Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 senedir evlisin, annene otobüs bileti aldin diye esin seninle iki gün küs kaldi öylemi?
Calisiyormusun peki? kesin esin söyle düsünmüstür benim paramla annesine bilet aldi diye, yaziklar olsun böyle erkeklere, birde adamim diye ortalikta dolasiyorlar.
Utanc verici bir durum bu, söyle kocana. Hatir diye birsey var, saygi diye birsey var.
Ama tabi suda var acaba ailen esine birseymi yapti eskiden? Buda olabilir simdi hemen esinide suclamayalim.
Ama bir gidis bileti ne kadardirki iki gün konusmamis, cok komik ya. Davranislari normal degil esinin.
zaten bu zamanda paran varsa bas kösedesin senden iyisi yok,
paran yoksada hic birseysin senden kötüsü yok,
zengin evine birsey aldimi hayirli olsun derler,
fakir birsey aldimi nerden buldun nasil aldin diye sorarlar...
menfaat dünyasi bos![]()
Annem dışında herkes bencil bu hayatta.
Annem bitek beni düşünür herşeyden önce , canım annem benim.
Onun dışında herkes herşey için sadece kendini düşünür yanımda.
yasadigim icin biliyorum canim...![]()
biz seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz harhalde
walla bilemiyorum...
cevredeki tanidiklar ayni dusuncede galiba bencillik konusunda
yanlis anlama ama benim esim para konusunu sknti yapmaz:44:
28 yaşındayım artık insanlarda bencillik var eğer senden bir beklentisi varsa senle çok iyi eğer yoksa suratına bile bakmıyor ve kıyafetin iyi ise selam verilir insan yerine koyarlar ama kıyafetin iyi değilse yüzüne bakmazlar neden basit görürler seni bu yeni başlığım ve bu konu üzerine dertleşelim
ah cnm dünya öyle bir yere gidiyorki.herkes değişik
çirkinsin,açıksın,kapalısın,şişmansın,zayıfsın,şöylesin böylesin diyenler
sen gezmeyi sevmiyorsun diye sevgili olmayanlar bile var. .
artık herkes böyle sadece ailemizden fayda var.ne yapacağız bilmiyorum ya.çok güçlü durmamız lazım.kimseye muhtaç olmamamız lazım.onlara düşsek 3 dilim ekmek 1 dilim peynir için burun kıvıranlar var.biliyorum yazık insanlarımıza.en zor zamanımızda cenazemizde aileden birileri en samimi olduğumuz komşular bile yüzümüze bakmadı borç para isteriz diye,halbuki neden isteyelim.herkes bencil.biraz fazla oldu ama anlatmak istedim ksura bakma cnm![]()
ne kusuru ya daha mutlu olurum ben eşinle iyi olmana sen çalışıyomusun
dün bir konuda okudumda arkadas yardimci olmak icin evliligiyle ilgili seyler yazdi diye topa tutmuslar korktum
sizde iyi olursunuz INSALLAH herkesin dertleri farkli canim iste calismiyorum keske calissam cok bunaliyorum evde sen ?
bu arada benden büyüksün ben 21 yasindayim abla diyebilirm sana![]()
Annem dışında herkes bencil bu hayatta.
Annem bitek beni düşünür herşeyden önce , canım annem benim.
Onun dışında herkes herşey için sadece kendini düşünür yanımda.
Herkes bencil ,sadece maddi şeyler var ,maddi değerler maneviyat çökmüş durumda ,senin benim gibi maneviyatı yüksek olanlarda üzülüyor.