Dünya kadınlar günü yarışması hakkında

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Evet konusu hayata tutunmak,
Amacı da kadınların yaşadıklarına dikkat çekmek olan bir yarışmaya katılacağım.
Yarışmanın amacı yaşamda karşısına çıkan tüm engelleri yok eden, anne sevgi ve şevkati ile barış ve sevgi ortamı oluşturan kadınlarımızın yaşamlarından kesitler sunmak.
Ben bu yarışmaya nasıl bir konu ile katılayım ?
Mesela tecavüze uğrayan ama bunu saklamak yerine ortaya çıkaran bir kadının öyküsü olsun mu?
Ya da ceza evindeki kadın mahkumların öyküsü mü ?
Veya iş yerinde yaşadığı tüm zorluklara rağmen kariyerinde zirveye ulaşmış bir kadının öyküsü mü ?

Bunlar gerçek olmak zorunda değil mi?
Yoksa herkes en kral öyküyü yazar bence. Yaşanmış olması lazım.

Kusura bakmayın kk'da sorun vardı konum 2 kere açılmış
Mune
2 kere aynı konuyu açmanın yasak olduğunu biliyorum ama isteyerek olmadı

yarışma şartlarında gerçek olması zorunludur diye yazmıyor

O zaman öykü yarışması gibi. Gerçi doğruluğu ispatlanamaz ama..

Neyse şöyle bence. Dün Hürriyet’te Gülben Ergen’in engellilerle röportajları vardı. 12 yaşında yaşama sevinciyle dolu bir çocuk doğuştan 2 kolu yok ama harika resim yapıp hayata tutunuyor. Annesi ona hayatı öğretmiş. 2 kardeşi daha var ama babası bu engelli doğduktan sonra bunları terk etmiş. Annesi hem anne, hem baba, hem de öğretmen olmuş. İnsanlarla yaşadıklarını ve annesin bu konuda çabalarını anlatıyordu. Bir bak esinlenirsin belki. Ben baya etkilenmiştim bu kadar güçlü olmasından kadının.

yarışma şartlarında gerçek olması zorunludur diye yazmıyor

O zaman öykü yarışması gibi. Gerçi doğruluğu ispatlanamaz ama..

Neyse şöyle bence. Dün Hürriyet’te Gülben Ergen’in engellilerle röportajları vardı. 12 yaşında yaşama sevinciyle dolu bir çocuk doğuştan 2 kolu yok ama harika resim yapıp hayata tutunuyor. Annesi ona hayatı öğretmiş. 2 kardeşi daha var ama babası bu engelli doğduktan sonra bunları terk etmiş. Annesi hem anne, hem baba, hem de öğretmen olmuş. İnsanlarla yaşadıklarını ve annesin bu konuda çabalarını anlatıyordu. Bir bak esinlenirsin belki. Ben baya etkilenmiştim bu kadar güçlü olmasından kadının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…