Eşlerin yardım etmesi hakikaten büyük bir destek oluyor.
Bizde perşembe günü bir iftar yemeği verdik 10 bayan 20 ye yakın erkek olmak üzere 30 kişilikti.
Tek başıma herşeyi hazırladım ve eşimde o gün çalışıyordu.
iftar vaktine tam yetiştiremedim sadece salatanın 2 çeşidi kalmıştı diye çok canım sıkıldı.
Misafirler yavaş yavaş gelince bir telaş başladı ve benim elim ayağım birbirne dolanınca oturdum ağlamaya başladım herkes şok oldu.
Bide üstüne üstün çorbanın sosu olan kızgın yağı döktüm evin ortasına
Al sana iftar yemeği :)
Hiç böyle telaşlı değilim normalde ama ilk defa başıma geldi.
Aslında ayda bir zaten 10 kişiden fazla arkadaş grublarımız yemeğe gelir ama ramazan olunca vakit sınırlı o yüzden sıkıntı oldu.
Ama evimizde erkekler ayrı bayanlar ayrı olunca yani haremlik selamlık uygulaması olunca önce erkeklerin sofrası hazırlandı eşim orayla ilgilendi bende bayanlarla ve böyle daha kolay oldu.
Ama erkeklere 4 çaydanlık çay hazırlamam valla yemeklerden daha zor geldi.
Oturup bir lokma yemek yiyememiştim.
Tabi tonla bulaşaıkta beni bekliyodu mutfakta sağolasun arkadaşlar yardım edelim yıkayalım dediler ama onları yormak istemedim ve yanlarında oturup sohbet edelim dedim.
Misafirler gittiğinde saat 11 i geçiyodu ve eşime dedim haydi iş başına:)
Yatağa girdiğimde saat 1' 30 du tam.
Çok yorucu bir geceydi ama biliyorum ki o gece bütün melekler dua ediyodu bize.
Bu bile benim rahatlamama yetmişti.
Bizde perşembe günü bir iftar yemeği verdik 10 bayan 20 ye yakın erkek olmak üzere 30 kişilikti.
Tek başıma herşeyi hazırladım ve eşimde o gün çalışıyordu.
iftar vaktine tam yetiştiremedim sadece salatanın 2 çeşidi kalmıştı diye çok canım sıkıldı.
Misafirler yavaş yavaş gelince bir telaş başladı ve benim elim ayağım birbirne dolanınca oturdum ağlamaya başladım herkes şok oldu.
Bide üstüne üstün çorbanın sosu olan kızgın yağı döktüm evin ortasına
Al sana iftar yemeği :)
Hiç böyle telaşlı değilim normalde ama ilk defa başıma geldi.
Aslında ayda bir zaten 10 kişiden fazla arkadaş grublarımız yemeğe gelir ama ramazan olunca vakit sınırlı o yüzden sıkıntı oldu.
Ama evimizde erkekler ayrı bayanlar ayrı olunca yani haremlik selamlık uygulaması olunca önce erkeklerin sofrası hazırlandı eşim orayla ilgilendi bende bayanlarla ve böyle daha kolay oldu.
Ama erkeklere 4 çaydanlık çay hazırlamam valla yemeklerden daha zor geldi.
Oturup bir lokma yemek yiyememiştim.
Tabi tonla bulaşaıkta beni bekliyodu mutfakta sağolasun arkadaşlar yardım edelim yıkayalım dediler ama onları yormak istemedim ve yanlarında oturup sohbet edelim dedim.
Misafirler gittiğinde saat 11 i geçiyodu ve eşime dedim haydi iş başına:)
Yatağa girdiğimde saat 1' 30 du tam.
Çok yorucu bir geceydi ama biliyorum ki o gece bütün melekler dua ediyodu bize.
Bu bile benim rahatlamama yetmişti.