Düne kadar çocuğu aklına gelmeyen adam ne yapmaya çalışıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 yaşındaki çocuk açısından ev çocuğun yaşayabileceği uygunlukta değildir diye velayet değişir mi, belki evet ama zor. Aileniz ile mi kalıyorsunuz? Evet ise aileniz ile polise yA da komşulara yansıyacak bir kavganız oldu mu? Çocuğunuzun takipli olduğu bir hastalığı var mı? Varsa bu hastalık yaşam koşulları ile ilişkili mi? Evin ısınma, nem/küf, güvenlik sorunu var mı? Okul çağında olsa ayrı oda vs gündeme gelebilirdi ama bu durumda da çocuğa sorulurdu.

Yok canım ilgili degıl 22 aylık oğlum altını vs annesı değiştiriyor o sadece etrafta boy gösterıp ıkı fotoğraf paylaşıyor cocugumun uyku saatı gelıyor o alana kadar 1 saat vakıt geçiyordur uyutup uyanıncada bana getırıyor birde çocuğum cok hareketlı maşallah pire gibi bakması zor

Annesinin de görmek hakkı ama yanlış anlama, anlamaya çalışıyorum seni anlıyorum da ama yasal olarak haksızsın. Babaanne, anneanne ve dedenin bile “biz torunumuzu göremiyoruz” diyip dava açma hakkı varmış görüş günü ayarlanması için.

Boşver, sen sevmesen bile çocuğun babaannesini görsün bilsin, aklı erince zaten istemezse gitmez ama şuan göstermeme gibi bir hakkın yok

Eskı esım annesıyle yasıyor köyde avlulu ıkı göz oda tuvalet avluda mutfak ayrı avluda yerde yatıp kalkıyorlar.. Bizim hiç kavgamız olmadı herşey nasıl oldu bıttı demeden boşanmaya geldi eskı esım çok şanslıdır hiç birşeyde yıpratmaz kendini sankı herşey ayagına gelır çok konuşan bırıde degıl süreklı tebessüm eder yenı gelinler gıbi görsen bu adam mı kumarbaz hırsız üçkagıtcı dersın sessiz sedasız yapar kımse ile polemiğe gırmez sadece eylemı gerçekleştirir tek söyledıgı insanların duymak istediklerini söyler bol bol yalan yanı yalan yere yeminde eder doğru kelımesı yok hıc en tehlıkelı insan tipi diyorum ben buna iyilik kılığına girmiş ayaklı kötülük

Vermek zorundasınız ortada mahkeme kararı var. Bu durumda verip vermemek sizin isteğinize bağlı değil. Polisle gelir kapınıza öyle alır bu sefer daha kötü olur. Çoçuğunuz daha küçük sizden ayrılmamak için ağlıyordur ama yapacak bir şey yok maalesef. Eski eşinizle de zıtlaşmayın. Aranızda ne yaşanmış olursa olsun bu adam çocuğunuzun babası. Çocuğunuz babasını kendi seçmedi neticede hatta siz seçtiniz.

Yok canım benı bilgilendiriyorsun sadece yanlıs anlamıyorum acaba yanlış düşünsüpüm bir şey var mı dıye kendımı degerlendırmemde yardımcı oluyorsunuz kayınvalıdem yanlış yapmıs olsada aram kötü degıl konusurumda kendısıyle fazla ıyi niyetlı bırı kandırılması kolay oğlunun sevgısı gözune başka hıc birşey göstermeyenlerden annesı eltımın kızına geldıgınde göturuyorum kendısı çocuk bakımından anlamaz çok evhamlıdr... Yemek vs yedıremıyormus o yüzden kadın oğluna getırme dıyormus annesı ile kalsın dıyormus eskı esım, dınlemıyor

Aslında kendımıze en büyük kötülüğü yaptık bu adamı seçerek.. Kader bakalım daha ne yazdı bosanıncada kurtulamıyorsun kı

Kavgasız nasıl boşanmayı geldi ki ? Boşanma TL sen mi istemiştin ?
Boşanmamak İçin bir direnci bir düzeltme çabası olmadı mı ?

Kavgasız nasıl boşanmayı geldi ki ? Boşanma TL sen mi istemiştin ?
Boşanmamak İçin bir direnci bir düzeltme çabası olmadı mı ?
Adam kumar yüzünden çaldı çırptı kactı daha borcuyla bıraktı cekısmelı actım zaten sürec çok yavaş ilerliyor 1 yılda 2 kez mahkemeye gırdı 3 mahkemede şahitler Gelecektı gelmediler kımseye güven yok baktım her mahkemede para, ödüyorsun ılerleyemıyorsun lanet olsun caladıkların ahrete gıtsın ıstemıyorım birşey dedım koşa koşa anlaşmalı boşanmaya geldi bosandık çocuk demeyen adamın aklına çocuk geldi onıda azılı kumar arkadasları akıl verıyordur sımdıden çocuğu kendine ısıt sonra sömürürsün dıye ailesınde mal mülk bırakmadı

Ne yazık ki babası ve görüşmek hakkı. İleride büyüdüğünde kendi karar verir görmek isteyip istemediğine. Şimdi onun adına bu kararı siz veremezsiniz

Standart prosedüre gore zaten 15te bir alıyor olmasi lazim. Zaten bu kadar ilgisiz bir baba ise 6-7 saat vakit gecirmez cocukla, daha erken getirir. Adamin yasal hakki, cocugu gormesi lazim. Isi yokusa sürerseniz basiniz agrir. Cocugu gostermezseniz babayla cocugun iletisiminin devam etmesi icin ismini hatirlayamadigim bir merkezde gorusturuyolar, oraya cocugu teslim etmek zorunda kalacaksiniz

Alabilirler bence almalılar da. Şiddet vs yoksa esirgenmemeli babadan

Alabilirler bence almalılar da. Şiddet vs yoksa esirgenmemeli babadan
Esirgemek degıl ben çok ugrastım benımsemesı için doğduğundan beri adam çocuk olmadan çok dua edıyorum çocuğumuz olsun dıyordu fakat kumar çocuktan önce geldi ben bılmıyordum oynadıgını sonradan ogrendım kı hamıleyken çocuğumun üstüne yalan yere yemın edıyormus hep doğduktan sonra yüzüne bakmadı ılgılenmedı rızkını yedı borç içinde bırakıp kaçtı sonra ihtiyacı var mı yok mu sormadı geçen araba çarptı belkı merhamete gelir dedım göruntulu aradı agu gugu oğluma dedı kapattı cocugu ıkı kez verdim çocuk üçüncüde onu görünce yıktı ortalıgı kıyafetimden tutup gerısın gerıye asıldı benı bırdaha denedım yıne aynı sekılde yaptı annem görsun dıyor sadece annesi için istiyor annesi çocuk bakımından amlamaz saf kalplı bırı oğlum annesı daha iyi bakıyor biz yedırip içiremıyoruz aç kalıyor diyormuş benım çocukta cıdden herşeyi yemez çocuğunu tanımıyor bile kalkmış karakola koşuyor çocuk için benım aılem görüyor onunkıde gorecekmıs annesı geldiğinde zaten götürüp gösterıyorum çocuğumun uzulmesını ıstemıyorum sadece napmam lazım

Benim oğlumda küçükken babasının üstünü basını parçaladı gitmedi gitsede yatıya kalmadı ama şimdi 8 yasında babanın ne demek oldugunu biliyo tatilleri orda geçiriyo. Senin anlattıgın gibi hiç düşkün birisi de değil. O hali gelip geçiyor üzme kendini

Pekı sen ne hıssedıyorsun ... Böyle babası olacagına olmaması daha iyi diyor musun senın eskı elinde çocuğu görmek ıstıyor mu sorumluluklarını yerıne getırıyor mu benımkı 1 kurusun hesabını yapıyor aılemde yaşlılar hasta annem o öldükten sonra naparım dıye kaygısı başladı şimdiden maasım bakıcı parasına yetmez.. Eştende maddı destek olmayınca sadece şımarıklık olunca üzülüyorum gercı Allah büyük bu adamla evlendıgıme çok pişman oluyorum zamanı gerı alabilsem

Benim bebeğim de tam 2 yaşında. Bir haller geldi son 1-2 aydır. Tam anneci oldu. Doğduğu günden beri babası yıkıyor. Şu an Babasıyla duşa girmemek için çığlık kıyamet ortalığı yıkıyor. Geçici bir dönem diye düşünün. Zamanla azalacaktır bu durum. Zor biliyorum. Ama ben de her gün bu çığlıklar eşliğinde bakıcıya bırakıyorum. 2 yaşına kadar bunu da yapmazdı. Farzedin ki işe gidiyorsunuz.

Kirginliginizi anlayabiliyorum ama cocugun babasini gorup tanimasi zaman gecirmesi gerekiyor. Yanlis biliyorsam bilen duzeltebilir ama adamin yasal hakkinda cocugu vermeyi reddetmeye devam ederseniz cocugu alikoyuyor diye velayet degisikligi talep edebilir. Eline koz vermeyin.

Çocuğunun nafakasını kumarda yiyen birinden be kadar BABA olur?
Yada Yasal hakkı diye küçücük bebeği ağlatarak götürmek babalık mı? Sizden intikam almak için çocuğu kullanıyor o kadar.
Yeni boşanmışsınız maksimum 6 ay sonra pes eder.
Eline koz vermeyin. Çocuk hasta deyin,huysuz deyin vermeyin. Benim ez de beni 50 kere tehdit etti ama kapıma polisle gelemedi.Çocuğu alacağı saatte adresiniz de olmayın. Gelselerdi geri giderler, bi bahane bulursunuz.
Eski eşinize mesaj yada whats app den: “Ben de seninle ilişkisi iyi olsun istiyorum.Neden böyle yapıyor bilmiyorum. Biraz zaman tanıyalım, yeni duruma alışsın, zorlamayalım “vs gibi yazılı mesaj ayıp ekran resmi alın.
Mahkemelik olursanız kanıt olsun. Çocuğu alırken video çekin çaktırmadan , bu şekilde ağlarken nasıl verebilirsin dersiniz mesela

Siz de yanlarimda olsanız bir mudden gorusme evresinde. Kafeye gidin mesela oyun alani olan..eski eş bebegi ikma etsin vs o ara siz de uzaktan izlersiniz. Baba figürü oturursa iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…