Dünden beri aramadı acaba ayrıldık mı:(

steril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
228
4
96
40
slm kızlar dün aksam sevgılımle konustum bana gereksiz yere bagırdı ki bunu son zamanlarda cok sık tekrarlar olunca bende dün msj attım rest çektim bana sürekli bagıramazsın yeter artık böle olmaz kendıne çekidüzen ver ben eski halini istiyorum zor gelıosa benle beraber olmak o zaman olma devam ettırmek zorunda degılsın dedım msjı attım benı aradı ve bana aynen şöle dedı
öle bı zamanda attınkı bu msjı bende tam senın fotolarına bakıyordum dedı bende tabı emınım dedım sora bana kapat telefonu dedı ve kapadı ve ondan sonra beni hiç aramadı bugun ki normalde günde en az 10 kere arardı acaba ayrıldıkmı diyorum ararmı aramazmı kafayı yicem ya moralim cok bozuk dün geceden beri

belki bugünlerde canı sıkkındır kimseye anlatamadığı için sana patlıyor olabilir,keşke alttan alsaydın biraz...genelde böyle mi yapar kavga ettiğinizde?ne bileyim bitti dediğinde açmaz mı teli?eğer öyleyse biraz kafasını dinlesin daha fazla üstüne düşme bence canım,üstüne düştükçe uzaklaşabilir...

canını da çok sıkma herkesin başına geliyor bunlar :)

Tatlım bazen insanların kötü bir anına denk gelebiliyor gerçekten,ama sürekli tekrarlanıyor diyorsanda sana bağırmaması gerektiğini anlatman iyi olmuş.Kendini üzme umarım hepimizin hakkında en hayırlısı olur

sabret cnm hiç arama bugün bitti zaten,bu saatten sonrada arama derim.bekle yarını bakalım arıcakmı?anlasın hatasını,burnu sürtsün biraz ...

gerçekten seni seviyorsa bu söylediklerin dolayısıyla seni bırakmaz hem haklısın ayrıca..
sınırları çizmen iyi olmuş.sana saygı göstermeli..saygı olmadan sevgi de olmaz..
biraz bekle,kararlılığını görsün,aklını başına toplasın..seviyorsa arayacaktır seni..

hayır cok üstüme düşüodu ama ozmaanlar ben kaçıyordum evlenelım dıodu ben hep oyalıyordum sonucta yenı yanı daha 1 ay oldu ne evlılıgı bana dedı sora olmuyo böle hep bı mesafe var aramızda dedı sen benım verdıgım degerı bana vermıyosun dedı bende tmm dıkkat edıcem dedım ve ondan sora cok ilgilenmeye başladım onunla o da havalara gırdı resmen ben ne dersem o olur edaları var ama aramam çünkü ararsam gözünde bu kez hiç degerı olmıcak hem rest çekıo hem arıo der.arkadasımada demıs bundan önce ben onu cok sevıyorum ama adam edıcem die.aslında bişe hıssetmıyordum ona ama son bı haftada ne oldu bilmiyorum resmen aşık oldum suanda diyorum acaba hatamı yaptım rest cekmekle ama benı mecbur bıraktı kımseye tavız vermek istemıyorum çünkü gecmıs zamanlarda bunun acısını cok cektım

faceden bi şarkı yollamıs ondan sora bana helal olsun aşkolsun die bi şarkı dumanın onu sölemeyı unuttum

faceden bi şarkı yollamıs ondan sora bana helal olsun aşkolsun die bi şarkı dumanın onu sölemeyı unuttum

hee şu şarkı desene karaları bağlamış senin ki cnm...demek ki oda üzgün..facede sende bir şarkı paylaş gönderme yap bence

o şuan barda zaten çalışıyor bende diyorum içer beni arar heralde gece:)

bugunde yaşamak istemem diye bi sarkı paylaştı yorum olarakda şunu yazmıs bu ara davulcular aynı şeylerı hissedıyo galıba die yazmıs

bugunde yaşamak istemem diye bi sarkı paylaştı yorum olarakda şunu yazmıs bu ara davulcular aynı şeylerı hissedıyo galıba die yazmıs

Şu yavuz bilmemkmı soyadını unuttum onun şarkısı sanırım dediğin ..saçma salak bir şarkı ..dinlediği şarkılara bakılırsa psikolojik sorunlu gibi geldi cnm bana..yanlış anlama ama bardamı çalışıcak evlenirseniz :26:

yok canım normalde işi var çalışıyo ama baterist kopamıyo haftada iki gün cıkıyo barda bu arada bana diyo ruh hastasısın diye dinlediği şarkıya bakılırsa dedıgın gıbı o hasta ve hala aramadı

off ya ben kopamıyorum ondan ama aramamda o da aramıyo napcam moralim cok bozuk offff

Senin aramanı bekliyor olabilir canım ama arama.
O kafasını toplayınca sana geri döner ki şu anda psikolojisi yerinde değil.
Sen ararsan eğer o kafa ile seni kıracak laflar edebilir ve iş daha farklı boyuta gelebilir.
Biraz zaman ver ona,o sana geri döner.

sakın araama cnm yoksa sürekli affedeceğini sanar ve her daim tekrar eder aynı davranışı

zaten seviosa mutlaka arar seni

Arama canım. Ararsan o zaman kaybeden sen olursun sakın arama.
Seviyosa arar dimi ? Düşünmemeye çalış. Aynen ben gibi

bende bu konuyu bugün okudum aynı durumdaydım o aramadıkça bende aramadım aradı bide bi sürü kızdı böyle basit şeylerde sen bana tripmi yapacaksın ben aramayınca hemen vazgeçiyosun diye barıştık sonunda çok kızmış neden aramadım diye ama sen arama yinede boşver resmen deliye dönüyolar aramadığında :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…