Dünden beri ağlıyorum yardım edin

Zeknar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
30
17
3
33
Özet geceyim 6 aydır esimden ayrıyım boşanma olmadi son 2 aydır iletisimiz var barışma yolunda ilerliyorduk fazla sık konuşmazdık yalnız son 2 ayda belki 3 yada 4 kere konuşma oldu esim rahat bir insan bana karşı son zamanlarda iyiydi evine dön v.s özledim gibi konuşmalar geçti dün ögrendim ki esimin yakın erkek arkadası ve onun sevgiliai benim 6 aydır girmedigim evde bir kac gün kalmışlar hanımefendi esime bir kac birsey aldırmış hatta benim olmadigim zaman da esim erkek arkadasi ve onun sevgilisi hep 3ü takilmislar benim zoruma cok gitti evimi kullandirmasi özelimi onlara açması dünden beri olumlu giden hersey bir anda olumsuza döndü herkeste barışacağımızı dusunuyordu kimseye birsey anlatamiyorum aglıyorum surekli ben ne yapıcam midem almıyor

Hanımefendi evimde ufak çaplı temizlik bile yapmış sinirlerim bozuldu benim evimde ne halt yemeye miden aldıda girdin rahat rahat yaşadın eşimin gevşekliğinden başka birşey değil

Milleti boşverin.. Siz oturup düşünün son kez kararınızı verin ama dönmeyin artık kararınız her ne ise..
Ve her aşamayı da insanlarla paylaşmayın.. Sonra ben ne diyeceğim diye düşünüp duruyoruz..

Hanımefendi evimde ufak çaplı temizlik bile yapmış sinirlerim bozuldu benim evimde ne halt yemeye miden aldıda girdin rahat rahat yaşadın eşimin gevşekliğinden başka birşey değil
Gevşek biriyle ömür geçmez..

Anlaşamıyorduk inatlaştık bir ara sorumsuzdu esim zoruma giden o iki salağın benim evime ben giremezken girip yaşamaları esimde son 6 aydir parasini onlarla yiyormus resmen

Kalınca ne oluyor. Sonradan ayrılma ihtimallerine karşı ben kalmalarını istemezdim ama orda olmadığıma göre sorun olmazdı yani. Neyi dert ettiniz anlamadim.
Sizin eşyalarınızı elin karısı kullanıyorsa birde ihtiyaç listesi veriyorsa tabiki insanın zoruna gidiyor ben gidemedim o eve kızım kalamadı eşımin bu gevsekligi beni öldürecek hepsi bekar kafası

Mideniz almasıyla ne alakası var bu durumun anlamadım? Eşiniz çağırmış onlar da gelmiş. Kadın eşinizin sevgilisi değil bir şeyi değil, arkadaşı!
Madem sorumsuzdu olmayanı denemeyin derim.

Ben olumlu dusunuyordum ailemede olumluyum demiştim şimdi tam tersi oldu bunu ögrenince benmi abartıyorum allah aşkına eşimde sen yoktun gelip duraydın sahip çıkaydın dedi resmen bana büyütme dedi

6 aydir yoktuysaniz ozel esyalarinizi da toplayip goturseydiniz. Siz esyalarinizi almadiniz diye adam kimseyi eve almayacak degil.

Ayrica evde mide bulandiracak ne var? Tutturmussunuz bir mide mide... Niye midesi bulansin gelen insanlarin anlamadim? Evde siz varken gelen insanlarin midesi bulanmiyor da siz yokken mi midesi bulanmali...

Ortada ev terk etme olmasa tam tersi dusunurdum ama 6 aydir ev terk edip sonra da gelene gidene karismaya kalkiyorsunuz.

Mideniz almasıyla ne alakası var bu durumun anlamadım? Eşiniz çağırmış onlar da gelmiş. Kadın eşinizin sevgilisi değil bir şeyi değil, arkadaşı!
Madem sorumsuzdu olmayanı denemeyin derim.
Sorun ettiğim kızın evimde 2 3 gün kalıp temizlik yapması kullanması esyalarımı heryerde fotolarım var benim evimden ona ne

Barışma durumundayken olan birsey bu esyalarımı almamam barışma durumundan kaynaklı bornozumu bile kullanmış resmen

Eşinizin arkadaşı değil mi onlar? Çağırıp arkadaşlık etmesini ben yadırgamadım. Eşiniz otelde kalıyor olsaydı dışarıda buluşacaktı. Siz akrabalarla görüşmediniz mi inzivaya mı çekilecekti...

Sorun cekmecelerimden camaşır dahi giyilmiş olması adam şort giymiş o şortu tak diye alıp bulmadı benim ic camasır ve geceliklerim cekmecelerde duruyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…