Gevşek biriyle ömür geçmez..Hanımefendi evimde ufak çaplı temizlik bile yapmış sinirlerim bozuldu benim evimde ne halt yemeye miden aldıda girdin rahat rahat yaşadın eşimin gevşekliğinden başka birşey değil
O yüzden buraya yazdım dünden beri ağlıyorum bir kızım varMilleti boşverin.. Siz oturup düşünün son kez kararınızı verin ama dönmeyin artık kararınız her ne ise..
Ve her aşamayı da insanlarla paylaşmayın.. Sonra ben ne diyeceğim diye düşünüp duruyoruz..
Sizin eşyalarınızı elin karısı kullanıyorsa birde ihtiyaç listesi veriyorsa tabiki insanın zoruna gidiyor ben gidemedim o eve kızım kalamadı eşımin bu gevsekligi beni öldürecek hepsi bekar kafasıKalınca ne oluyor. Sonradan ayrılma ihtimallerine karşı ben kalmalarını istemezdim ama orda olmadığıma göre sorun olmazdı yani. Neyi dert ettiniz anlamadim.
Mideniz almasıyla ne alakası var bu durumun anlamadım? Eşiniz çağırmış onlar da gelmiş. Kadın eşinizin sevgilisi değil bir şeyi değil, arkadaşı!Hanımefendi evimde ufak çaplı temizlik bile yapmış sinirlerim bozuldu benim evimde ne halt yemeye miden aldıda girdin rahat rahat yaşadın eşimin gevşekliğinden başka birşey değil
Hanımefendi evimde ufak çaplı temizlik bile yapmış sinirlerim bozuldu benim evimde ne halt yemeye miden aldıda girdin rahat rahat yaşadın eşimin gevşekliğinden başka birşey değil
Sorun ettiğim kızın evimde 2 3 gün kalıp temizlik yapması kullanması esyalarımı heryerde fotolarım var benim evimden ona neMideniz almasıyla ne alakası var bu durumun anlamadım? Eşiniz çağırmış onlar da gelmiş. Kadın eşinizin sevgilisi değil bir şeyi değil, arkadaşı!
Madem sorumsuzdu olmayanı denemeyin derim.
O zaman neden evinizi bıraktınız ki? Siz evde kalsaydınız eşiniz gitseydi.Sorun ettiğim kızın evimde 2 3 gün kalıp temizlik yapması kullanması esyalarımı heryerde fotolarım var benim evimden ona ne
Barışma durumundayken olan birsey bu esyalarımı almamam barışma durumundan kaynaklı bornozumu bile kullanmış resmen6 aydir yoktuysaniz ozel esyalarinizi da toplayip goturseydiniz. Siz esyalarinizi almadiniz diye adam kimseyi eve almayacak degil.
Ayrica evde mide bulandiracak ne var? Tutturmussunuz bir mide mide... Niye midesi bulansin gelen insanlarin anlamadim? Evde siz varken gelen insanlarin midesi bulanmiyor da siz yokken mi midesi bulanmali...
Ortada ev terk etme olmasa tam tersi dusunurdum ama 6 aydir ev terk edip sonra da gelene gidene karismaya kalkiyorsunuz.
Bencede keşkeO zaman neden evinizi bıraktınız ki? Siz evde kalsaydınız eşiniz gitseydi.
Söyleyin ben evime geliyorum sen defol git diye. Gidin hepsini kovun evden. İçiniz de rahatlar.Bencede keşke
Sorun cekmecelerimden camaşır dahi giyilmiş olması adam şort giymiş o şortu tak diye alıp bulmadı benim ic camasır ve geceliklerim cekmecelerde duruyor halaEşinizin arkadaşı değil mi onlar? Çağırıp arkadaşlık etmesini ben yadırgamadım. Eşiniz otelde kalıyor olsaydı dışarıda buluşacaktı. Siz akrabalarla görüşmediniz mi inzivaya mı çekilecekti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?