dün yaşadığım olay...!!! napcam ben böyle...

tabi haklısın canım kimse kırgınken güleryüz gösteremez.. ben yatak ayırıyorsunuz sandım o yüzden öyle dedim...

ben şimdi böyle konuşuyorum kolay geliyor belki ama bakalım evlendiğimde ben neler yaşayacağım.. illaki tartışmalar olur da yatakları ayırmak asla istemem... herhalde biz de dayanamayuız...

erkekler kadınları anlamak zor derler ama asıl erkekleri anlamak zor.. hepsi bi tuhaf =)

Yok canm evimizde olupta bir kez bile ayrı uyumadık daha eşimle biz,,yatakları ayırmak hoş bir şey degıl sonra tekrarı gelir zaten bunu yapmak çözümde degil sonuçta..Evlilikte yaşananlar daha farklı oluyor inan bunu sende göreceksin.

evet haklısın şuan her şey laylay loy bizim için hayat toz pembe.. asıl ewlenince gerçek hayat başlayacak.. ama önemli olan her ne olursa olsun eşler birbirine saygı sewgi anlayış çerçewesinde olmaya dewam ederse zor olan durumlar kolayca halledilir.. aradaki saygıyı sewgiyi yok etmemek gerekir...

Canım erkekler bazen sorunu açık şekilde duymadıkça kendi kendilerine çıkarım yapamıyorlar. Eşin senin tutarsızlığını fark etmiş ve neler olduğunu sormaya çalışmış ama senden biraz ters bir tepki alınca konuyu irdelemeyip kaçmayı tercih etmiş. Beylerin geneli böyle davranır zaten. Baktılar konu sarpa sarıyor en yakın çıkıştan kaçarlar. Burada iş sana düşüyor yine. Eşinden bu gibi tespitleri kendiliğinden yapmasını bekleme. Hissettiğin her şeyi açık açık anlat. Bahsi geçen bayanla mutfakta nasıl açıkça konuşup sohbet ettiyseniz aynen öyle konuş eşinle de. Olayları senin açından görmesine yardımcı ol. Böylece hem sorunu çözersin hem de eşinin gözünde tutarsız bir tablo çizmekten kurtulmuş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…