• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün küçük yaşadığımız olay !!!

Keşke...
Bariz dövmüş de, kız da bu akılla daha çok dayak yer.
İnsanın kendine saygısı olacak başta.
Geçmişte "erkektir yapar" diyen kadınlar yüzünden bugün binlerce kadın aldatılıp dövülüyor
Benim eşim bana kendisi der sana eğer tokat atarsam boşan benden devamı gelir yoksa diye
İnanamadım o küfürlere ya
Birbirlerine o kadar saygısızlar ki..
böyle evlilik olmaz
O çocuğa yazık

E biz burda her gün karşılaşmıyor muyuz bu tip kadınlarla? Şaşıracak ne var? Hemen hemen her gün bir konu açılıyor özünde çok iyi kocalarindan dayak yiyen kadınlar tarafından. Gerçek hayatta da karşımıza çıkmaları normal değil mi?

Tam bir dengesi herif
Bir dayak atıyor bir seviyor tövbe tövbe

sado-mazo takılıyorlar işte.
ben adama suç bulmuyorum, bakıyor dövdükçe daha çok seviyor kadın bunu, bu da iyi bişey yaptığını sanıyor, alıyor gazı basıyor tokadı.
kadın da dayağı yiyip yiyip sessiz kalıyor ama arada kocasının başka bir falsosu olursa gelip buralara "dün kocişim biriyle gizlice mesajlaşıyordu kimle dedim düvdü, zaten hep düvüyor, beni aldatmış mıdır heee" diye konu açar, yorumlara da ama çok seviyor kocişim, casus program mı yüklesem, dövüyor ama bıçaklamadı hiç gibi müthiş cevaplar verir herkesi çıldırtır, 6 ay sonra da ikinciye hamileyim diye yeni konu açar.

ben adama suç bulmuyorum, bakıyor dövdükçe daha çok seviyor kadın bunu, bu da iyi bişey yaptığını sanıyor, alıyor gazı basıyor tokadı.
kadın da dayağı yiyip yiyip sessiz kalıyor ama arada kocasının başka bir falsosu olursa gelip buralara "dün kocişim biriyle gizlice mesajlaşıyordu kimle dedim düvdü, zaten hep düvüyor, beni aldatmış mıdır heee" diye konu açar, yorumlara da ama çok seviyor kocişim, casus program mı yüklesem, dövüyor ama bıçaklamadı hiç gibi müthiş cevaplar verir herkesi çıldırtır, 6 ay sonra da ikinciye hamileyim diye yeni konu açar.
Aman inşaallah ikinciyi yapmaz !
Yazık günah..
bu kafayla üç dört tane doğurur gibi

Fantezileri öyle herhalde
Adamdan dayak yedikten sonra öpüp kokluyor hiçbirşey yokmuş gibi
Beni döven bir adamın koynuna girmem asla evliliğimi devam bile ettirmem !
Çok enterasan
Bilmiyor bilmiyor. Buldumcuk iste. Bulmus bir erkek yapismis. Aman onu birakmasin aman bosamasin.

Cirkin bir tabir ama sirtindan sopayi, karnindan sipayi eksik etmesin. Cahil bi kiz.

Bosver dayak yiyip otursun. Karisma sen suclu olursun.

Benim eşim bana kendisi der sana eğer tokat atarsam boşan benden devamı gelir yoksa diye
İnanamadım o küfürlere ya
Birbirlerine o kadar saygısızlar ki..
böyle evlilik olmaz
O çocuğa yazık
Benim eşim de öyle...
"Kadın önce kendine saygı duyacak" der her zaman.
Babam da aynı şekilde

kızlar merhaba bayadır giremiyorum küçük bebeğimden dolayı
Hızlıca anlatmaya çalışacağım kötü bir olaya şahit olduk etkisinden çıkamadım hala !!

Dün 8 buçuk aylık kızımı anneme bıraktık eşimle iki üç saatliğine evli arkadaşlarımızla alışveriş merkezine cafeye gidecektik

Normalde 6 kişiydik eşimle ben, evli arkadaşlarımız, iki kişide sevgili olan arkadaşlarımız

Yanımıza bir çift geldi 5 aylık evlilermiş daha kız 3 aylık hamileydi yaşı küçüktü zaten 18 yaşındaymış.
Eşimle ben tanımıyorduk evli arkadaşlarımızın arkadaşıydı neyse gelsinler dedik alışveriş merkezine girdik cafeye doğru yürümeye başladık
Allahım birden adam hamile karısına küfür ederek dövmeye başladı !!!
Ne oldu hiç bilmiyorum konu neydi keyifleri yerindeydi sarmaş dolaş cilveleşiyorlardı iyi anlaşıyorlardı hatta ne güzel seviyorsunuz birbirinizi bebeğinizde olacak demiştim düşünün yani

Anlamadım birden saldırdı adam biz şok olduk erkekler direk çocuğu tuttu biz kızlarla hamile kızı aldık güvenlik geldi dışarı çıktık

Adam hala küfürler ediyor saçını tutuyor kızın dövmeye çalışıyor aldırıcaz yarın o çocuğu boşanıcaz diye bağırıyor !
Eşim ve diğer erkek arkadaşlarımız zor tutuyor adamı kız ağlıyor bende kızı sakinleştirmeye çalışıyorum
Güvenliklere polisi arayın diye bağırıyorum bir yandan kıza hemen darp raporu al şikayetçi ol diyorum kızda adama bağırıyor küfür ediyor

Adam güvenliklere bağırıyor küfür ediyor karı koca arasına girmeyin s... gidin gibisinden..
Allahım kabus gibi bir gece geçirdik dün !

Güvenlikler hiç bir halt yapmıyor bakıyor aptal aptal ! Gidin uzaklaşın burdan demekle yetiniyorlar
Telefonumu çıkardım polisi arayacağım dedim kız engel oldu yapma biz hep böyleyiz barışırız şimdi dedi!
Adam bir sigara yaktı oturdu kızın yanına sarıldı ben seni her halinle kabul ettim seni kaçırdım her haltı yaptım ailemi sildim senin için böyle yapma dedi

Sonra konuşup barıştılar sarmaş dolaşlar yine!

Biz sevgili olan arkadaşlarımızı aldık gittik onlar cafeye gidip oturmuşlar yanlarında durmak istemedik
Hala olayın şokundayım
Neden bu kadınlar haklarını aramazlar !
Neden kendisini döven erkeğe boyun eğerler neden şikayet edip boşanma davasını açmaz anlayamıyorum !
Yemin ederim kendi gecemin mahvolduğuna üzülmedim kıza da üzülmedim karnında ki bebeğe üzüldüm nasıl bir ortamda büyüyecek !
Herkes çocuk yapmasın arkadaşım bu ne !
O kıza hiç üzülmüyorum böyle susmaya devam ederse malesef ki çok dayak yiyecek !
Belli ki kabullenmiş dayak yemeyi böyle bir evliliğe böyle dengesiz bir adama razı..
Of allahım karışık anlatmış olabilirim çok sinirim bozuk..
Bir kere şiddet gördüyseniz boşanın şikayet edin verin yolu devamı gelecektir o şiddetin bir kereden birşey olmaz demeyin ezdirmeyin kendinizi kimsenin size bunu yapmaya hakkı yok..
Afedersiniz ama deveyi diken insani da dudukleyen geçerlidir bu dünyada.Hic sasirmadim.

"Dövüyor ama bıçaklamadı hiç" ahahaha ayy tövbeler tövbesi. Şaka bir yana, kimi kadınlar bu şekilde kendilerini cezalandırıyorlar. Yani "Ben hak ettim bunu" tarzı bir düşünceleri var. Kimisi ailede hep bunu gördüğünden, kimisinin yaşadığı travmatik olaylar var vesaire. Ama işin özüne indiğimizde, klasik olacak ama, hep sevgisizlik var.

18 yaşında, 5 aylık evli, 3 aylık hamile, kaçarak evlenmiş... baba evine dönme şansı yok. tabi dayağı yeyip oturacak. aklı olsa en başında bu hataya düşmezdi ki. bu kızı kurtabilecek tek şey zamanı geri almak.

o degilde magdem boyle iliskileri var yarin birgun dogacak cocugu da dover bu adam o zaman yine diyecek mi cocugumun babasi dover de sever de hayret birsey pes ya saka gibi boyle manyaklar da var mis demek ki...

Muhtemelen baba evinde de dayak yiyordur.Anneside dayak yiyordur.Normal geliyor.Evlilik hayatı böyle zannediyor.

Kocasıda dayak yiyeyiye büyümüştür.O da ondan çıkartıyor hırsını.

Yıllardır eve gelen yardımcımın 2 oğlu var.Yaş farklarıda var.Ağbi babadan çok dayak yemiş.Çok efendi bir

çocuk olmasına rağmen o da kardeşini dövüyor fırsat buldumu.İkisini yalnız bırakamıyor bu yüzden.

Benimde iki oğlum.Bizim evimizde hiç dayak olmadı.Küçükken biriki birbirlerine vurdular.Ben olayı o kadar

büyüttüm ki babası hatta küçük onlar daha olur böyle şeyler abartıyorsun dedi.

Ben de hayır bu olayın anlamaları için gözlerinde çok büyümeli ki bir daha yapmasınlar.

Çok şükür küçükken olan o biriki olaydan ve benim kopardığım kıyametlerden sonra böyle birşey yaşamadık.

Eşlerine de böyle birşey yaşatacaklarını hiç sanmıyorum

Ben de sadece bebek için üzüldüm. Bir ilişkide saygı kalmayınca hiçbirşey kalmıyor ki bu nasıl bir ilişki. Arsız olmuşlar artık hep böyleyse... Çok ilginç valla.

Herkes hakettiğini yaşar lafına çok inanıyorum...

Bu da kişinin iyiliğinden yada kötülüğünden değil, hayatını kendisi biçimlendirdiğinden aslında. Ah bi anlasak...

E biz burda her gün karşılaşmıyor muyuz bu tip kadınlarla? Şaşıracak ne var? Hemen hemen her gün bir konu açılıyor özünde çok iyi kocalarindan dayak yiyen kadınlar tarafından. Gerçek hayatta da karşımıza çıkmaları normal değil mi?
Daha önce hiç kocasından dayak yiyen birini görmemiştim dışarıda
Hep burdan okuyordum
Dedim ya hala etkisindeyim

"Dövüyor ama bıçaklamadı hiç" ahahaha ayy tövbeler tövbesi. Şaka bir yana, kimi kadınlar bu şekilde kendilerini cezalandırıyorlar. Yani "Ben hak ettim bunu" tarzı bir düşünceleri var. Kimisi ailede hep bunu gördüğünden, kimisinin yaşadığı travmatik olaylar var vesaire. Ama işin özüne indiğimizde, klasik olacak ama, hep sevgisizlik var.

+1
ek olarak bazı kadınlar şiddeti, kıskançlığı, kısıtlanmayı sahiplenme olarak görüp dozu arttıkça daha çok sevildiklerini düşünüyorlar. gerçekten umutsuz vaka...

Back
X