Boşanmış bir ailenin çocuğu olarak babadan önce annenin evlatlarına kol kanat germesi ve yaşadıklarını evlatlarına yaşatmaması gerekir 1 değil 3 çocuğun annesiz kalmasını hangi açıklama haklı gösterir bizimde anne babamız ayrı ama işte bu durumlara düşmeyelim diye çocuktan önce işe öncelik veriyoruz ana babamızın hayatlarından azıcık ders çıkaralım kendimize yazık günah yavrulara ya
Evet annenin kol kanat germesi gerekir, bu kadının belliki maddi durumu yok , parası olmadan evi nasıl tutcak, 3 çocuğu nsl doyuracak ,kendi annesinin,babasının durumunu yazmış çaresizlik nedir biliyormusunuz, siz sanslimişsiniz ,herkesin maddi durumu aynî mi bosanipta kocası zengin se mal bölüşülür evinde olur, paranda dostuda olur ,ama kocasının mali yoksa bu kadın ne yapar, hiç kimse yardım etmez eğitim sart, meslek şart cansu gibi bir çok kadın kendi ayaklarının üzerinde duramıyor ,durmuş olsa bunu ezerlermi ,kendine güveni gelse ,sahip çıkanı olsa oda bir adım atar olan çocuklara oluyor herkes ,koca da bulur kadında