Dünya bencillerin mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu söz aklıma geldi İnanma insanların samimiyetine....Menfaat hissi ile gelirler vecde....Eğer vaad etmeseydi cenneti....Allah'a bile etmezlerdi secde.- HZ.MEVLANA-

genel olarak sorunlarin neler :44:

eşimin bencil olması ben onun ailesine senin demem bizim yapalım alalım derim iş benim ailem olursa hep tartışma çıkar pek istemiyor hele hele para olursa konu ailesine var benim aileme yok en basit örnek annem geçen aylarda yanımda iidi memlekete geri döneken otobüs biletini ben aldım eşim iki gün benimle konuşmadı bir ton laf etti hakaret keşke vursaydı laf söylemeseydi

eşimin bencil olması ben onun ailesine senin demem bizim yapalım alalım derim iş benim ailem olursa hep tartışma çıkar pek istemiyor hele hele para olursa konu ailesine var benim aileme yok en basit örnek annem geçen aylarda yanımda iidi memlekete geri döneken otobüs biletini ben aldım eşim iki gün benimle konuşmadı bir ton laf etti hakaret keşke vursaydı laf söylemeseydi

aa esin ayip ediyor ama bi bilet parasi icinmi bunca sey :50:

yanlis yapiyor yani kendi ailesine gelince iyi senin ailene gelince kötü :26::44:
Senin ailen benim ailem yerine bizim ailelerimiz olmali bence :44:

olmalı ama ben bunu eşime 9 senedir anlatamadım buda beni çok bunaltıyor ben allah rızası için yakın davranıyorum ailesine

olmalı ama ben bunu eşime 9 senedir anlatamadım buda beni çok bunaltıyor ben allah rızası için yakın davranıyorum ailesine

sende huzurun icin bu durumu alttan alsan diyecem ama bir otobus parasi icin kusmekte cok sacma geldi yani ne diyecegimi bilemedim simdi:26:

28 yaşındayım artık insanlarda bencillik var eğer senden bir beklentisi varsa senle çok iyi eğer yoksa suratına bile bakmıyor ve kıyafetin iyi ise selam verilir insan yerine koyarlar ama kıyafetin iyi değilse yüzüne bakmazlar neden basit görürler seni bu yeni başlığım ve bu konu üzerine dertleşelim
bende tam tersini düşünmüştüm aslında çok hoş olduğunda tabii bazen kıskanılabilirsin doğal olarak:49:

tam bana göreymiş bu konu.hayatta en sevmediğim şeydir bencillik ama malesef etrafımız dolu.özellikle en yakınımızdakilerin bencillikleri daha çok incitiyo.

aslında bu konu özgüvenle ilgili diye düşünüyorum...mesela kendimden örnek vereyim;her zaman şık ve özenli giyinmeye dikkat ederim ama sadece kendim için...bazen de inadına paspal olurum...ruh halimle ilgili yani...ama önemli olan kendine güvenli dimdik duruşun...inan bana duruşun ve tavrın insanları kıyafetten daha çok yukarıya taşıdığını gördüm...

haaa şu da var;her kim benim kıyafetim için,kendi çıkarları için bana yaklaşıyorsa zaten benden uzak olsun,iyi günümde de olmasın...böylesi anlarda dost ayıklama yapabilirsin :34:

ben de kıyafet olayına çok takığım,yahu nedir bu kadar bu kıyafete düşkünlük anlamıyorum bi türlü..alt tarafı kumaş parçası yaa! hakikaten konu sahibinin de dediği gibi kıyafetin iyyise selam verirler değilse adam da değilsin! saçmalığa bakar mısınız? allahım ıslah etsin cümlemizi:85:

9 senedir evlisin, annene otobüs bileti aldin diye esin seninle iki gün küs kaldi öylemi?
Calisiyormusun peki? kesin esin söyle düsünmüstür benim paramla annesine bilet aldi diye, yaziklar olsun böyle erkeklere, birde adamim diye ortalikta dolasiyorlar.
Utanc verici bir durum bu, söyle kocana. Hatir diye birsey var, saygi diye birsey var.
Ama tabi suda var acaba ailen esine birseymi yapti eskiden? Buda olabilir simdi hemen esinide suclamayalim.
Ama bir gidis bileti ne kadardirki iki gün konusmamis, cok komik ya. Davranislari normal degil esinin.

9 senedir evlisin, annene otobüs bileti aldin diye esin seninle iki gün küs kaldi öylemi?
Calisiyormusun peki? kesin esin söyle düsünmüstür benim paramla annesine bilet aldi diye, yaziklar olsun böyle erkeklere, birde adamim diye ortalikta dolasiyorlar.
Utanc verici bir durum bu, söyle kocana. Hatir diye birsey var, saygi diye birsey var.
Ama tabi suda var acaba ailen esine birseymi yapti eskiden? Buda olabilir simdi hemen esinide suclamayalim.
Ama bir gidis bileti ne kadardirki iki gün konusmamis, cok komik ya. Davranislari normal degil esinin.

benim ailem düğünde evi hep benim ailem adldı eşyaları hiçbirşey istemedik hiç kavga çıkmadı ailemin durumu o zaman iyiydi şimdi biraz sallantıda o yüzden istemiyor paraları olsaydı çok isterdi onları eşim parayı çok sever

Back
X