Dünkü konunun devamı kızlar yaptığıma pişman oldum

Sen bilmiyor musun babanın falan huyunu allahaskina ne çağırıyorsun ne yemek yapmaya duruyorsun. Millete ziyafet vermeye kalkışmissin bi de ya. Ustune de haksız çıkmışsın allahin cahilleri işte.

Esim özür diledi ben affetmedim. Bir sure senle konuşmak istemiyorum dedim cunku bana haksızlık yaptınız .sen dedi beni affedersin hayır dedim bundan sonra kendim icin yasayacağım . Ben sonra sen dedim . Bu tavrı surdureyimmi . Yoksa kac gun sonra affedeyimmi pişman olmuş .hatasinin farkında . Ama canım hic affetmek istemiyor 3gun ağladım İnan
İçin soğumadan affetme derim, hatasını anlayıp hemen affedince tekrar yapmaktan çekinmiyorlar. seni kaybetme korkusunu yaşasın ki sana bir daha el kaldırmaya kalkınca durup düşünsün ve indirsin o elini...

Hayatimda ilk defa okuduğum yazinin hicbir seyini anlamadim.
Nasil bir anlatimdir bu Allah askina, tamam bir konunun devami belli de, tek bir cümle de mi anlasilir olmaz yani?

Egerki bi dayanagi olsaydi ilk hatada affetmezdi zaten.ama ne biliyim en azindan tek cocukla iki cocukla kalirdi.kocasi 45 yasindaymis.kendi 26 adam bunu nasil anlasin.arada koca bi fark var.[/QUOTE
Çok haklısın...
Tamam çekip gidemiyor, ama normalleştirmesin diye gitsin en azından birkaç gün babaevine diyoruz, bizi azıcık dinleseydi en baştan. Şimdi mesele dayaktan çıktı çıkacak zaten...
kvyi bulaştırmadan babasını getirseydi keşke eve damatla o konuşsaydı, adam konuşmaya da geliyormuş, elbet niye dövdün kızımı diyecekti diye düşünüyorum kv girmese araya. Hadi yemek yap demesi bahsettiğin aşırı ataerkil yapıdan. Ama bu yorumlarımızdan da biraz ders alması lazım konu sahibinin. Mesela kv ile oğlunu çekiştirmemesi gerektiğini öğrenmesi lazım, bunu yapmasa belki akşam maaileyi ağırlamak zorunda kalmayacaktı babası alıp iki üç gün götürecekti kızını, kızcağız da azıcık nefes alacaktı...
O evin koşulları belli ki bizimkilerden farklı ama biz de anlatıyoruz yol gösteriyoruz, bize yazsa şöyle mi yapayım böyle mi yapayım, gitmem imkansız ama ne yapayım diye, burada en az elli kişi yol gösterir, gösterdi de...
burdan yazıyorum cnm olan seyleri . Kaynanam arıyor cvp vermiyorum . Bir sure vermiyecegim. Anlasın ki kırıldığımı . Eşimde. Kendini affettirmek icin uğraşıyor . Bu tekrarlanmasın diye affetmiyorum. Yatağımada almıyorum . Anlasın. Hatasını yaptıgım bu . Sormak istediğin yada fikir vermek istersen ver . Destek icin sagol cnm

Hayatimda ilk defa okuduğum yazinin hicbir seyini anlamadim.
Nasil bir anlatimdir bu Allah askina, tamam bir konunun devami belli de, tek bir cümle de mi anlasilir olmaz yani?
Cok gergindim ben onu Park'ta 3cocuk yanimdayken yazdım . Anca o kadar oldu cnm

Ben 27 eşimde 39 yasında . Baktığınız 45 yaşındaki kaynim . Onu yazmistim

İçin soğumadan affetme derim, hatasını anlayıp hemen affedince tekrar yapmaktan çekinmiyorlar. seni kaybetme korkusunu yaşasın ki sana bir daha el kaldırmaya kalkınca durup düşünsün ve indirsin o elini...
Isallah bende öyle yapıcam yataklarında ayırdım . Mesaj atıyor arıyor asla affetmiyecegim . Anca avucunu yalar

Isallah bende öyle yapıcam yataklarında ayırdım . Mesaj atıyor arıyor asla affetmiyecegim . Anca avucunu yalar
Bizden sana tam destek, güç bul bizden olur mu? Tamam gidemiyorsun ama dayanağın yok diye her şeyi çekeceğini düşünmesin kocan, çok doğru yoldasın şuan.
aynen kv ile mesafeni koru. bundan sonra da sakın hiçbir para mevzusuna girme. kv falan gelirse hiçbir şeyini anlatma, kocan onu gönderebilir ikna etsin seni diye, hiç şikayet etme ona, çok üstüne gelirse bizim meselemiz hallederiz biz anne sen canını sıkma de, aman saygısız bir şey de deme, kadın yaşlıymış zaten, iyice sana patlamasın olaylar..
Sabır dilerim, inşallah gözyaşların diner de bundan sonra hep kıymetin bilinir, bildirirsin kıymetini..

daha affetmedim cnm . Biraz yorulsun 3gun ağladım acısını çıkarayım biraz

Egerki bi dayanagi olsaydi ilk hatada affetmezdi zaten.ama ne biliyim en azindan tek cocukla iki cocukla kalirdi.kocasi 45 yasindaymis.kendi 26 adam bunu nasil anlasin.arada koca bi fark var.
Yeni
Ben 27 eşimde 39 yasında . Baktığınız 45 yaşındaki kaynim . Onu yazmistim

Bizden sana tam destek, güç bul bizden olur mu? Tamam gidemiyorsun ama dayanağın yok diye her şeyi çekeceğini düşünmesin kocan, çok doğru yoldasın şuan.
aynen kv ile mesafeni koru. bundan sonra da sakın hiçbir para mevzusuna girme. kv falan gelirse hiçbir şeyini anlatma, kocan onu gönderebilir ikna etsin seni diye, hiç şikayet etme ona, çok üstüne gelirse bizim meselemiz hallederiz biz anne sen canını sıkma de, aman saygısız bir şey de deme, kadın yaşlıymış zaten, iyice sana patlamasın olaylar..
Sabır dilerim, inşallah gözyaşların diner de bundan sonra hep kıymetin bilinir, bildirirsin kıymetini..
Zaten telefona bir sure bakmiycam hatasını anlasın diye . Sonra yine konuşuruz . En azından beni azda olsa sayar . Zaten sizlerin desteğiyle huzurluyum . Bu gibi konuları kime acayimki en azından burda fikirde alıyorum cok sagol cnm. Yine fikir vermek istersen ver cnm

Zaten telefona bir sure bakmiycam hatasını anlasın diye . Sonra yine konuşuruz . En azından beni azda olsa sayar . Zaten sizlerin desteğiyle huzurluyum . Bu gibi konuları kime acayimki en azından burda fikirde alıyorum cok sagol cnm. Yine fikir vermek istersen ver cnm
Sen de gelişmeleri yazmaya devam et olur mu ;)

Sen de gelişmeleri yazmaya devam et olur mu :KK66:
Tmm cnm yazarım isallah . Suanki gelişme arıyor cvp vermiyorum . Mesaj attım cnm senin sesini duymak istemiyor dedim oda mecbur mesaj atıyor askım falan diyor.telefona isim olarak ( bir hic )kaydettim bana diyor bu nedir . Dedim sen artık benim icin bir hiçsin . Ama barışmak icin onu yorucam . Isteklerimde artacak

Can'ım fazla naz aşık usandırır kaş yapıyım derken göz çıkmasın da ☹

Yola getirmenin çaresinin 2 3 gün tavır yapmaktan geçeceğini sanmıyorum ne yazık ki keşke düzelse ama içinde merhamet olmadığı belli çocuklarının annesine kıyar mı insan ya
İşte gidemiyor kızcağız da, anlatmış başka başka nedenler de varmış işin içinde. En azından burnundan gelsin de bir daha elini kaldırınca düşünüp indirir belki :(

İşte gidemiyor kızcağız da, anlatmış başka başka nedenler de varmış işin içinde. En azından burnundan gelsin de bir daha elini kaldırınca düşünüp indirir belki :KK43:
İnş doğru yola gelir zor valla Allah kolaylık versin bol bol dua okusun ki evine huzur dolsun

Can'ım fazla naz aşık usandırır kaş yapıyım derken göz çıkmasın da ☹
Bu bile az şimdiden uysallasmis benimki . Daha beter olsun 3gun ağladım . Sanki hatasının farkında pişman olmuş . Ondan benle barışmak icin uğraşıyor .bende bunun farkındayım ondan barışmıyorum

Back
X