Düne kadar çocuğu aklına gelmeyen adam ne yapmaya çalışıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

samyeli10

sadece ben :)
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
590
272
323
Balıkesir
8 aylıktı davayı açtım geçen hafta boşandık eşimle.. Evlıykem çocugu kucagına bile almayan adam kucagına verdiğimde yere koyup kahveye kaçan adam.. Çocugun rızkını kumara basan elde avuçta birşey bırakmayan adam .. Mahkeme kararı ile çocuğunu görmek ıstiyor ıkı kere verdım üçüncü kez çocuk eski eşimi göre o günden çıglık atıp ağlamaya başladı benı cekistirdı 2 yaşına gırmesıne 2 ay var çocuğumun, böyle yapınca almadı bır başka günde yıne çığlık atıp ağlamaya basladı bende vermedim bugün defalarca aradı açmadım karakola gıttım avukatı aradım artık senınle muhatap olmam sen polıs zoruyla baskasına teslım edıp öyle alacagım haftasonları dıyor çocuğum istemiyor düşman görmüş gibi hareket edıyor bende o üzülsün istemıyorum vermek istemıyorum ne yapabilirim zorla alabilirler mi

Mahkeme kararıyla polislerle gelip alabilir görüş günlerinde. çocuğunuz sizden ayrılmamak için ağlıyor olabilir mi? benim kızım da annemi görünce ilk ağlıyor ama 10 dk sonra kucağından inmiyor, annem ters bakış dahi atmaz

Bende başta benden ayrılmamak için ağladığını düşündüm fakat onun götüreceğini biliyor ve gerı getirdiğinde hemen bana geliyor bakmıyor bile benden sonra alışmış olsa severek ayrılırdı çocuk kurtulur gibi gelıyor. Birde baba ne bilmiyor yabancılık çekiyor

öyle ya da böyle vermek zorundasın, sonuçta babası ve tehlike arz etmediği sürece çocuğu göre göre çocuk da alışır.

bence zaten sen vermek istemediğin için eski eş inada bindiriyor. al desen hatta aralarda ekstra olarak işim var gel 6 saat götür desen sıkılır zor gelir daha da istemez

İnat için olabilir çünkü çocuk ile oldum olası ilgilenmedi hiç fotoğrafınızı cekeyım hatıra kalır dedıgımde bile mırın kırın eden biriydi verdıgımde fotoğraf çekıp internette paylaşıyor internet babası sadece etrafı kandırıp iyi baba düşüncesi olusturmak için çok sinsi bir o kadar da rahatına düşkün biri benım annem süreklı görüyor oda annesi için istiyor hatta en son annem görsun demişti bende eltımın kızının evıne getır ben getirip gösterırım dedım ozaman mahkeme karar verdı almam lazım diyor... Hatta benım kayınvalıdem oğlum biz bakamiyoruz getırme en iyisi demıs bu inat yapmak için istiyor

Babasının çocuğu görmek hakkı. Çocuk anneden ayrılmak istemediği için ağlıyor babayı sevmediği için değil. Hem çocukla da bağları olmalı bir ağlar iki ağlar sonra alışır. Yaşadığınız anlaşmazlıklar çift olarak sizin sorununuz, çocuğa yansıtmayın ki çocuğunuz ilerde bu çekişmenin içinde bir şeylerin eksikliğiyle ve sevgisizligiyle psikolojik açıdan boğuşmasın.

o zaman ne inatlaşıyosun, çocuğu 1-2 saat görüyor diye kolay bir şey sanıyor. ver gitsin sabahtan akşama yanında dursun da uçarak geri getirir. paylaşamadığı gördükçe üstüne geliyor.

Kurtulmuşsunuz aslında ancak artık bir çocuğunuz var ve eski eşinizle olan sıkıntılarınızı çocuğunuza yansıtmamalısınız. Ne olursa olsun siz ayrılsanız da ikinizin çocuğu ve böyle anlaşmazlıkla devam edilirse elinizden almaya bile kalkışabilir haklıyken haksız duruma da düşersiniz. Anne baba olarak görevleriniz birbirinizi sevmesenizde saygı duymalısınız. Bırakın görsün büyüdüğünde babasını tanıyacaktır elbette.

Çocugu sevmiyor ki ben başta kaç kere göstereyım dedım boşanmanın ilk aşamasında o bahaneler üretti geçen araba çarptı çocuğuma gelıp göreyım bile demedi annesi geldı köyden merak edıp eltımın kızının evıne oraya göturdum kendisi yoktu bile sadece göruntulü aradı ıkı mıc mıc yaptı çocuğa kapattı böyle babası olmaz olsun kendınden başka kımseyı düşünmez başlarda çocuğun Ihtiyacları var çocuğa harclık ver dediğimde çocuk daha harclıktan anlayacak çağda degıl dedı 1 kurus bile vermek istemiyor maasını baglattırdım mahkemece şimdi annesının hatrına istiyor annesi olmasa aklına bile gelmez faydadan çok zararı olur cocuguma

o zaman ne inatlaşıyosun, çocuğu 1-2 saat görüyor diye kolay bir şey sanıyor. ver gitsin sabahtan akşama yanında dursun da uçarak geri getirir. paylaşamadığı gördükçe üstüne geliyor.
Haklı olabilirsin aslında mahleme 10 ile 16:00 arası verdı çocuğu 12 de alıp 3 te getırıyordu zaten uyku saati bu saatler arası uyutmaya alıyorlar uyanınca hemen geri getırıyordu inat, yapacak birşeyde yok aslında akıl hocaları kuvvetlı dıyorum ben buna büyüyünce çocuğumuza sömürmesinden korkuyorum lanet olası kumarı için

Cok zor...
Cocuk da kucuk yavrum anne birakir diye korkuyor bu yaslar aslnda tum yaslar anneyi kaybetme korkusuyla dolu ama daha cok kucuk.mecbur vereceksiniz alisacak alismak zorunda bence polis islerine vs girmeyin gorus günü siz msj gonderin alsin o gun erken getirmesini rica edin bir bahane bulun kisa kisa kalsin cocuk öyle alıstik sonra sureyi uzatablrsnz.

Bırakın inatlada olsa istiyorsa baksın. Burda önemli olan o değil oğlun. İlerde oğlum ben seni görmek istiyordum annen göstermedi diyerek lehine çevirir. Çocuğunuz size düşman olur. Fedakarlık yapan değil maalesef ağzı iyi olan kazanıyor.

Elimden alması için delıllerının olması gerekmez mı mesela ben çocuğa kötü davranıyorumdur bakamıyorumdur vs gibi onun yasadıgı ortam almak için elverıslı degıl kendısı pedagog raporunda bundan söz etmıs ev çocugun yasayabılecegı uygunlukta değildir dıye

Henüz çok küçük bebek için beraber görüşseniz yani sizin yanınızda görse çocuğunu tabi ki tamamen sil diyemezsiniz maalesef ne olursa olsun evladınızın da babaya ihtiyacı var iyi ya da kötü (şiddet vs olmadığı sürece) geçmişi unutun demek ki göresi var ne kadar görse çocuğunuza kâr

Mesaj atmıs ben artık muhatap olmam senınle karakola gıttım uygun bırıne bırakırsın ben ordan, alırım dıye fakat uygun biride yok mecbur polısle alacak her hafta ama burası küçük yer her hafta polisin uğraşacağını sanmam

Bunun yüzü masum agzı ıyı laf yapmasından çok kendını acındırmasını biliyor dilencı gıbı bıkmasını bekleyeyım napayım vereyım en iyisi

Onu avukat bilir açıkçası ben ne dersem yanlış olur. Elinizden alabilir dememin sebebi ise babanın görme hakkı olduğu halde siz engel olursanız bu problem yaratabilir demek istedim. Yoksa onun dışında ki süreci avukatla görüşmüşsünüzdür zaten. Bence görüşün konuşun bu duruma çocuğunuz için ikiniz çözüm bulun.

Ya da çözüm başka şehirde yaşamanız her hafta alamaz o zaman

Haklısın canım benim sinir olduğum kendısı ıcın degıl annesı ıcın istiyor.. Gel gör sev desemde kndısı için kılını kıpırdatmaz rahatı beyde Paşa'da yok benım annem görüyor onunkı görmüyor diye istiyor

Benim 19 aylık kızım bana o kadar düşkün ki, eve arkadaşım gelip de adıyla seslendiğinde ağlıyor, saklanmaya çalışıyor bazen. Halbuki arkadaşımla asla yalnız kalmaz, kadın da çok sever çocuğumu. Sizin eşiniz de pek ilgili olmadığı için alışmamış olması normal, benim eşim altlarını değiştirip banyolarını dahi yaptırır ama kızım çoğu kriz zamanı kucağımdan gitmez babaya. Siz sevmeseniz de, kendinizce bahane de bulmaya çalışsanız o adam çocuğunuzun babası, güzellikle göstermezseniz sonrasında çok sorun yaşarsınız, göstermiyor oluşunuz suç çünkü.

Eve polis eşliğinde gelip çocuğunuzu ağlatarak kucağınızdan alsa daha mı iyi? Bunu yapabilir çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…