- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Cok saol aydınlattıgın icin2 üniversite mezunu olacaksınız yakında.
Bence diliniz için endişelenin,boşverin milleti.
Türkçe'ye de yazık.
Kcoamı. Ne diye isin icine katıyorusnuz siz ? Anlamadım bu bir ikincisi tamam saygı duyuyorum sadece endiseleniyorum dgru bulmuyorum okdr siz buluyorsunuzdur saygı duyuyorumAktif cinselligi kocanizla yasamiyorsa bi zahmet karismayin canim artik ya.
Vallahi su insanlarin giyiminden kusaminda tü kakayi yapmayin artik. Kimsenin uzerine vazife degil.
Sen hayatini istedigin gibi mi yasiyorsun ?
Onlarda gelip sana imm evlnmeden yapmadin mi diyip agiz buksun mu ?
Sen de saaaoooll habibeeeCok saol aydınlattıgın icin
Bende bu konuya üzülüyorum2 üniversite mezunu olacaksınız yakında.
Bence diliniz için endişelenin,boşverin milleti.
Türkçe'ye de yazık.
Acıklayici bir yorum yaptim zaten tekrar oku anlarsin.Kcoamı. Ne diye isin icine katıyorusnuz siz ? Anlamadım bu bir ikincisi tamam saygı duyuyorum sadece endiseleniyorum dgru bulmuyorum okdr siz buluyorsunuzdur saygı duyuyorum
Bakın brda bir cok konu acıldı evli erkek ler kadınlar ne tür aldatma hikayeleri cevremde okdr cok duyar oldumki bu arkadaslar mesela evli adamlarla bu olayları yasıyorlar beni zerre ilgilendrmez zaten ama hoş deil bilmiyorum sizede saygı duyuyorum onlaradaBu tamamen dunya gorusu ve size yuklenicek cok kisi cikar.
Hani sunun gibi ben bu takimdanim onlar neden o takimi tutuyor gibi bir soru oluyor.
Size yasaminizi degistirin diye zorla diretmiyorlarsa sorun yok.
Kizlar da erkekleri somuruyor yazmissiniz e kizlar karsiligini aliyor o zaman ailelerine yazik olmuyor.
Kizlar da memnunsa problem yok.
Erkeklerle iliski veya sizin tabirinizle vucudunu kullandirip ailesinden para almadan okuyan kizlar var.
Emin olun evlenip yuva da kurarlar.
Uzulmeyin yani..
Cok sacmaladın yani ben anlamadım sende anlamadan yorum yapma istersen saygı duyuyorum dedim netAcıklayici bir yorum yaptim zaten tekrar oku anlarsin.
Onlara gore evet yaslıyım canım bu bir ikincisi siz ole dusunyrsanız saygı duyuyorum tabi evli erkeklerle yaşamak ilişkileri cok normal karsılanıyor anlasılan artık toplumumuzda ne denirki25 yaşında çok yaşlıymışsın bu gençlik nereye gidiyor diyecek kadarhoş tabi bu yaşla olmuyor kafa yapısıyla oluyor.
Bence herkes kendi işine baksın
Ee normal karşılanıyorsa ne yapacaksınız ? Sizin elinizden ne gelir ki? Zorla insanlara kendi görüşünüzü mü direteceksiniz?Onlara gore evet yaslıyım canım bu bir ikincisi siz ole dusunyrsanız saygı duyuyorum tabi evli erkeklerle yaşamak ilişkileri cok normal karsılanıyor anlasılan artık toplumumuzda ne denirki
Bakın brda bir cok konu acıldı evli erkek ler kadınlar ne tür aldatma hikayeleri cevremde okdr cok duyar oldumki bu arkadaslar mesela evli adamlarla bu olayları yasıyorlar beni zerre ilgilendrmez zaten ama hoş deil bilmiyorum sizede saygı duyuyorum onlarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?