• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün küçük yaşadığımız olay !!!

Boyle dayak yiyip susan kadinlarimiz oldugu surece kimse kimseye yardim edemiyecek malesef...
çünkü erkekler dayak atabilirim ne olacak o atiyo bak mutlular bende atarim diye düşünüyorlar.Kendilerini hakli cikaramadiklari yerde hemen şiddete ceviriyorlar. Bende cok siddet gördüm hemde oyle böyle degil zincirle bagladiklarini bilirim ama çok korkmuştum kardesimle tehdit ettiler zorla çok seyleri maruz kaldim ama susmadim kurtuldum susmuycam!!! Hiç bir kadin, çocuk dayak yemegi hak etmez. Dayak atan kişi hak ediyordur bence...

Banlanacam belki şimdi ama böyle aptal insanlar bir de çocuk sahibi olup,barbar kendileri gibi aptal şiddet eğilimli çocuk yetiştiriyor,olan masumlara oluyor.herkes çocuk doğurmasın ya

kızlar merhaba bayadır giremiyorum küçük bebeğimden dolayı
Hızlıca anlatmaya çalışacağım kötü bir olaya şahit olduk etkisinden çıkamadım hala !!

Dün 8 buçuk aylık kızımı anneme bıraktık eşimle iki üç saatliğine evli arkadaşlarımızla alışveriş merkezine cafeye gidecektik

Normalde 6 kişiydik eşimle ben, evli arkadaşlarımız, iki kişide sevgili olan arkadaşlarımız

Yanımıza bir çift geldi 5 aylık evlilermiş daha kız 3 aylık hamileydi yaşı küçüktü zaten 18 yaşındaymış.
Eşimle ben tanımıyorduk evli arkadaşlarımızın arkadaşıydı neyse gelsinler dedik alışveriş merkezine girdik cafeye doğru yürümeye başladık
Allahım birden adam hamile karısına küfür ederek dövmeye başladı !!!
Ne oldu hiç bilmiyorum konu neydi keyifleri yerindeydi sarmaş dolaş cilveleşiyorlardı iyi anlaşıyorlardı hatta ne güzel seviyorsunuz birbirinizi bebeğinizde olacak demiştim düşünün yani

Anlamadım birden saldırdı adam biz şok olduk erkekler direk çocuğu tuttu biz kızlarla hamile kızı aldık güvenlik geldi dışarı çıktık

Adam hala küfürler ediyor saçını tutuyor kızın dövmeye çalışıyor aldırıcaz yarın o çocuğu boşanıcaz diye bağırıyor !
Eşim ve diğer erkek arkadaşlarımız zor tutuyor adamı kız ağlıyor bende kızı sakinleştirmeye çalışıyorum
Güvenliklere polisi arayın diye bağırıyorum bir yandan kıza hemen darp raporu al şikayetçi ol diyorum kızda adama bağırıyor küfür ediyor

Adam güvenliklere bağırıyor küfür ediyor karı koca arasına girmeyin s... gidin gibisinden..
Allahım kabus gibi bir gece geçirdik dün !

Güvenlikler hiç bir halt yapmıyor bakıyor aptal aptal ! Gidin uzaklaşın burdan demekle yetiniyorlar
Telefonumu çıkardım polisi arayacağım dedim kız engel oldu yapma biz hep böyleyiz barışırız şimdi dedi!
Adam bir sigara yaktı oturdu kızın yanına sarıldı ben seni her halinle kabul ettim seni kaçırdım her haltı yaptım ailemi sildim senin için böyle yapma dedi

Sonra konuşup barıştılar sarmaş dolaşlar yine!

Biz sevgili olan arkadaşlarımızı aldık gittik onlar cafeye gidip oturmuşlar yanlarında durmak istemedik
Hala olayın şokundayım
Neden bu kadınlar haklarını aramazlar !
Neden kendisini döven erkeğe boyun eğerler neden şikayet edip boşanma davasını açmaz anlayamıyorum !
Yemin ederim kendi gecemin mahvolduğuna üzülmedim kıza da üzülmedim karnında ki bebeğe üzüldüm nasıl bir ortamda büyüyecek !
Herkes çocuk yapmasın arkadaşım bu ne !
O kıza hiç üzülmüyorum böyle susmaya devam ederse malesef ki çok dayak yiyecek !
Belli ki kabullenmiş dayak yemeyi böyle bir evliliğe böyle dengesiz bir adama razı..
Of allahım karışık anlatmış olabilirim çok sinirim bozuk..
Bir kere şiddet gördüyseniz boşanın şikayet edin verin yolu devamı gelecektir o şiddetin bir kereden birşey olmaz demeyin ezdirmeyin kendinizi kimsenin size bunu yapmaya hakkı yok..
Bu kadınlar dayak yiyerek orgazm oluyorlar demek ki.
Keşke sadece çiftleşmekle yetinseler de üremeseler.

Ee sebebini hala bilmiyor musunuz olayın.
Bende merak ettim, birden çirkinleştirexek kadar gözünü me gönderdi diye..
Yine de çok doğru söylemişsiniz, kadın susuyorsa erkek yapıyordur..

Ya öyle demeyin normal değil bu kadınlar. Belki ''şiddet'' algısı sizinki gibi değil , bizim kadar hassas değiller. Ya da şiddet onlar için başka manalara da geliyor. Belki tek çaresi olarak bu adamı görüyor. Tek başına bir hayata cesaret edemiyor , belki adamın daha kötüsünü yapmasından korkuyor. Belki de şiddeti hafifleştirmeye , kocasını aklamaya çalışıyor bu yüzden.

Burada bir kadın vardı zeynep diye , kaynanası onunla yaşamak istemişti en sonunda kocası evi yakmıştı. O kadın da suçu kaynanasına atarak '' o doldurdu o yüzden beni dövdü , kafamda saksı kırdı'' diye kocasını aklamaya çalışmıştı. Aslında bu durumun gerçek ve tek suçlusu kocasıydı ama buradaki kadınların çoğu da ilk kaynanayı suçladı.

Ben de böyle kadınlar görünce , duyunca deliriyorum. Ama onlar normal değiller bence.

belkide kiz kactigi icin boyun eyiyodur.cok uzucu bi durum.ama alan memnun satan memnun derler ya. bence hakkini arayabilecek kadar bilincli bir kiz olsa zaten kacip hemende ustune cocuk yapmazdi.yazik cahillik.iste.belki zamanla gec olmadan yapmasi gerekenin ne oldugunu anlar.is ki bebegi kotu bir aile(!) ortami bekliyor.cok uzucu cok.
Kızın aklı başına gelir inşallah yaptığı hatayı anlarda boşar bu adamı..
Gencecik güzel kız okulda olması gerekirken yazık etmiş kendine evlenip çocuk yaparak

Ee sebebini hala bilmiyor musunuz olayın.
Bende merak ettim, birden çirkinleştirexek kadar gözünü me gönderdi diye..
Yine de çok doğru söylemişsiniz, kadın susuyorsa erkek yapıyordur..
Evli kız arkadaşımla mesajlaştık
Kavga şu sebepten çıkmış;
Adam kıza çocuk gibisin demiş
Kızda ben çocuk gibi miyim demiş kızarak
Adamda o yüzden dövmüş
Doğru mu bilmiyorum
KavgaSebebine bak. Gerçi ne olursa olsun kimsenin hamile karısına vurmaya küfür etmeye hakkı olamaz ama allah aşkına bu muhabbetten de dövülür mü ne var bunda ?
Adam ruh hastası herhalde
Kız arkadaşım dedi zaten sinir problemi var doktora gidicek siz gittikten sonra biz cafede konuştuk onlarla dedi
Ki 18 yaşında bir kız çocuktur zaten hem evleniyor hem çocuk gibisin diyor ilginç

Ya öyle demeyin normal değil bu kadınlar. Belki ''şiddet'' algısı sizinki gibi değil , bizim kadar hassas değiller. Ya da şiddet onlar için başka manalara da geliyor. Belki tek çaresi olarak bu adamı görüyor. Tek başına bir hayata cesaret edemiyor , belki adamın daha kötüsünü yapmasından korkuyor. Belki de şiddeti hafifleştirmeye , kocasını aklamaya çalışıyor bu yüzden.

Burada bir kadın vardı zeynep diye , kaynanası onunla yaşamak istemişti en sonunda kocası evi yakmıştı. O kadın da suçu kaynanasına atarak '' o doldurdu o yüzden beni dövdü , kafamda saksı kırdı'' diye kocasını aklamaya çalışmıştı. Aslında bu durumun gerçek ve tek suçlusu kocasıydı ama buradaki kadınların çoğu da ilk kaynanayı suçladı.

Ben de böyle kadınlar görünce , duyunca deliriyorum. Ama onlar normal değiller bence.
Biliyorum o konuyu
O konuya fake diyorlardı sanırım gerçek değilmiş hatırladığım kadarıyla
Ama haklısınız bir erkek karakterli ise kimsenin dolduruşuna gelmez el kaldırmaz karısına
Kafada saksı kırmak nedir ya
Kocam kafamda saksı kırdı ama kaynanam yüzünden benim kocam bir melek :KK70:

Evli kız arkadaşımla mesajlaştık
Kavga şu sebepten çıkmış;
Adam kıza çocuk gibisin demiş
Kızda ben çocuk gibi miyim demiş kızarak
Adamda o yüzden dövmüş
Doğru mu bilmiyorum
KavgaSebebine bak. Gerçi ne olursa olsun kimsenin hamile karısına vurmaya küfür etmeye hakkı olamaz ama allah aşkına bu muhabbetten de dövülür mü ne var bunda ?
Adam ruh hastası herhalde
Kız arkadaşım dedi zaten sinir problemi var doktora gidicek siz gittikten sonra biz cafede konuştuk onlarla dedi
Ki 18 yaşında bir kız çocuktur zaten hem evleniyor hem çocuk gibisin diyor ilginç
Hakikaten sıradışı bir olaymış..
Doğru söylüyorsunuz, hamile olmasa dahi el kaldırmaya ne münasebet!
Özellikle bunu sizlerin yanında bir avmde yapması da ayrı bir rezalet.
Bunlar yemeğin tuzundan bile kavga ederler.
Yazık kıza, umarım herşeyi erkenden görür diyeceğimde kaçmışlardı değil mi?

18 yaşında kızcağız
eğer kendi ayakları üzerinde durmak istese evlenmezdi kaçmazdı

dayak ymek hoşuna gidiyor dur

18 yaşında işsiz güçsüz kaçarak evlenmek ve hemen çocuk yapmak çok mantıklı bi işmiş :)

hayat tercihler ve biraz da şanstır. tercihlerin yanlış olursa şansın hiç kalmaz.

Hakikaten sıradışı bir olaymış..
Doğru söylüyorsunuz, hamile olmasa dahi el kaldırmaya ne münasebet!
Özellikle bunu sizlerin yanında bir avmde yapması da ayrı bir rezalet.
Bunlar yemeğin tuzundan bile kavga ederler.
Yazık kıza, umarım herşeyi erkenden görür diyeceğimde kaçmışlardı değil mi?
Malesef kaçmışlar
Birde avm çok kalabalıktı herkes onlara baktı
Bir erkek bana o kadar kalabalığın içinde, arkadaşlarımızın içinde küfürler ederek döverse ben asla bir şey olmamış gibi koynuna giremem öpüşüp sarılamam o erkekle !
Avmyi başına yıkar polisleri toplarım başıma pişman ederim onu
Kız çok cahil

Back
X