- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.645
- 798
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
Cocuklari var mi?
niye taktın çocuklara bu kadar yahu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuklari var mi?
banlanan banlanana şöyle ağız tadıyla sohbet edemiyoruz artık muneee affet bizi arada azat et görmemezlikten gelniye taktın çocuklara bu kadar yahu:)
Farklılıklar ne güzeller değil mi? Sen bana benzeseydin ikimiz de gri olacaktık. Ama şimdi ben sarı sen pembe. Namazımı kılarım 5 vakit. Ama müslüman olmayan arkadaşlar edinmiştim. Inanın önemli olan insanlık. Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın.Merhabalar, benim daha çok evli kişilere danışmak istediğim bir konu var.
Yeni yeni flört ettiğim bey bana göre biraz daha mutaassıp bir dünya görüşüne sahip(gibi hissediyorum), örneğin ben tesettürlü değilim ancak kız kardeşi anladığım kadarıyla öyle. Ancak hem kız hem erkek arkadaş grubunda hem çok açık görüşlü hem de tersi görüşte kişiler var ve hepsiyle çok iyi iletişim içinde. İyi kalpli, iyi niyetli biri. Yaşım 27 ve bu sebeple her ilişkinin de ciddi boyutlara varma ihtimalini gözeterek başlayıp başlamamasına dikkat etmeye çalışıyorum.
Flört ettiğim kişi beni bu halimle kabul etmiş ve sevmiş olsa da, sizce ilerleyen dönemlerde bu durumlar büyük sorunlara yol açar mı? Bu şekillerde aile kurup sonradan mutlu ya da mutsuz sonları tecrübe edenler var mı? Şimdiden teşekkür ederim![]()
Farklılıklar ne güzeller değil mi? Sen bana benzeseydin ikimiz de gri olacaktık. Ama şimdi ben sarı sen pembe. Namazımı kılarım 5 vakit. Ama müslüman olmayan arkadaşlar edinmiştim. Inanın önemli olan insanlık. Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın.
Teşekkür ederim. O hoşgörüşü biri, ben de hassasiyetlere saygılıyımdır. Örneğin alkol almam ama bu dini korkudan değil sağlığı gözettiğimden, oruç tutmam ama dinsizlikten değil yine sağlığı gözettiğimden, yapana da lafım yok ama ramazanda gidip umuma açık alanda yiyecek içecek de tüketmem. Bahsettiğim bey orucunu tutuyor, benim tutmadığımı da biliyor. Bir huzursuzluğu, ters bakışı, en ufak bir iması yok ve bunları bilerek ilgisini ve vaktini bana yöneltiyor. Bilmiyorum bazı şeylerin adı yokken oturup böyle bir konuyu enine boyuna konuşmak abes olur mu, yoksa adı olduktan sonra geç kalınmış bir konuşma mı oluyor... yoksa her şeyi akışına mı bırakmak gerek? kafam karıştı yok yere, nerden çıktı bu adam şimdi :)
Nişanı attınız mı?Nişanladığım adam önce beni olduğum gibi kabul etti aradan bir kaç ay geçince kılık kıyafet,siyasi görüş,saç baş konuları didiklenmeye başladı.En yakın arkadaşlarımla aramda fikir olarak inanç olarak dağlar var.Bu onlarla arkadaş,dost olmamı engellemez.Çünkü adı üstünde:ARKADAŞ!Ama onlara benzeyen bir adamla evlenmem
Merhabalar, benim daha çok evli kişilere danışmak istediğim bir konu var.
Yeni yeni flört ettiğim bey bana göre biraz daha mutaassıp bir dünya görüşüne sahip(gibi hissediyorum), örneğin ben tesettürlü değilim ancak kız kardeşi anladığım kadarıyla öyle. Ancak hem kız hem erkek arkadaş grubunda hem çok açık görüşlü hem de tersi görüşte kişiler var ve hepsiyle çok iyi iletişim içinde. İyi kalpli, iyi niyetli biri. Yaşım 27 ve bu sebeple her ilişkinin de ciddi boyutlara varma ihtimalini gözeterek başlayıp başlamamasına dikkat etmeye çalışıyorum.
Flört ettiğim kişi beni bu halimle kabul etmiş ve sevmiş olsa da, sizce ilerleyen dönemlerde bu durumlar büyük sorunlara yol açar mı? Bu şekillerde aile kurup sonradan mutlu ya da mutsuz sonları tecrübe edenler var mı? Şimdiden teşekkür ederim![]()