Dünden beri ağlıyorum yardım edin

Offf sikintili bir durum

Sizin kabul ettiginizi baskasi etmeyebilir dahiliyeden randevu alın diyen küçümseyen sizsiniz ilk başta bornozum dahil kullanılmış olmasındam rahatsızlik duymammı saçma geldi size

hah işte tamda bu.
benim kabul etmediğimi başkası kabul edebilir diye baksaydınız başından beri tuhaf gelen herkese midesiyle ilgili yorum yapmazdınız.
sizin kabul etmediğinizi biz kabul edince midelerimizde sıkıntı var.
bizim kabul ettiğimizi siz kabul edemiyorsunuz diye yine bizim midelerde sıkıntı..
umarım yanlışı nerede yaptığınızı anlayabilmişsinizdir.

2 ayda 4 kere konustugunuz adamla barismayi mi umuyordunuz cidden
Adam rahat evine dön otur diyor bende dönmüyorum calisiyorum uzaktayım slnra yine konusuyoruz yine ee ne bekliyon diyor buda yeterli gelmemisti simdide guvenemiyorum bu cocugunun benim sorumlulugumu alirmi

Hanfendi sizin eviniz sizin mideniz beni ilgilendirmez ama esiminki ilgilendirir cunku ortam yaşam alanı var tek kendi mülkü degil

Barışmak isteyip 2 ayda nasıl 4 kez konuşulduğuna bende takıldım.
Çok bir hevesli durum yokmuş ortada , alışkanlıklardan kopmaya çalışma süreci gibi geldi.

Bunun dışında eşinin erkek arkadaşı ve sevgilisi ile evinizde kalmasında bir sorun göremedim.
Kafasını toplamaya yardımcı olmuşlar belli ama senin gördüğün barışma yönünde değil tam tersi istikamette .

Aynen öyle olmuş nasıl olsa hazır ev parasınıda yiyoruz geziyoruz tozuyoruz ne diye karisina dönsün bu demislerdir

Sizin eşyalarınızı elin karısı kullanıyorsa birde ihtiyaç listesi veriyorsa tabiki insanın zoruna gidiyor ben gidemedim o eve kızım kalamadı eşımin bu gevsekligi beni öldürecek hepsi bekar kafası
Siz de gidin sizin eviniz madem. Eşiniz gitsin başka yerde kalsın. Benim bildiğim erkek gider evden çocuğunun düzenini de bozmaz hem. Pardon adam gider evden diyeyim ya da

Adam rahat evine dön otur diyor bende dönmüyorum calisiyorum uzaktayım slnra yine konusuyoruz yine ee ne bekliyon diyor buda yeterli gelmemisti simdide guvenemiyorum bu cocugunun benim sorumlulugumu alirmi

Adam kafasinda bitirmis, ona gore artik orasi sizin eviniz degil onun evi, dolayisiyla istedigimi cagirir, istedigimi yaparim diyor.
Size geri gel deme nedeni de duzeni bozulmasin, evin isini, yemegini yapan biri olsun... Yoksa gercekten barismak isteyen adam, karisinin kapisinda yatar, ayda 2 kere arayip yarim agizla ozledim geri don demez.
Siz de daha fazla rencide olmamak icin bir an once esyanizi toplayip davanizi acin,sonra ikiniz de rahatca ne isterseniz yaparsiniz.

yaşınız kaç?
aynı şeyi söylüyoruz işte. bizim midemiz bizi ilgilendirir. siz laf söyleme hakkına sahip değilsiniz.
Sizde benim mideme söylemeyin iste dahiliyeden randevu alın diyip kışkırtan sizsiniz ben esyalarımın yabancılar tarafından kullanilmasindan rahatsiz oluyorum sizde benim acimdan dusunup hak verebilirsiniz kendi evinizi halka açın beni ilgilendirmez

arkadas haklı. katılıyorum yazdıgına

Kendimi sizin yerinize koydum evet hoş değil..hoş olmayan kısmıda siz yokken kalmalarından ziyade, eşiniz evde yokken kalmaları belli ki otel pahalı gelmiş..ev sahibi sorun etmiyorsa misafirlere kızacak bir durım yok..

Evden kadın değil, erkek gider..siz evden giderek onu bekar hayatına hazırlamış oldunuz..bencede çok yoğun bir istek duymuyor eşiniz yoksa çocuğu için sizinle daha sık görüşürdü..kendinizi yiyeceğinize kocanıza hesabını sorun.

Dogru dediniz ama yapacak güç yok.bende aslında gitmeyede gönlüm yok kalmayada ne yapacağımı bilmiyorum

Tam da icimden gecenleri yazmışsınız. Konu sahibi sizin yerinz de olsam basladigim isi bitiririm hatta bosanirken o bornozu smda esimin suratina firlatirim. Simdi isterse parti yapsin evde ne hali varsa gorsun. Boşver bu adam seni ve cocugunu geri isteseydi o evi yabanci kimseye acmazdi sonucta orasi özel bir yer ev yani cekmeceden havlu almayi birak evin kapisindan sokmamasi lazimdi. Zaten 6 aydir ayriymissin boşa kurtul. Ha geri donup te bu konulariacip yine kavgalar tartismlar yasamak istemezsin heralde

Benim üzüldüğüm o eşimin birseylere saygısı olsaydı keşke kızı arayıp evde birseye ihtiyac varmi diye soruyor birde elin karısına benim evimin ihtiyacını soruyor
Öyle düşünmeyin, eşiniz ev sahibi olduğu için ağırlama sorumluluğu hissetmiştir ve o nedenle sormuştur.
Üzüldüğünüz için olaylara çok duygusal bakıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…