- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
Doğrusunu gitmeyerek yapacaktınız bence..
"ikimiz de biliyoruz..."
o yüzden eve kız atmak deyimini kullanmıştım dün. bu da o ayarda bir tip çıktı.
ama ne mal olduğunu bilmek adına güzel olmuş. geçmiş olsun.
E giderek iyisini yapmış bence. Daha da yakinlastiktan sonra gerçek yüzünü görsen daha fena olacaktı. Hayırlısı olmus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
keşke hiç gitmeseydin, o zaman bir ağırlığın olacaktı..
en moderni bile böyleyse artık bitti erkeklerle iletişimim herşeyimi kestim bundan sonra yalnızım ömür boyu
canım bunun modernlikle alakası yok bence. kafayla o birlikte calısmıyo ki. cem yılmazın bu konudaki filmini izlemeni öneririm gayet iyi anlatyo şakayla espriyle
evet ama ikna etti beni bi şekilde
en moderni bile böyleyse artık bitti erkeklerle iletişimim herşeyimi kestim bundan sonra yalnızım ömür boyu
beni en çok sinirlendiren de ikimizde biliyoruz demesi oldu....Sanki bende o niyetle gitmişim gibi.Eve giden kız kötü kız tabi s...ym böyle zihniyeti
aynen bide demesin mi bu kadar sert çıkma yüzyüze bakıcaz diye !!!!!!!!!!!!!!!!çıldırmamak elde değil Allahım korusun böyle sapıklardan eve kadar müthiş kibar beyimiz evde canavara dönüştü akıl almaz birşey!!!!!!!!!!!!!!İkiniz de biliyor muymuşsunuz görmüş senin bilip bilmediğini salak şey. Sapık zihniyet!!!
Neyse demekki sandığın gibi güzel bir ilişki yaşayamayacakmışsın gitmekte en iyisini yapıp yol yakınken sana göre biri olmadığını görmüşsün
Demekki evine sadece üzerine atladığı kızlar geliyor. Demekki arkadaş mantığı fakiri herif!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen bide demesin mi bu kadar sert çıkma yüzyüze bakıcaz diye !!!!!!!!!!!!!!!!çıldırmamak elde değil Allahım korusun böyle sapıklardan eve kadar müthiş kibar beyimiz evde canavara dönüştü akıl almaz birşey!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?