• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün postacı şok edici bir mektup getirdi peki ne yapacam şimdi ben ...

hayriyehuriye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
19
0
0
Balıkesir
Kızlar mrb

Bu 2.üyelik
Konu hakkında bilgilerinizi alınca üyeliğimi iptal edeceğim mecburdum 2. üyelik açmaya çünkü erkek arkadaşım diğer üyeliğimin şifresini biliyor bu sebepten mecbur kaldım...
Bu konuda onun öğrenmemesi gereken bi durum sizin fikirlerinize acil ihtiyacım var

Çalıştıgım şirkete 1 senedir gelip giden bir postacı arkadaşımız vardı benim masamda kapıya yakın oldugundan zarfları getirip bana bırakırdı Kolay gelsin derdi ve giderdi
Asla bugüne kadar bir saygısızlığını veya bir yakınlaşma çabasını sezmedim
Zaten dediğim gibi sadece işini yapıyordu
Derken
Dün yine geldi ve yine bi sürü Zarf bıraktı bende bana gelen varmı diye bakarken içinden bir küçük kağıt düştü bende direk şey düşündüm.
Arkadaş kendine ait kağıdı yanlışlıkla unuttu sanırım dedim açmadım masamda duruyordu gelince verecektim
Derken iş arkadaşım tesadüfen masamda bir numara ararken o kağıda bakmış ve bana aa bunu kim yazdı neden hiç söylemiyorsun dedi bende bi okudum çok şaşırdım

Kağıtta yazan şuydu ;

"Eğer yanlış anlamazsan seninle tanışmak isterim.Sende istersen numaram 05xxxxxx "

Ben kağıdı 1 Kere okudum ikinciye okuyamadım çok utandım Benim uzun süreli bir ilişkim oldugundan hep at gözlüğüyle bakarımda Erkeklere çok utandım işte

Arkadaş dediki direk söyle olmaz diye dedi ama ben utanırım konuşamam ki

Sizce ne yapmalıyım kestane kebap acele cevap Lütfen :(

erkek arkadasiniz oldugunu bile bilemi teklif ediyor size?
bilmiyorsa sevgilinizden söz edin herkese.. kimse sizin yanliz oldgnuzu düsünüp
teklifte bulunmasin

erkek arkadasiniz oldugunu bile bilemi teklif ediyor size?
bilmiyorsa sevgilinizden söz edin herkese.. kimse sizin yanliz oldgnuzu düsünüp
teklifte bulunmasin

yok erkek ark oldugumu bilmiyor zaten postacı nerden bilsin ki ama artık bilmesi gerek işte bende nasıl söyleyeceğimi bilemedim kafamçokkarıştı

bence sakin msj yazma

bu sefer telefondan rahatsiz edebilir seni

iknaa etmeye calisabilir belli olmaz yani

acik acik söyleyeceksin

yada bir is arkadasin varsa ona söyle

o gtisin söylesin madem cesaret edemiyosun bir sevdiginin oldugunu söylemye

Kızlar şimdi bir msj hazırladım

Kuzenimin telefonundan göndercez daha sonra rahatsız etme ihtimaline istinaden şunu yazdım sizce nasıl

" Merhaba ben X firmasından Ayşe dün bıraktığınız not a karşılık olarak belirtmem gerek Uzun süredir yaşamış oldugum ciddi bir birlikteliğim var ilginize teşekkür ederim "

Olmuş mu eksik yada fazla varmı ?

Son düzenleme:
Mesaj atılır mı hiç....
Ya saplantılı takıntılı bi herifse,bu sefer telefondan rahatsız falan ederse..
Direk söylemelisin utanılacak sıkılacak hiç bir şey yok bunda...
İlişkin söz konusu olduğunda sınır tanıma derim...

Hiç konuşma bile, aramayınca anlar, bir dahaki geldiğinde ya sen almazsın ya da daha mesafeli olursun olur biter..
Asla da mesaj atma, sapık mapık çıkacak al başına belayı..

Bence mesaj yazmayın,telefon numarasından rahatsız edebılır, sende onun yazdıgı gıbı kağıda yazabılırsın

ay bende çok kötü bişi sandım ne önemsiyorsun arkadasım tanımıyorsun muhataplıgın bile yok mesaj fln atma sakın konusmada notu almamıs gibi davran

Kuzenimin telefonundan göndercez daha sonra rahatsız etme ihtimaline istinaden şunu yazdım sizce nasıl

" Merhaba ben X firmasından Ayşe dün bıraktığınız not a karşılık olarak belirtmem gerek Uzun süredir yaşamış oldugum ciddi bir birlikteliğim var ilginize teşekkür ederim "

bu kırmızı ile belirttiğim yer olmamış gibi.iyi günler falan diyebilirsin.

ayrıca mesaj yazmak yerine yüzyüze konuşmak daha iyi.

Dilekce yazmıs gibi bitirmissin sonunu. Sanki biraz nasıl desem?

Son düzenleme:
Back
X