:17 bensizin gibi ifadeler kullanamıyorum neden yardımcı olurmusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazıkki herkes bencil artık insanın annesi bile bencilse elalem bencil olmuş çokmu
offff bende bu konudan yana çok dertliyim çook
mesela ben panikatak hastasıyım herşeye karşı insanlara doğaya karşı bile çok aşırı duyarlı ve hassasım eşimde bana hep sen biraz bencil olsaydın hastalık falan kalmazdı der
inşallah bende bencil olmayı başarabilirim
bence hiç bencil olmayı deneme yetrinden fazlası var dünyada o yüzden sen panikataklığa bir çare bulsan iyi olur canım
nerde canım dünya bu kadar bencilken ben böyle yaşamaya mecburum sanırım :90:
canim altta konuya cevap verirken ifadeler yokmu görünmüyormu:26:
herhangibirşey yık sadece ünlem işareti soru işareti ampul ... birkaç şekil daha var başka birşey yok
canim o isaretlerin altinda diger secenekler diye birsey yazmiyormu :44:
imzayi göster vs. böyle seyler yazmiyormu:26:
Herkes bencil ,sadece maddi şeyler var ,maddi değerler maneviyat çökmüş durumda ,senin benim gibi maneviyatı yüksek olanlarda üzülüyor.
o zaman bi fikrim yok canim :44::44:
yinede sağol canım bu arada sana bir sorum olacak eşin kızmıyormu sana bu saatte bilgisayarda kalmana
önceleri kiziyordu canim ama oda alisti bana,
seninki kiziyormu yoksa...:44::44:
evde olsa kızar ne yapıyorsun bilgisayarda deyip dururdu kayınpeter hastaneye yattı oda onun yanında kalıyo annesi ile bende biraz rahat ettim bol bol temizlik yaptım şimdi bitti
oo kolay gelsin...
benimkide kiziyordu ama biliyor yani nerelere takildigimi...![]()
ee ya ögrenirse birgun,
kotu birsey yokki burda :44::44: