Aynı işyerınde çalışıyoruz ne yazık kiYa da çözüm başka şehirde yaşamanız her hafta alamaz o zaman
2 yaşındaki çocuk açısından ev çocuğun yaşayabileceği uygunlukta değildir diye velayet değişir mi, belki evet ama zor. Aileniz ile mi kalıyorsunuz? Evet ise aileniz ile polise yA da komşulara yansıyacak bir kavganız oldu mu? Çocuğunuzun takipli olduğu bir hastalığı var mı? Varsa bu hastalık yaşam koşulları ile ilişkili mi? Evin ısınma, nem/küf, güvenlik sorunu var mı? Okul çağında olsa ayrı oda vs gündeme gelebilirdi ama bu durumda da çocuğa sorulurdu.Elimden alması için delıllerının olması gerekmez mı mesela ben çocuğa kötü davranıyorumdur bakamıyorumdur vs gibi onun yasadıgı ortam almak için elverıslı degıl kendısı pedagog raporunda bundan söz etmıs ev çocugun yasayabılecegı uygunlukta değildir dıye
Yok canım ilgili degıl 22 aylık oğlum altını vs annesı değiştiriyor o sadece etrafta boy gösterıp ıkı fotoğraf paylaşıyor cocugumun uyku saatı gelıyor o alana kadar 1 saat vakıt geçiyordur uyutup uyanıncada bana getırıyor birde çocuğum cok hareketlı maşallah pire gibi bakması zorBenim 19 aylık kızım bana o kadar düşkün ki, eve arkadaşım gelip de adıyla seslendiğinde ağlıyor, saklanmaya çalışıyor bazen. Halbuki arkadaşımla asla yalnız kalmaz, kadın da çok sever çocuğumu. Sizin eşiniz de pek ilgili olmadığı için alışmamış olması normal, benim eşim altlarını değiştirip banyolarını dahi yaptırır ama kızım çoğu kriz zamanı kucağımdan gitmez babaya. Siz sevmeseniz de, kendinizce bahane de bulmaya çalışsanız o adam çocuğunuzun babası, güzellikle göstermezseniz sonrasında çok sorun yaşarsınız, göstermiyor oluşunuz suç çünkü.
Eve polis eşliğinde gelip çocuğunuzu ağlatarak kucağınızdan alsa daha mı iyi? Bunu yapabilir çünkü
Yok canım ilgili degıl 22 aylık oğlum altını vs annesı değiştiriyor o sadece etrafta boy gösterıp ıkı fotoğraf paylaşıyor cocugumun uyku saatı gelıyor o alana kadar 1 saat vakıt geçiyordur uyutup uyanıncada bana getırıyor birde çocuğum cok hareketlı maşallah pire gibi bakması zor
Eskı esım annesıyle yasıyor köyde avlulu ıkı göz oda tuvalet avluda mutfak ayrı avluda yerde yatıp kalkıyorlar.. Bizim hiç kavgamız olmadı herşey nasıl oldu bıttı demeden boşanmaya geldi eskı esım çok şanslıdır hiç birşeyde yıpratmaz kendini sankı herşey ayagına gelır çok konuşan bırıde degıl süreklı tebessüm eder yenı gelinler gıbi görsen bu adam mı kumarbaz hırsız üçkagıtcı dersın sessiz sedasız yapar kımse ile polemiğe gırmez sadece eylemı gerçekleştirir tek söyledıgı insanların duymak istediklerini söyler bol bol yalan yanı yalan yere yeminde eder doğru kelımesı yok hıc en tehlıkelı insan tipi diyorum ben buna iyilik kılığına girmiş ayaklı kötülük2 yaşındaki çocuk açısından ev çocuğun yaşayabileceği uygunlukta değildir diye velayet değişir mi, belki evet ama zor. Aileniz ile mi kalıyorsunuz? Evet ise aileniz ile polise yA da komşulara yansıyacak bir kavganız oldu mu? Çocuğunuzun takipli olduğu bir hastalığı var mı? Varsa bu hastalık yaşam koşulları ile ilişkili mi? Evin ısınma, nem/küf, güvenlik sorunu var mı? Okul çağında olsa ayrı oda vs gündeme gelebilirdi ama bu durumda da çocuğa sorulurdu.
Yok canım benı bilgilendiriyorsun sadece yanlıs anlamıyorum acaba yanlış düşünsüpüm bir şey var mı dıye kendımı degerlendırmemde yardımcı oluyorsunuz kayınvalıdem yanlış yapmıs olsada aram kötü degıl konusurumda kendısıyle fazla ıyi niyetlı bırı kandırılması kolay oğlunun sevgısı gözune başka hıc birşey göstermeyenlerden annesı eltımın kızına geldıgınde göturuyorum kendısı çocuk bakımından anlamaz çok evhamlıdr... Yemek vs yedıremıyormus o yüzden kadın oğluna getırme dıyormus annesı ile kalsın dıyormus eskı esım, dınlemıyorAnnesinin de görmek hakkı ama yanlış anlama, anlamaya çalışıyorum seni anlıyorum da ama yasal olarak haksızsın. Babaanne, anneanne ve dedenin bile “biz torunumuzu göremiyoruz” diyip dava açma hakkı varmış görüş günü ayarlanması için.
Boşver, sen sevmesen bile çocuğun babaannesini görsün bilsin, aklı erince zaten istemezse gitmez ama şuan göstermeme gibi bir hakkın yok
Aslında kendımıze en büyük kötülüğü yaptık bu adamı seçerek.. Kader bakalım daha ne yazdı bosanıncada kurtulamıyorsun kıVermek zorundasınız ortada mahkeme kararı var. Bu durumda verip vermemek sizin isteğinize bağlı değil. Polisle gelir kapınıza öyle alır bu sefer daha kötü olur. Çoçuğunuz daha küçük sizden ayrılmamak için ağlıyordur ama yapacak bir şey yok maalesef. Eski eşinizle de zıtlaşmayın. Aranızda ne yaşanmış olursa olsun bu adam çocuğunuzun babası. Çocuğunuz babasını kendi seçmedi neticede hatta siz seçtiniz.
Kavgasız nasıl boşanmayı geldi ki ? Boşanma TL sen mi istemiştin ?Eskı esım annesıyle yasıyor köyde avlulu ıkı göz oda tuvalet avluda mutfak ayrı avluda yerde yatıp kalkıyorlar.. Bizim hiç kavgamız olmadı herşey nasıl oldu bıttı demeden boşanmaya geldi eskı esım çok şanslıdır hiç birşeyde yıpratmaz kendini sankı herşey ayagına gelır çok konuşan bırıde degıl süreklı tebessüm eder yenı gelinler gıbi görsen bu adam mı kumarbaz hırsız üçkagıtcı dersın sessiz sedasız yapar kımse ile polemiğe gırmez sadece eylemı gerçekleştirir tek söyledıgı insanların duymak istediklerini söyler bol bol yalan yanı yalan yere yeminde eder doğru kelımesı yok hıc en tehlıkelı insan tipi diyorum ben buna iyilik kılığına girmiş ayaklı kötülük
Adam kumar yüzünden çaldı çırptı kactı daha borcuyla bıraktı cekısmelı actım zaten sürec çok yavaş ilerliyor 1 yılda 2 kez mahkemeye gırdı 3 mahkemede şahitler Gelecektı gelmediler kımseye güven yok baktım her mahkemede para, ödüyorsun ılerleyemıyorsun lanet olsun caladıkların ahrete gıtsın ıstemıyorım birşey dedım koşa koşa anlaşmalı boşanmaya geldi bosandık çocuk demeyen adamın aklına çocuk geldi onıda azılı kumar arkadasları akıl verıyordur sımdıden çocuğu kendine ısıt sonra sömürürsün dıye ailesınde mal mülk bırakmadıKavgasız nasıl boşanmayı geldi ki ? Boşanma TL sen mi istemiştin ?
Boşanmamak İçin bir direnci bir düzeltme çabası olmadı mı ?
Alabilirler bence almalılar da. Şiddet vs yoksa esirgenmemeli babadan8 aylıktı davayı açtım geçen hafta boşandık eşimle.. Evlıykem çocugu kucagına bile almayan adam kucagına verdiğimde yere koyup kahveye kaçan adam.. Çocugun rızkını kumara basan elde avuçta birşey bırakmayan adam .. Mahkeme kararı ile çocuğunu görmek ıstiyor ıkı kere verdım üçüncü kez çocuk eski eşimi göre o günden çıglık atıp ağlamaya başladı benı cekistirdı 2 yaşına gırmesıne 2 ay var çocuğumun, böyle yapınca almadı bır başka günde yıne çığlık atıp ağlamaya basladı bende vermedim bugün defalarca aradı açmadım karakola gıttım avukatı aradım artık senınle muhatap olmam sen polıs zoruyla baskasına teslım edıp öyle alacagım haftasonları dıyor çocuğum istemiyor düşman görmüş gibi hareket edıyor bende o üzülsün istemıyorum vermek istemıyorum ne yapabilirim zorla alabilirler mi
Esirgemek degıl ben çok ugrastım benımsemesı için doğduğundan beri adam çocuk olmadan çok dua edıyorum çocuğumuz olsun dıyordu fakat kumar çocuktan önce geldi ben bılmıyordum oynadıgını sonradan ogrendım kı hamıleyken çocuğumun üstüne yalan yere yemın edıyormus hep doğduktan sonra yüzüne bakmadı ılgılenmedı rızkını yedı borç içinde bırakıp kaçtı sonra ihtiyacı var mı yok mu sormadı geçen araba çarptı belkı merhamete gelir dedım göruntulu aradı agu gugu oğluma dedı kapattı cocugu ıkı kez verdim çocuk üçüncüde onu görünce yıktı ortalıgı kıyafetimden tutup gerısın gerıye asıldı benı bırdaha denedım yıne aynı sekılde yaptı annem görsun dıyor sadece annesi için istiyor annesi çocuk bakımından amlamaz saf kalplı bırı oğlum annesı daha iyi bakıyor biz yedırip içiremıyoruz aç kalıyor diyormuş benım çocukta cıdden herşeyi yemez çocuğunu tanımıyor bile kalkmış karakola koşuyor çocuk için benım aılem görüyor onunkıde gorecekmıs annesı geldiğinde zaten götürüp gösterıyorum çocuğumun uzulmesını ıstemıyorum sadece napmam lazımAlabilirler bence almalılar da. Şiddet vs yoksa esirgenmemeli babadan
Benim oğlumda küçükken babasının üstünü basını parçaladı gitmedi gitsede yatıya kalmadı ama şimdi 8 yasında babanın ne demek oldugunu biliyo tatilleri orda geçiriyo. Senin anlattıgın gibi hiç düşkün birisi de değil. O hali gelip geçiyor üzme kendiniEsirgemek degıl ben çok ugrastım benımsemesı için doğduğundan beri adam çocuk olmadan çok dua edıyorum çocuğumuz olsun dıyordu fakat kumar çocuktan önce geldi ben bılmıyordum oynadıgını sonradan ogrendım kı hamıleyken çocuğumun üstüne yalan yere yemın edıyormus hep doğduktan sonra yüzüne bakmadı ılgılenmedı rızkını yedı borç içinde bırakıp kaçtı sonra ihtiyacı var mı yok mu sormadı geçen araba çarptı belkı merhamete gelir dedım göruntulu aradı agu gugu oğluma dedı kapattı cocugu ıkı kez verdim çocuk üçüncüde onu görünce yıktı ortalıgı kıyafetimden tutup gerısın gerıye asıldı benı bırdaha denedım yıne aynı sekılde yaptı annem görsun dıyor sadece annesi için istiyor annesi çocuk bakımından amlamaz saf kalplı bırı oğlum annesı daha iyi bakıyor biz yedırip içiremıyoruz aç kalıyor diyormuş benım çocukta cıdden herşeyi yemez çocuğunu tanımıyor bile kalkmış karakola koşuyor çocuk için benım aılem görüyor onunkıde gorecekmıs annesı geldiğinde zaten götürüp gösterıyorum çocuğumun uzulmesını ıstemıyorum sadece napmam lazım
Pekı sen ne hıssedıyorsun ... Böyle babası olacagına olmaması daha iyi diyor musun senın eskı elinde çocuğu görmek ıstıyor mu sorumluluklarını yerıne getırıyor mu benımkı 1 kurusun hesabını yapıyor aılemde yaşlılar hasta annem o öldükten sonra naparım dıye kaygısı başladı şimdiden maasım bakıcı parasına yetmez.. Eştende maddı destek olmayınca sadece şımarıklık olunca üzülüyorum gercı Allah büyük bu adamla evlendıgıme çok pişman oluyorum zamanı gerı alabilsemBenim oğlumda küçükken babasının üstünü basını parçaladı gitmedi gitsede yatıya kalmadı ama şimdi 8 yasında babanın ne demek oldugunu biliyo tatilleri orda geçiriyo. Senin anlattıgın gibi hiç düşkün birisi de değil. O hali gelip geçiyor üzme kendini
Bende başta benden ayrılmamak için ağladığını düşündüm fakat onun götüreceğini biliyor ve gerı getirdiğinde hemen bana geliyor bakmıyor bile benden sonra alışmış olsa severek ayrılırdı çocuk kurtulur gibi gelıyor. Birde baba ne bilmiyor yabancılık çekiyor
Siz de yanlarimda olsanız bir mudden gorusme evresinde. Kafeye gidin mesela oyun alani olan..eski eş bebegi ikma etsin vs o ara siz de uzaktan izlersiniz. Baba figürü oturursa iyi olur.Bende başta benden ayrılmamak için ağladığını düşündüm fakat onun götüreceğini biliyor ve gerı getirdiğinde hemen bana geliyor bakmıyor bile benden sonra alışmış olsa severek ayrılırdı çocuk kurtulur gibi gelıyor. Birde baba ne bilmiyor yabancılık çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?