peki ne kadar süreden sonra aradı bizim 2 gün oldu ve hala tık yok her telefon caldıgında bakıyorum ama yokbende bu konuyu bugün okudum aynı durumdaydım o aramadıkça bende aramadım aradı bide bi sürü kızdı böyle basit şeylerde sen bana tripmi yapacaksın ben aramayınca hemen vazgeçiyosun diye barıştık sonunda çok kızmış neden aramadım diye ama sen arama yinede boşver resmen deliye dönüyolar aramadığında :))
nokta konmadıysa ayrıldığınızı sanmıorm canm pek ben
aramadı mı hala
sen arasana belki bişi olmuştur..
ilginç belki bişi dedind kızdı çünkü bu erkek milletinin ne yapcagı belli olmuyo olmadık şeylere kızıyorlar cnm ya bi dşn yoksa bişi kesin sıkılmışdır yalnız kalmaya ihtiyacım vardır derrrr.
bizim cok yeni ve ilk defa böle bişe oldugu için tahmin edemıyorum oyuzden şimdi ararsam ilişkinin resmen seyri değişcekCanım aslında bu sorunun cvbını bir tek sen bilirsin bizler bilemeyiz çünkü ;
Örnek vererek açıklıyorum , bizde sözlümle çok nadir çok şiddettli bir kavga ettiğimizde 1 gün aramam mesela oda aramaz belkide 2 gün oluyor bazen , ama ayrıldık mı diye düşünmüyorumkü , biliyorumki ya o dayanamıcak ya ben en fazla 2. günün sonunda arar normal normal konuşuruz , hani ben o arada hiç ayrıldık mı şimdi diye düşünmem oda düşünmez. Ama bizim ilişkimiz 3 yıllık belki bununda etkisi vardır , belki uzun zamandır birbirimizi baya iyi tanımamızdır buna sebep , belki birbirimize iyice alışmamızdır belkide asla birimizin ayrılmıcağından dierinin emin olmasıdr...
Bizler sizin ilişkinizin içini bilemediğimiz için bu soruya her kafadan başka ses çıkar ama bence sonuç olarak kimse bilemez ... Dilerim ayrılmazsınız canım ve aranız düzelir...
bizim cok yeni ve ilk defa böle bişe oldugu için tahmin edemıyorum oyuzden şimdi ararsam ilişkinin resmen seyri değişcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?