Dünden beri uyuyamıyorum,annemin hastalığı mı nüksetti :((((

Kardelenfzt13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
287
260
103
31
Dünden beri uyuyamıyorum.Annem seneler önce kolon kanseri geçirdi ve iyileşti.Kontrolleri yapılıyordu altı ayda bir.Kontrolleri sonucunda tomografide akcigerde milimetrik nodüller görülmüş,doktor da tam anlayamamış ne olduğunu,pet vermiş.Benim içim içimi yiyiyor,dünya başıma yıkıldı sanki,aynı süreçleri tekrar yaşamak istemiyorum.Var mı böyle durumla karşılaşan

Aklınıza kötüyü getirmeyin rabbim şifa versin umarım tertemiz ve iyi huylu şeyler çıkar. Hep iyiyi düşünün.

çok geçmiş olsun.ama önce bir sakin olun daha hiçbir şey belli değil.her nodül kanser demek değil.önce bir incelemeler bitsin, nodülün büyüklüğü, kenarlarının şekli, zamanla boyut değişimi gibi bir sürü parametre var değerlendirilecek daha.pozitif düşünün güçlü olun.hem erken teşhis hayat kurtarır.eğer öyle bir şey varsa dahi erken fark etmiş olacaksınız.iyi düşünün iyi olsun.inşallah her şey temiz çıkar

Allah şifa versin annene inşallah kötü bisey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…