Dünkü olayın devamı

Bakış açınız bana göre değişik ama teşekkür ederim.

Bakış açınız bana göre değişik ama teşekkür ederim.
Size böyle kıskanan, kısıtlayan, kadın arkadaşı olmayan erkek arkadaşınız olmasına izin vermeyen, geçmişinizi kurcalayan falan bir adam lazım. Eleştirmiyor ya da aşağı görmüyorum yanlış anlaşılmasın. Ama bu seçtiğiniz adam zaten size uygun bir adam değilmiş, siz de ona uygun değilmişsiniz. Daha hayata bakış açınıza uygun insanlar seçerseniz daha mutlu olursunuz.

Bunca zamanda anlamadiniz mi aklinda naskasi olduğunu

Bana neyin layık olduğuna siz mi karar vereceksiniz? Kusura bakmayın ama sizin mideniz bu gidişle çok şey kaldırır.

Bana neyin layık olduğuna siz mi karar vereceksiniz? Kusura bakmayın ama sizin mideniz bu gidişle çok şey kaldırır.
Gayet içten güzel bir yorum yapmıştım ama… Seçeceğiniz insan yaşam tarzınıza uygun olmalı demiştim sadece.

Ben bin yıllık evliyim, mutluyum kuşum. Sorun çıkarıp yarı yolda bırakılan sensin. Benim midemi dert etme sen.

Hayır zaten çocuk yakışıklı ve ailesi kriterlerine uyuyor diye evlenmeye çalışıyordun. Çok büyük aşk da yoktu yani. Farketmiştir bunları doğal olarak aptal değilse.

Ters tepebilir, evet. Çocuk bunu bahane olarak sunmuş gibi geldi bana biraz, o ayrı.

Ben demiştim sana sadece ayrılık için konuş. İkinci defa o fotoğrafları sil deme ordan silse bile aklından silemedikten sonra anlamı yok diye çocukta aynısını söylemiş sana... Neyse hayatında bir parazitten kurtuldun çok şükür zararın neresinden dönersen kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…