceğinize kendinizi geliştirmeye çalışsanız, Türkçe öğrenseniz olmaz mı?