• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün küçük yaşadığımız olay !!!

Bilmiyor bilmiyor. Buldumcuk iste. Bulmus bir erkek yapismis. Aman onu birakmasin aman bosamasin.

Cirkin bir tabir ama sirtindan sopayi, karnindan sipayi eksik etmesin. Cahil bi kiz.

Bosver dayak yiyip otursun. Karisma sen suclu olursun.
O yüzden çok karışmadık zaten
Eşim dedi ki şimdi ben karışsam adamı dövsem kız bana döner sana ne kocam döver de sever de der dedi..
Kızda o lafı söyleyecek potansiyel var

Benim eşim de öyle...
"Kadın önce kendine saygı duyacak" der her zaman.
Babam da aynı şekilde
Ben babamdan hiç görmedim böyle şeyler
Yaşlı ama hiç geri kafalı değildir
Annemle hep mutfakta görürüm onları ev işlerine yardım eder elinde bez cam siler çamaşır asar.
Babam erkekliğinden ne kaybetti karısına yardım etti diye?
Daha çok sevap daha çok erkek benim gözümde

+1
ek olarak bazı kadınlar şiddeti, kıskançlığı, kısıtlanmayı sahiplenme olarak görüp dozu arttıkça daha çok sevildiklerini düşünüyorlar. gerçekten umutsuz vaka...
Saçmalığa bak kocam beni dövdü kırdı kafamı beni çok seviyor
Sizin kocanız sizi dövmüyor mu aa sevmiyor o zaman hiç sahiplenmiyor :KK70:

Saçmalığa bak kocam beni dövdü kırdı kafamı beni çok seviyor
Sizin kocanız sizi dövmüyor mu aa sevmiyor o zaman hiç sahiplenmiyor :KK70:
Evde başbaşayken yere düşen saç telini falan öpüp alnına koyuyordur kocası yoksa çekmezdi kız niye çeksin :deli:

Çocuk doğurma ruhsatı verilmeli bu ülkede! Kendi hayatları ne b.k yerlerse yesinler de masum bir bebeği de katacaklar o hayata yakında offf!

Evde başbaşayken yere düşen saç telini falan öpüp alnına koyuyordur kocası yoksa çekmezdi kız niye çeksin :deli:

Çocuk doğurma ruhsatı verilmeli bu ülkede! Kendi hayatları ne b.k yerlerse yesinler de masum bir bebeği de katacaklar o hayata yakında offf!
hatırlıyorum o konuyu :KK70:
Diyorum ya kızda o adamda umrumda değil ama bir Bebek dünyaya gelecek nasıl bakacaklar o küçük bebeğe allah aşkına ?
Hep kavganın içinde mi büyüyecek hep annesinin dayak yediğini mi görecek??
Zaten Bebek umurlarında değil bebeğini düşünen insan karısını dövmez kadında karnındaki bebeğiyle kendini dövdürtmez !
Yazık o küçük yavruya..
böyle gereksiz insanlar çocuk yapmasın yeter

Bunun gozlemledigim kadariyla 3 sebebi var
1.si kadinin aile yapisi boyledir. Yani bu yasina kadar gordugu aile protitipi bu. Anne babasida boyle. O yuzden bunu normal karsiliyor. Yasida kucuk, gorup gecirmemis.
2.si butun erkekler boyledir. Baskalari disarida mutlu ama evde de ayni seyleri yasayip yansitmadiklarina inanmasi. Yani siddeti normal karsilamasi.
3.su ogrenilmis caresizlik. Zaten evden kactim, hamileyim, ailem bana cocugumla bakamaz, kocama mecburum, kendime ve bebegime bakacak ekonomik yeterlilige sahip drgilim, elalem ne der vs vs zaten gelip ozur dileyecek ve barisacagiz.

Kadinlara artik suc bulmuyorum. Al kardesim bu senin hakkin desen bile kadinlar bu hakki kullanmaya korkar vaziyetteler. Kimi kadini ailesi pasifivize ediyor, kiminin esi uzun surede yavas yavas tehdit ederek algisini yonetiyor, kimiside kendine guvenmiyor.

Hepsini gectim zaten toplum kadini pasiflestiriyor. Egitim seviyesi ve cinsiyeti nr olursa olsun toplumda kadinlara yonelik gozle görülmeyen büyük bir baski var.

Bunun gozlemledigim kadariyla 3 sebebi var
1.si kadinin aile yapisi boyledir. Yani bu yasina kadar gordugu aile protitipi bu. Anne babasida boyle. O yuzden bunu normal karsiliyor. Yasida kucuk, gorup gecirmemis.
2.si butun erkekler boyledir. Baskalari disarida mutlu ama evde de ayni seyleri yasayip yansitmadiklarina inanmasi. Yani siddeti normal karsilamasi.
3.su ogrenilmis caresizlik. Zaten evden kactim, hamileyim, ailem bana cocugumla bakamaz, kocama mecburum, kendime ve bebegime bakacak ekonomik yeterlilige sahip drgilim, elalem ne der vs vs zaten gelip ozur dileyecek ve barisacagiz.

Kadinlara artik suc bulmuyorum. Al kardesim bu senin hakkin desen bile kadinlar bu hakki kullanmaya korkar vaziyetteler. Kimi kadini ailesi pasifivize ediyor, kiminin esi uzun surede yavas yavas tehdit ederek algisini yonetiyor, kimiside kendine guvenmiyor.

Hepsini gectim zaten toplum kadini pasiflestiriyor. Egitim seviyesi ve cinsiyeti nr olursa olsun toplumda kadinlara yonelik gozle görülmeyen büyük bir baski var.
Özellikle 3.ye katılıyorum
Keşke böyle hayatlar olmaz şiddet normal görülmese
Erkeklerin gözü korkutulmalı yoksa herkes karısını dövmeye hakkı olduğunu zannedecek
İnan o kadar kalabalık alışveriş merkezinde kimse müdahale etmedi bizden başka güvenlik bile millet film izler gibi izledi..
Halkımız tepkili olsa kadına şiddete birlik beraberlik olsa o erkek asla yapamaz..

Ne atraksiyonlu ilişkiler var bee ahh kadınlar kadınlar:işsiz: İnşallah o bebenin yanında da böyle dövüşüp dövüşüp sarmaş dolaş olmazlar

Ben babamdan hiç görmedim böyle şeyler
Yaşlı ama hiç geri kafalı değildir
Annemle hep mutfakta görürüm onları ev işlerine yardım eder elinde bez cam siler çamaşır asar.
Babam erkekliğinden ne kaybetti karısına yardım etti diye?
Daha çok sevap daha çok erkek benim gözümde
Katılıyorum.
Benim babam da öyleydi o yüzden aklım çıkıyor kavgada falan. Doğacak çocuğa üzüldüm en çok

O bebek doğar bu ortamda büyür sonrada geleceğin psikopati olur ve belkide bizim masum çocuklarımızın canını yakar Allah böyle dengesiz insanlara çocuk vermesin

Özellikle 3.ye katılıyorum
Keşke böyle hayatlar olmaz şiddet normal görülmese
Erkeklerin gözü korkutulmalı yoksa herkes karısını dövmeye hakkı olduğunu zannedecek
İnan o kadar kalabalık alışveriş merkezinde kimse müdahale etmedi bizden başka güvenlik bile millet film izler gibi izledi..
Halkımız tepkili olsa kadına şiddete birlik beraberlik olsa o erkek asla yapamaz..

Yilbasinda kadini tekmeleyen bir adama mudahale ettik gecen sene. Ne dese begenirsin? "Kocamla arama girmeyin"
Once erkeklere bu konuda saglam bir yasal yaptirim uygulanmali. Kadinlar erkek cocuklarini topluma ve ozellikle kadinlara saygili bireyler olarak yetistirmeli. Kadinlar kadinlari kotu vasiflarla etiketlememeli. Yani hem toplum olarak egitime ihtiyac var hemde sıkı yaptirimlara.

Birde guvenlik gorevlileri hic bir olaya mudahale etmiyor nedense.

Yilbasinda kadini tekmeleyen bir adama mudahale ettik gecen sene. Ne dese begenirsin? "Kocamla arama girmeyin"
Once erkeklere bu konuda saglam bir yasal yaptirim uygulanmali. Kadinlar erkek cocuklarini topluma ve ozellikle kadinlara saygili bireyler olarak yetistirmeli. Kadinlar kadinlari kotu vasiflarla etiketlememeli. Yani hem toplum olarak egitime ihtiyac var hemde sıkı yaptirimlara.

Birde guvenlik gorevlileri hic bir olaya mudahale etmiyor nedense.
Artık polisler bile olaya müdahale etmiyor ki
Geçen gün iki kız kavga ediyordu yolun ortasında polisler uzaktan izlemekle yetindiler
İnsanlar artık kendi halinde bana birşey olmasında kim ne yaparsa yapsın düşüncesi
Ama benim başıma gelmez dememeli

adam onun aslanı, kadın onun kedisi. hırlayarak, döğüşerek geçiniyorlar demek ki hayvanlar gibi.

Hep derim bazı kadınlar hak ettiği kendine layık gördüğü hayatı yaşar ve ben onlara acimiyorum.

Şimdi dua edelim de bunlar gibi çiftlerin yetiştireceği çocuklar bizimkilerden uzak olsunlar.

belkide kiz kactigi icin boyun eyiyodur.cok uzucu bi durum.ama alan memnun satan memnun derler ya. bence hakkini arayabilecek kadar bilincli bir kiz olsa zaten kacip hemende ustune cocuk yapmazdi.yazik cahillik.iste.belki zamanla gec olmadan yapmasi gerekenin ne oldugunu anlar.is ki bebegi kotu bir aile(!) ortami bekliyor.cok uzucu cok.

Back
X