Offf sikintili bir durumÖzet geceyim 6 aydır esimden ayrıyım boşanma olmadi son 2 aydır iletisimiz var barışma yolunda ilerliyorduk fazla sık konuşmazdık yalnız son 2 ayda belki 3 yada 4 kere konuşma oldu esim rahat bir insan bana karşı son zamanlarda iyiydi evine dön v.s özledim gibi konuşmalar geçti dün ögrendim ki esimin yakın erkek arkadası ve onun sevgiliai benim 6 aydır girmedigim evde bir kac gün kalmışlar hanımefendi esime bir kac birsey aldırmış hatta benim olmadigim zaman da esim erkek arkadasi ve onun sevgilisi hep 3ü takilmislar benim zoruma cok gitti evimi kullandirmasi özelimi onlara açması dünden beri olumlu giden hersey bir anda olumsuza döndü herkeste barışacağımızı dusunuyordu kimseye birsey anlatamiyorum aglıyorum surekli ben ne yapıcam midem almıyor
Hadi canimmmmmmBarışma durumundayken olan birsey bu esyalarımı almamam barışma durumundan kaynaklı bornozumu bile kullanmış resmen
Sizin kabul ettiginizi baskasi etmeyebilir dahiliyeden randevu alın diyen küçümseyen sizsiniz ilk başta bornozum dahil kullanılmış olmasındam rahatsızlik duymammı saçma geldi size
Adam rahat evine dön otur diyor bende dönmüyorum calisiyorum uzaktayım slnra yine konusuyoruz yine ee ne bekliyon diyor buda yeterli gelmemisti simdide guvenemiyorum bu cocugunun benim sorumlulugumu alirmi2 ayda 4 kere konustugunuz adamla barismayi mi umuyordunuz cidden
Hanfendi sizin eviniz sizin mideniz beni ilgilendirmez ama esiminki ilgilendirir cunku ortam yaşam alanı var tek kendi mülkü degilhah işte tamda bu.
benim kabul etmediğimi başkası kabul edebilir diye baksaydınız başından beri tuhaf gelen herkese midesiyle ilgili yorum yapmazdınız.
sizin kabul etmediğinizi biz kabul edince midelerimizde sıkıntı var.
bizim kabul ettiğimizi siz kabul edemiyorsunuz diye yine bizim midelerde sıkıntı..
umarım yanlışı nerede yaptığınızı anlayabilmişsinizdir.
Aynen öyle olmuş nasıl olsa hazır ev parasınıda yiyoruz geziyoruz tozuyoruz ne diye karisina dönsün bu demislerdirBarışmak isteyip 2 ayda nasıl 4 kez konuşulduğuna bende takıldım.
Çok bir hevesli durum yokmuş ortada , alışkanlıklardan kopmaya çalışma süreci gibi geldi.
Bunun dışında eşinin erkek arkadaşı ve sevgilisi ile evinizde kalmasında bir sorun göremedim.
Kafasını toplamaya yardımcı olmuşlar belli ama senin gördüğün barışma yönünde değil tam tersi istikamette .
Hanfendi sizin eviniz sizin mideniz beni ilgilendirmez ama esiminki ilgilendirir cunku ortam yaşam alanı var tek kendi mülkü degil
Siz de gidin sizin eviniz madem. Eşiniz gitsin başka yerde kalsın. Benim bildiğim erkek gider evden çocuğunun düzenini de bozmaz hem. Pardon adam gider evden diyeyim ya daSizin eşyalarınızı elin karısı kullanıyorsa birde ihtiyaç listesi veriyorsa tabiki insanın zoruna gidiyor ben gidemedim o eve kızım kalamadı eşımin bu gevsekligi beni öldürecek hepsi bekar kafası
Evet dogru dediniz adam giderSiz de gidin sizin eviniz madem. Eşiniz gitsin başka yerde kalsın. Benim bildiğim erkek gider evden çocuğunun düzenini de bozmaz hem. Pardon adam gider evden diyeyim ya da
Anlamadığınız nokta şu, onlar buna karar vermemiş.Aynen öyle olmuş nasıl olsa hazır ev parasınıda yiyoruz geziyoruz tozuyoruz ne diye karisina dönsün bu demislerdir
Adam rahat evine dön otur diyor bende dönmüyorum calisiyorum uzaktayım slnra yine konusuyoruz yine ee ne bekliyon diyor buda yeterli gelmemisti simdide guvenemiyorum bu cocugunun benim sorumlulugumu alirmi
Sizde benim mideme söylemeyin iste dahiliyeden randevu alın diyip kışkırtan sizsiniz ben esyalarımın yabancılar tarafından kullanilmasindan rahatsiz oluyorum sizde benim acimdan dusunup hak verebilirsiniz kendi evinizi halka açın beni ilgilendirmezyaşınız kaç?
aynı şeyi söylüyoruz işte. bizim midemiz bizi ilgilendirir. siz laf söyleme hakkına sahip değilsiniz.
Adam kafasinda bitirmis, ona gore artik orasi sizin eviniz degil onun evi, dolayisiyla istedigimi cagirir, istedigimi yaparim diyor.
Size geri gel deme nedeni de duzeni bozulmasin, evin isini, yemegini yapan biri olsun... Yoksa gercekten barismak isteyen adam, karisinin kapisinda yatar, ayda 2 kere arayip yarim agizla ozledim geri don demez.
Siz de daha fazla rencide olmamak icin bir an once esyanizi toplayip davanizi acin,sonra ikiniz de rahatca ne isterseniz yaparsiniz.
Tabimi benim eşimde problem ben destek vermisler manasında dedimAnlamadığınız nokta şu, onlar buna karar vermemiş.
Sizin eşiniz yolcu.
Dogru dediniz ama yapacak güç yok.bende aslında gitmeyede gönlüm yok kalmayada ne yapacağımı bilmiyorumAdam kafasinda bitirmis, ona gore artik orasi sizin eviniz degil onun evi, dolayisiyla istedigimi cagirir, istedigimi yaparim diyor.
Size geri gel deme nedeni de duzeni bozulmasin, evin isini, yemegini yapan biri olsun... Yoksa gercekten barismak isteyen adam, karisinin kapisinda yatar, ayda 2 kere arayip yarim agizla ozledim geri don demez.
Siz de daha fazla rencide olmamak icin bir an once esyanizi toplayip davanizi acin,sonra ikiniz de rahatca ne isterseniz yaparsiniz.
Tam da icimden gecenleri yazmışsınız. Konu sahibi sizin yerinz de olsam basladigim isi bitiririm hatta bosanirken o bornozu smda esimin suratina firlatirim. Simdi isterse parti yapsin evde ne hali varsa gorsun. Boşver bu adam seni ve cocugunu geri isteseydi o evi yabanci kimseye acmazdi sonucta orasi özel bir yer ev yani cekmeceden havlu almayi birak evin kapisindan sokmamasi lazimdi. Zaten 6 aydir ayriymissin boşa kurtul. Ha geri donup te bu konulariacip yine kavgalar tartismlar yasamak istemezsin heraldeAdam kafasinda bitirmis, ona gore artik orasi sizin eviniz degil onun evi, dolayisiyla istedigimi cagirir, istedigimi yaparim diyor.
Öyle düşünmeyin, eşiniz ev sahibi olduğu için ağırlama sorumluluğu hissetmiştir ve o nedenle sormuştur.Benim üzüldüğüm o eşimin birseylere saygısı olsaydı keşke kızı arayıp evde birseye ihtiyac varmi diye soruyor birde elin karısına benim evimin ihtiyacını soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?