Dünkü olayın devamı

Ben ilk tanışıp o fotoğrafları gördüğüm an nasıl müdahale edeyim? İş hafiften ciddiyete bindiği ilk an müdahale ettim ve sonuç bu oldu.

Yani dediği lafı bağlamında bire bir duymadığımız için farklı yorumlanabiliyor. Ama yine de çok şık değil iki türlü de.
Ben olsam ilişkiye başladım cicim aylarında yani ilk günlerde bakardım silmiyor, az zaman verirdim. Sonra da direkt söylerdim. Konu sahibi de keşke 7 ay beklemeseymiş.

Üstte dediğim gibi iş ne zaman farklı bir boyuta taşındı o zaman müdahale ettim.

İşte rahatsız olduğunuz şeyi 7 ay saklamamanız lazım. Ben de eskiden ıkınır sıkılır beklerdim, artık rahatsızsam söylüyorum direkt. 7 ay çok uzun bir süre bence.
Bana da yeni tecrübe oldu artık ben de beklemeyeceğim ne zaman hayatıma birisi girer bilemem tabi.

Ben ilk tanışıp o fotoğrafları gördüğüm an nasıl müdahale edeyim? İş hafiften ciddiyete bindiği ilk an müdahale ettim ve sonuç bu oldu.
İşte müdahale gerektirmeyen bir durum bu. Adamın normali bu. Kendi normalinize uymayan birini alıp neden sevgili yapmaya çalışıyorsunuz?
Adam böyle coverdır, takipçidir düşünmeyen biri olsa unutmuştur dersiniz. Çıtlatırsınız yine de sil demezsiniz. Kendisi siler silecekse.

Son sözlerinize aynen katılıyorum.

Instagram'dan 1 saat sonra post atmış şarkıda diyor ki gelene Romayı gidene kınayı yakarım.

Ben adamın şarkı seçimine takıldım. Kendisi hep Ankara gece aleminde çalışan yorumcuların şarkılarını mı dinler ?

Adamın şarkı seçimini görünce, eski sevgilileriyle hangi şarkıyı söyledi de Instagram'da paylaştı diye düşünüyor insan.

Şarkı seçimine üzülmeyin. Teselli olur mu bilmem, ya Sincanlı Er.kal'dan No Manita No Dırdır'ı seçseydi.

Genelde İsmail YK dinler kolpa falan dinler ama evet gece hayatı olan birisiydi belki oradan duymuş olabilir.

Genelde İsmail YK dinler kolpa falan dinler ama evet gece hayatı olan birisiydi belki oradan duymuş olabilir.

Siz şarkıya internetten baktınız mı ? Siz yazana kadar böyle bir şarkının varlığından haberim dahi yoktu; ev bir anda Ankara gece mekanlarına döndü.

Şu eski sevgililer konusu bile bu kadar irite edici değil ya bunu bile bile 7 ay ilişki mi yaşadınız?
O kadar yorum yaptım, hakkımı helal etmiyorum

Instagram'dan paylaştığı şarkılardan onun şarkıları da vardı bas gaza aşkım , şekerim şarkısı falan.
Ahahah adam hakkında söylediğim her şeyi geri alıyorum töbest sen bu herifle evlenmeyi düşünürken ilaç etkisinde falan mıydın çocuğum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…