Dünya nereye gidiyor ?

Erkekler mukemmel mi dedim ben !! Ya bi allah askına duzgun okuyun yorum yapı. Ben endiseleniyorum kızlar icin dedim sonucta banane yaptıklarından ettiklerinden bana etik gelmiyor sizene sizene diye diye bu dunya bıu hale heldi zaten anlasılan

evli erkeklerin umuru değil demek ki.
niyetine girene ayşe fatma fark eder mi?
kızları değil evli olan erkekleri kınamalısınız öncelikle.
siz oğlunuz olursa ahlaklı yetiştirin kimseyi aldatmasın.
Aaa olur mu onların paşaları yapmaz, yapsa bile elin kiri ne olacak ama kadın kısmı tü kaka zorla ayartıyor biricik kocişleri.

Kcoamı. Ne diye isin icine katıyorusnuz siz ? Anlamadım bu bir ikincisi tamam saygı duyuyorum sadece endiseleniyorum dgru bulmuyorum okdr siz buluyorsunuzdur saygı duyuyorum
Bende doğru bulmuyorum size sonuna kadar katılıyorum yeni nesil tam bir rezalet
Ne saygı var nede terbiye
Yüzde 90'ı böyle ne yazık ki

Ya anlatmak istedigimde bu evli erkeklere kendilerini kullandırıyor olmalrı cok uzucu ben onlar adına uzuluyorum cidden erkekler gerckden cok kotu eslerini dusunmuyorlar zaten ama kızlarımız neden boyle yoksa beni ilgilendrmez nabdıkları

25 yaşında 2.üni okuyan bir bayan bunlara takilmamali.
Siz doğacak çocuğunuzu size göre doğru olanla yetistirirsiniz , ama o 18 19 yaşına gelince kimbilir neler yapar?
Iki çocuğum var . Sahsi kanaatim yasamalari gereken her seyi zamaninda yasamalilar.
Cinsel egitim kesinlikle verilmeli .
Keske su an o yaşlarda olsam da kalbim pır pır atsa yine
Isteyen istediği ile cinsellik yasayabilir.
Benim tek kıstasım 18 yaşından büyük olmasi.
Ve evli dahi olsa zorla degil kendi istedigi ile olmasi.
Bunun otesi beni ilgilendirmez...

Elalem yatıp kalkmış da niye milletin ağzına sakız olmuş ben de onu anlamadım. Hem de 'butun hepsi' diye genelliyorsunuz . Bilmiyorum ki kapıda peçete falan mı uzattı o anlatanlar, nasıl eminler herkesin aktif cinsel yaşamı olduğundan.
Ayrıca 19-20 yaş biriyle birlikte olmak çok da küçük bir yaş değil ki. Lise deseniz hadi neyse de bu yaşta evlenen bile cok insan var bu ülkede. Bence o daha beter.
Ayrıca siz namahrem olan kişiyle aynı çatı altında geçirdiğiniz ilk gecede zifaf yaşamış olabilirsiniz ama aynı evde yasayan kız ve erkekler illa ateş barut olup ates çıkaracak değil ki. Univeristede ortamında pek çok insan var aynı ev ortamına giren ama 'bazi' konularda katı kuralları olan. Hatta bu şekilde oldukça çok insan var. Yani iki insanın haftasonu aynı evde kalması - tatil yapması bile sevistiklerine bir işaret değildir.
Ayrıca zina ne kadar uygunsuz bir olaysa dedikodu ve iftira da o kadar uygunsuz bir olay. Bence milleti eleştirene kadar elalemin gencecik kızlarının namuslarina laf atmayın.
Kendi çocuğunuz onlar gibi olsun istemiyorsaniz da kimseyi kinamayin.
Misal benim annem büyük konuşmayı çok sever.
Ve o kınadığı çoğu şeyi kendi çocuğu olan ben yaptığımda yutmak zorunda kaldı.
Siz de böyle olmayin, kimsenin özel hayatını ağziniza sakız yapmayın.

Biz gayet düzgün yorum yapıyoruz .Siz milletin kızı ,cinsel hayatı ile ugrasacagınıza önce Türkçenizi düzeltin ve ayrıca tekrar söylüyorum sizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor .
Size etik gelmiyorsa da düşünceniz ile birlikte oturun ,burda karşı yorum yapanlara saldırmayın .

Ya kendilerini kullandırıyorlar ne yazıkki ve üzücü cunku her türlü hastalıgı da kapablrler bana da dgru gelmiyor ama mllet size ne diye diye zaten brda daha cok aldatma postu acılır

Ya konuyu. Nerelere getirmissiniz gercekden ne deyim ? Ben zaten karısmam banane dyorum ama kzlar cok gzuel gencler kendi aralarında adam evli ama umrumda deil karısını bosuycak beni alcak felan diyorlar bana dogru gelmşyor

Anlamadiginiz nokta kullanilmiyorlar.
Onlar da istiyor.
Maddi olarak karsilik aliyorlar yazmissiniz o zaman maduriyet nerde?
Boyle konulari acinca cok elestiri geliyor

Tamam

Konu sahibi anliyorum sizi..ilerde pismanlik duyacak seyler yasiyorlar.. yazık bende cok uzuluyorum Rabbim dogru yoldan ayirmasin insanlari..
Özgürlüğünde cılkını cikarttilar niyeyse özgürlüğü hep baska yonde kullaniyor toplumumuz...
Ozgurluk ne diye sor pes pese ahlaksizligi siraliyorlar adıda özgürlük he olduuu...

Yüzde 90 mi?Biraz fazla olmadi mi bu acaba?
Benimde 19 yaşında kızım var ama hiçte konuda bahsedilen kızlar gibi degil,ve tanıdığım gençlerin çoğu aklı başında mantıklı kızlar.. yeni nesili bu kadar ezmeyin yahu.Sanki yeni nesil uzaydan geldi bizleriz onları yetiştirenler.

Ya ozgurlukte deil evli erkeklerle brlktelik gayet normal kendi aralarında oyle konsuyorlarki agzım acık kalıyor eşini bosuycak beni alcak felan ne bleyimm bu kadar basitmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…