- 11 Aralık 2018
- 41.447
- 257.618
- 598
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
-
Ben de sanıyorum ki herif pink floyd falan coverlamışŞu eski sevgililer konusu bile bu kadar irite edici değil ya bunu bile bile 7 ay ilişki mi yaşadınız?
O kadar yorum yaptım, hakkımı helal etmiyorum
Benim de aklımdan öyle ihtimaller geçti yalan yok. Şu yorumdan sonra kendimi duygusal olarak kullanılmış hissediyorumBen de sanıyorum ki herif pink floyd falan coverlamış
Benim anlattığım anlatmadığım yüzde biri falan. Gece hayatı açısından diyorsanız evet biliyordum dinlediği şarkıcıları da biliyordum burada kötü bir şey göremedim. Sadece bu ikisi değildi ayrıca.Şu eski sevgililer konusu bile bu kadar irite edici değil ya bunu bile bile 7 ay ilişki mi yaşadınız?
O kadar yorum yaptım, hakkımı helal etmiyorum
Kullanılmış derken ben olayı en ince ayrıntısına kadar açıkladım.Benim de aklımdan öyle ihtimaller geçti yalan yok. Şu yorumdan sonra kendimi duygusal olarak kullanılmış hissediyorum
Bana İsmail YK dinleyen bir adamı savundurdunuz. Mutlu musunuz?Instagram'dan paylaştığı şarkılardan onun şarkıları da vardı bas gaza aşkım , şekerim şarkısı falan.
Evet maalesef insanın gözüne sanki perde iniyor. Kendini tanıyamıyorsun. Ben sizin ayrılmanıza çok sevindim umarım çok daha iyi insanlar çıkar karşınızaİnsan içinde olduğu şeyi dışarıdan görünce kendine hayret ediyor.
Bize bu yüzde biri kadarı kâfi geldi.Benim anlattığım anlatmadığım yüzde biri falan. Gece hayatı açısından diyorsanız evet biliyordum dinlediği şarkıcıları da biliyordum burada kötü bir şey göremedim. Sadece bu ikisi değildi ayrıca.
Bir daha kimi dinleyeni savunduruyum bilemedimBana İsmail YK dinleyen bir adamı savundurdunuz. Mutlu musunuz?
Olan oldu biten bitti diye kendimi alıştırmaya başladım. Bir kapı kapanır diğer kapı açılır.Bize bu yüzde biri kadarı kâfi geldi.
Ama şimdi konu başka bir yere evrildi. Bence basit bir nedenden ayrılmışsınız. Keşke bu kadar büyütmeseydiniz o instagramlı konuyu.
Çok haklısınız.Olan oldu biten bitti diye kendimi alıştırmaya başladım. Bir kapı kapanır diğer kapı açılır.
İlkelerini seveyim ben onlarınÇok önceden biriyle görüşmüştüm bir tanıdık aracılığıyla.İlk buluşmalarımızdan birinde arabada sana en sevdiğim şarkıyı açayım demişti. Bir anda gümbür gümbür Bas gaza aşkım denilen şaheser çalmaya başlayınca neye uğradığımı şaşırmıştım.
Başta şaka yapıyor sandım. Yapmıyormuş, spotifyda tekrarlar listesindeydi, düşünün. Kapat şunu dedim, yooo kapatmam dedi, bitene kadar dinletti.KudrAlobar bak bu da ilkeli bir erkek. Zevklerine sahip çıktı. Eh tabi sonraki görüşme olmadı.
altın zinciri de var mıdır absBana İsmail YK dinleyen bir adamı savundurdunuz. Mutlu musunuz?
Bana İsmail YK dinleyen bir adamı savundurdunuz. Mutlu musunuz?
Pink floyd coverlıyordu ama o yaaltın zinciri de var mıdır abs
Ya ama şok olmuştum. Baslı falan Bas gaza dinletti bana ya, pencereleri de açtı. Çok utanmıştım.İlkelerini seveyim ben onların
Ya konuya yazdığı şarkının çok üstünde durmadım güncel pop müziğe hakim değilim diye ben bilmiyorumdur dedim. Gözümde canlanan gitar çalan şarkı söyleyen cool bi herifti. Meğersem abimiz pavyon gülüymüş
Allah korumuş dicem de akıllı kadınsın sen korumuşsundur kendiniYa ama şok olmuştum. Baslı falan Bas gaza dinletti bana ya, pencereleri de açtı. Çok utanmıştım.
Olacak iş değildi ya, ne biçim ateşlerden kurtulmuşum.
"Gelene Roma′yı, gidene kınayı" şeklinde şarkı paylaşan dinleyen biriyle ortak bir geleceğim olamazdı şahsen.
Hayatımda ilk defa tanıdık tavsiyesine uyayım demiştim. Onda da bana denk gelen buydu.Allah korumuş dicem de akıllı kadınsın sen korumuşsundur kendini
Bende az önce baktım evet gece mekanı gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?