Dünden beri ağlıyorum yardım edin

Ne var bunda? Sizi biraz takıntılı gördüm. Erkekler bizim gibi düşünemezler. Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum eşinizin.

Barışma durumundayken olan birsey bu esyalarımı almamam barışma durumundan kaynaklı bornozumu bile kullanmış resmen

6 ay ev terk edilen evlilikten bir hayir gelmez zaten bu saatten sonra barisma filan olsa da.
Geri gelirim diye hicbiseyi almadan gitmissiniz. Ne icin ev terk ettiniz bilmem ama ben hakli ya da haksiz 6 ay boyunca birinin keyfi gelse de eve donse diye beklemezdim evi dagitirdim bile simdiye kadar en azindan esyalariniz duruyormus :)

Terk ettigimi nerden biliyorsunuz nerden vardınız bu kanıya nerden vardıysanızsanız yanlış varmışsınız zihniyetinize hayranım bornozum dahi kullanılmış diyorum onu bile normal karşılayacak mideniz var brawo başarılar

Ne var bunda? Sizi biraz takıntılı gördüm. Erkekler bizim gibi düşünemezler. Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum eşinizin.
Kötü niyeti yok evimin arkadaşları tarafından içilip alem yapılmasından rahatsız oldum birde yabanci iki kisinin esim yokken evde kalmalarından

6 aydir tatil yapmak icin mi ayrisiniz pardon.

6 ay eve gelmeyip esiyle 6 ayin son 2 ayi iletisime gecmek cok normal bisey ben nereden cikarttiysam evi terk ettiginizi...

Hanımefendi evimde ufak çaplı temizlik bile yapmış sinirlerim bozuldu benim evimde ne halt yemeye miden aldıda girdin rahat rahat yaşadın eşimin gevşekliğinden başka birşey değil

dahileyeden randevu alın. mideniz için tedavi görün.
yazık böyle hayat geçmez..

Bence siz midenizi kücültün genişlikten harcanır gidersiniz mazallah

hem konu açıp ne yapayım diye soruyorsunuz hem verilen tavsiyelere hakaretle cevap veriyorsunuz.
ne kadar kaba bir insansınız.
bence barışmayın eşinizle yazık adama bir ömür sizinle geçinilmez.

Kötü niyeti yok evimin arkadaşları tarafından içilip alem yapılmasından rahatsız oldum birde yabanci iki kisinin esim yokken evde kalmalarından

Siz evinizi çok özlemişsiniz ve o yüzden ağır gelmiş size. Eşiniz kötü düşündüğünü sanmıyorum. Sonuçta ev boş ve arkadaşlarıyla siz yokken görüşecekse neden dışarı çıkaınlar? Eşi evdeyken erkek arkadaşlarını toplayıp evde alem yapanlar gördü bu gözler. Üzmeyin kendinizi.

Bi nebze anlamışsınız tesekkurler evet cocugum ve ben uzun süredir giremiyoruz o eve başka bir kadının gelip evimde kalıp birde temizlik yapması çok zoruma gitti

hem konu açıp ne yapayım diye soruyorsunuz hem verilen tavsiyelere hakaretle cevap veriyorsunuz.
ne kadar kaba bir insansınız.
bence barışmayın eşinizle yazık adama bir ömür sizinle geçinilmez.
Sizin kabul ettiginizi baskasi etmeyebilir dahiliyeden randevu alın diyen küçümseyen sizsiniz ilk başta bornozum dahil kullanılmış olmasındam rahatsızlik duymammı saçma geldi size

Sorun ettiğim kızın evimde 2 3 gün kalıp temizlik yapması kullanması esyalarımı heryerde fotolarım var benim evimden ona ne
Gezinilen, yenilip içilen ev kirlenir.
Lavabo ve wc de aynı şekilde.
Napsaydı kız? Pislik içinde mi otursaydı?
Evinizde siz yokken başkalarının kalmasından rahatsız olmanızı anladım da midenizin almayacağı bir durum yok ortada.
Adam sevgiliysiyle yaşamamış sonuçta o evde.
Üstelik siz de evi terk etmişsiniz.
Olaylara bakış açılarımız ne kadar farklı...

Kız kendi evine gidip yaşayabilirdi umarım yatağımda yatmamıştır sevgilisiyle diye dua ediyorum şu anda

Ben size hak veriyorum net verilmiş bir ayrılık kararı yok iken barışma amaçlı da iletişimdesiniz keşke eşiniz daha hassas davransaydı. Ama malesef eşiniz fazlaca düşüncesiz. Ve sizin net karar vermeniz gerekiyor artık zaman uzadıkça soğukluk olur hiç toparlanmaz ayrılma kararı verirsenizde hemen eşyalarınızı alın. Belkide eşyalarınızı almadığınız için eşiniz nasılsa dönücek düşüncesi ile rahat davranıyordur

Benim üzüldüğüm o eşimin birseylere saygısı olsaydı keşke kızı arayıp evde birseye ihtiyac varmi diye soruyor birde elin karısına benim evimin ihtiyacını soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…