- 13 Ocak 2010
- 30
- 0
- 86
- Konu Sahibi tilsim0104
-
o tip kadınlardan nefret ederim ama siz de o kadına hadi biz mutfağa gidelim bunblarda erkek erkeğe takılsın brz diyebirisin... ya da illa yardım etmesine gerek yok benim mutfakta canım sıkılıyor şunları hazırlayımda bu arada sende yanımda dur laflarız sonra içeri geçeriz gbi şeyler söyleyebilirsin canım...
onlar kakara kikiri yapıyorsda sende onlara katıl böyle yaparak kocanı da karşına alma bence.. sonra seni hiç bişyere yanında götürmez uyumlu olman gerekiyor her ne kadar nefret etsendee...
hiç bu açıdan düşünmemiştim.
peki size net bir soru. dün yaşanan bu olay üzerine akşam eve gidip yine kendimi kapatmalı mıyım, yoksa kızı arayıp akşama bizde olalım mı demeliyim. hani özür gibi? eşimle ters davrandıkca düzelmeyecek sanırım
Aaaa hayır sakın kendini odaya kapatma kocanı soğutursun kendinden... aksam kocana normal davran güleryüzlü neşeli ol öp sew..
daha dün gelmşler zaten hemen çağırma onları aradan 2 gün geçsin sonra kocanaa yaa acaba onlara mı gitsek ya da onlar mı gelse gibi bişey sorabilirsin canım... geldiklerinde de benim söylediğim gibi kadına söylersen mutfağa çağrırsan sorun kalmaz... istersen çağır bi dene =)
nekadar haklısın... öncelikle tşk ederim yoksa bugün herşey dahada büyüycekti.
Dün aksam biz onlardaydık evlerimiz yakın olduğu için sorun olmuyo. bugn gelin yarın gelin diyecek kadar samimiyet var. şimdi kızı arayıp akşama şunu yapcam sizde gelin diyeyim ozamn. onlar varken neşeli güler yüzlü olayım, gittiten sonrada öyle devam etmem kolay olur. ve sizin dediğinizi yapayım
Dün aksam biz onlardaydık evlerimiz yakın olduğu için sorun olmuyo. bugn gelin yarın gelin diyecek kadar samimiyet var. şimdi kızı arayıp akşama şunu yapcam sizde gelin diyeyim ozamn. onlar varken neşeli güler yüzlü olayım, gittiten sonrada öyle devam etmem kolay olur. ve sizin dediğinizi yapayım
kesinliklee canımm.. ne kadar güleryüzlü neşeli olursan kocanın gözünde de iyi görünürsün ve arkadaşları bile imrenir.. ama sen böyle soğuk durursan kocana surat yaparsan "ayy şuna bak nasıl bi kadın adama yazık çok sinir bozucu" gibi şeyler derler..
erkekler bazen böyle şeylere dikkat ediyorlar biz ise çok fazla büyütüyoruz.. halbuki büyütecek hiç bişey yok canım..
arkadaşları yüzünden bu tür dawranışlar sergileme bir daha canım huzurunuzu bozmayın =))
geldikten sonra da neler oldu yazarsın umarım her şey güzel gider canımm =))
aradım kızı tamam dedi. ama sunu sunu yap getir eve gidincede şunu yaparız beyler gelmeden dedim. ( bu arada bu kız evde onun eşi benim eşim ve ben aynı şirkette çalışıyoruz. beyler aynı odada ben başka kattayım) hemen eşini aramış kız aralarında konuştu heraldeki benim eşim hemen yanıma gelip özledim seni şöyle bişey var alalımmı kredi çekelimmi yataırım gibi şeylerden konuştu. sanki akşam kapıyı kilitleyip yatan ben değilmişim gibi keyifli bir şekilde benim fikrimi aldı. :) şimdi hem kızın bizim dünkü halimizi kafasından silmek için hemde eşimle sorunun bitmesi açısından oldukça mantıklı bir adım oldu. buda senin sayende canım, yoksa ben akşamda trip atmaya ve suratsız tepkili davranmaya devam edecektim. bugün bana en yakınımdakinden bile daha mantıklı ve ilgili davrandınız... hepinizden alla razı olsun
akşama kıza yaptırdıklarımı yarın anlatırım :) bakalım ne olacak
ooo çok sewindim canımmm =)
sonuçta anlamış olduk her şey kadının elinde canım =)
dün neler oldu merakla bekllicem =)
Evet akşam geldiler, dördümüzde girdim mutfağa hazırlayıp yedik yemeğimizi. Ben masayı toplayayım sen kahveyi yap dedim. kahveden sonra beyler geçtiler içeriye, kız benlik başka bişey varmı dedi, ben yıkayayım sen yerleştir makineye birlikte geçelikm içeriye canım sıkılıyo burada yalnız dedi. Ve devamı geldi, içimde olan her şeyi söyledim. Başkalarının üzerinden örnek vererek hep onun yaptıklarını anlattım. Oda ozamn sen banada kızmışsındır dedi. Bende evet kızdım dedim masadan onlarla birlikte kalkıp içeri oturuyosun kahveyi ben üçünüze yapıp getiriyorum dedim. ve işte bu yüzdende hiç canım istemedi ve davet etmek istemedim falan diye açıkca söyledim. Herneyse biz ilk defa mutfakta oturduk ikimiz. Hem meyve hazırladık hem muhabbet ettik. Beylerde şaşırdı diyebiliriz.
Eşime gelince; eve gidene kadar evde olsun eskisi gibi bir problem yok gibi sıkı fıkı davrandı bende aynı şekilde. Kesin bunlar gidince konuşuruz diye düşünüyodum. Onlar kapıdan çıktı bizimkisi direk odaya geçti ben mutfakta işimi bitirinceye kadar tv de. Neyse ben geldim anladı zaten tepkimi noluyo sana bi kaç gündür dedi ağzının ucuyla. Aaa bende farklı bişey mi var sence, konuşmuyorum yanında durmuyorum suratı gülmüyo ne olabilirki bende dedim. geçtim odaya yattım sabahta hiç konuşmadan çıktık geldik. Ya ben anlamıyorum alıp beni karşısına konuşmuyo, demekki rahatsız değil hiçbişeyden. Ne yapıcam ben böyle yaa, istiyorum artık kendi çabalasın adam akıllı konuşmak için. Yoksa geliyo sarılıyo atıyo tutuyo şebeklik yaparak her şey gecer sanıyo. Ama ben gerçekten kırgınım bu sefer oyüzden onun böyle davranarak değilde konuşarak çözmesini bekliyorum. Ama ondan bir adım yok bunun için…
bak işte aslında her şey yolunda gitmiş.. ama senin dediğin gibi erkekler eskileri konuşmazlar hemen unuturlar..
mesela benim nişanlım, biz kawga edelim ertesi gün onun lafını bile etmez bende sinir olurum niye çözmeye çalışmıyor neden üstünü kapatıyor derim... halbuki büyütülecek bi konu değildir ben büyütürüm genelde.. sonra anladımki konuşmamak en iisi konuşunca yine aynısı olacak..
misafirler gidince sana noluyor dediğinde ewet güzel bi cewap wermişsin ama şunu da diyebilirsin bişey olmuyor ama çok güzel geçti diyip güşlümseyip hadi yatalım canım deyip onu da yatağa çağırabilirdin... sadece yatağa sen gtmesen daha iyi olurdu...
artık büyütmemeye çalış çünkü güzel bi akşam geçirmişsiniz artık sende eskiyi unut canım.. suratını düşürme =)
benzer bı konu bugunlerde benımde canımı sıkıyor onun için arkadasın yazdıkları oldukça dikkatimi çekti,,bazen eşlerle anlaşmak ve anlaşılmak oldukça zor oluyor hele yanınızda 2. veya bır 3. kişi warsa (arkadaş grupları)... yatağa küd girmek içinizi acıtsada bazen eşinizin sizi anlamaması,üzerinize düşmemesi,ilgilenmemesi oldukça can sıkıcı oluyor! bugunlerde bende sıkıntılıyım eşimle ilgili(
acaba erkekler bizim kadar dert ediyor mu?
erkekler çok wurdumduymaz oluyor inanın bizim kadar kafa yormuyorlar... kadınlar ilgiyi sewiyor sewilmek dokunulmak istiyor üstüne düşülsün, konuşmak muhabbet etmek istiyor ama erkekler bu kadar basit seyi anlayamıyor belki de kafaları basmıyor ne bileyim düşüncesizler...
ya da ne yapılacak o anlamıyorsa güzel bi üslupla "sen bana ilgi göstermiyorsun, sorunlarımızı çözmeye çalışmıyorsun üstünü kapatıyorsun ve bu sorunlar çözülmedikçe de hep tekrarlanıyor aynı şeyleri yaşıyoruz halbuki çözülse birbirimizi anlasak ne istediğimizi bilsek bu sorunlar tekrar yaşanmayacak.." diyerek konuyu açıcaksın.. o an mecbur konuşulur ama bağırıp çağırmadan tabi...
ben aynen böyle söyledim nişanlıma şimdi öyle bi sorun yaşamıyoruz birbirimizi anlıyoruz.. bir de karşıdan çok şey beklersen mutsuz olursun o ilgi göstermiyorsa sen mıncıkla bişeyler yap =) ama bana kalırsa ne olursa olsun asla yatağa küs girmemek lazım... hele yatağa tek hiç grilmemeli çağrın kocalarınızı tutun elinden atın yatağa haha =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?