- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Yorum yapan kimse sizi anlayamamıştır , doğrudur !Ne dmeek istediigm anlasılmamıs anlasılan peki saygı duyuyorum tesekkurler
Erkekler mukemmel mi dedim ben !! Ya bi allah askına duzgun okuyun yorum yapı. Ben endiseleniyorum kızlar icin dedim sonucta banane yaptıklarından ettiklerinden bana etik gelmiyor sizene sizene diye diye bu dunya bıu hale heldi zaten anlasılanYa demeyeyim demeyeyim diyorum ,tutamıyorum kendimi .iyi de bundan size ne ?her cevabınıza bir tutturmuşsunuz evli erkekler de evli erkekler .
O erkekler adam olsun da o kızlarla beraber olmasınlar ,alttan alta habire kızları suçlayıp duruyorsunuz .burada açılan konularda da dikkat edin büyük çoğunluğu erkeklerin gevşemesinden ve bir taraflarına sahip olamamasından kaynaklı .
Aaa olur mu onların paşaları yapmaz, yapsa bile elin kiri ne olacak ama kadın kısmı tü kaka zorla ayartıyor biricik kocişleri.evli erkeklerin umuru değil demek ki.
niyetine girene ayşe fatma fark eder mi?
kızları değil evli olan erkekleri kınamalısınız öncelikle.
siz oğlunuz olursa ahlaklı yetiştirin kimseyi aldatmasın.
Bende doğru bulmuyorum size sonuna kadar katılıyorum yeni nesil tam bir rezaletKcoamı. Ne diye isin icine katıyorusnuz siz ? Anlamadım bu bir ikincisi tamam saygı duyuyorum sadece endiseleniyorum dgru bulmuyorum okdr siz buluyorsunuzdur saygı duyuyorum
Ya anlatmak istedigimde bu evli erkeklere kendilerini kullandırıyor olmalrı cok uzucu ben onlar adına uzuluyorum cidden erkekler gerckden cok kotu eslerini dusunmuyorlar zaten ama kızlarımız neden boyle yoksa beni ilgilendrmez nabdıklarıkimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez tabi ama genç yaşta bu kadar aktif cinsel yaşam tehlikelidir ... birde adice birseyler karşılığı yapılıyorsa yazıktır ileriye pişmanlık biriktiriyorlardır... hepimiz aynı düşünceye aynı yaşam tarzına ait değiliz ama medeni olacaz diye de 3.5 erkekle yada kadınla yatmayıda olağan birşey gibi karşılamakda akıl kârı degil ...
Biz gayet düzgün yorum yapıyoruz .Siz milletin kızı ,cinsel hayatı ile ugrasacagınıza önce Türkçenizi düzeltin ve ayrıca tekrar söylüyorum sizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor .Erkekler mukemmel mi dedim ben !! Ya bi allah askına duzgun okuyun yorum yapı. Ben endiseleniyorum kızlar icin dedim sonucta banane yaptıklarından ettiklerinden bana etik gelmiyor sizene sizene diye diye bu dunya bıu hale heldi zaten anlasılan
Ya kendilerini kullandırıyorlar ne yazıkki ve üzücü cunku her türlü hastalıgı da kapablrler bana da dgru gelmiyor ama mllet size ne diye diye zaten brda daha cok aldatma postu acılırBende doğru bulmuyorum size sonuna kadar katılıyorum yeni nesil tam bir rezalet
Ne saygı var nede terbiye
Yüzde 90'ı böyle ne yazık ki
Ya konuyu. Nerelere getirmissiniz gercekden ne deyim ? Ben zaten karısmam banane dyorum ama kzlar cok gzuel gencler kendi aralarında adam evli ama umrumda deil karısını bosuycak beni alcak felan diyorlar bana dogru gelmşyorElalem yatıp kalkmış da niye milletin ağzına sakız olmuş ben de onu anlamadım. Hem de 'butun hepsi' diye genelliyorsunuz . Bilmiyorum ki kapıda peçete falan mı uzattı o anlatanlar, nasıl eminler herkesin aktif cinsel yaşamı olduğundan.
Ayrıca 19-20 yaş biriyle birlikte olmak çok da küçük bir yaş değil ki. Lise deseniz hadi neyse de bu yaşta evlenen bile cok insan var bu ülkede. Bence o daha beter.
Ayrıca siz namahrem olan kişiyle aynı çatı altında geçirdiğiniz ilk gecede zifaf yaşamış olabilirsiniz ama aynı evde yasayan kız ve erkekler illa ateş barut olup ates çıkaracak değil ki. Univeristede ortamında pek çok insan var aynı ev ortamına giren ama 'bazi' konularda katı kuralları olan. Hatta bu şekilde oldukça çok insan var. Yani iki insanın haftasonu aynı evde kalması - tatil yapması bile sevistiklerine bir işaret değildir.
Ayrıca zina ne kadar uygunsuz bir olaysa dedikodu ve iftira da o kadar uygunsuz bir olay. Bence milleti eleştirene kadar elalemin gencecik kızlarının namuslarina laf atmayın.
Kendi çocuğunuz onlar gibi olsun istemiyorsaniz da kimseyi kinamayin.
Misal benim annem büyük konuşmayı çok sever.
Ve o kınadığı çoğu şeyi kendi çocuğu olan ben yaptığımda yutmak zorunda kaldı.
Siz de böyle olmayin, kimsenin özel hayatını ağziniza sakız yapmayın.
Ya anlatmak istedigimde bu evli erkeklere kendilerini kullandırıyor olmalrı cok uzucu ben onlar adına uzuluyorum cidden erkekler gerckden cok kotu eslerini dusunmuyorlar zaten ama kızlarımız neden boyle yoksa beni ilgilendrmez nabdıkları
TamamBiz gayet düzgün yorum yapıyoruz .Siz milletin kızı ,cinsel hayatı ile ugrasacagınıza önce Türkçenizi düzeltin ve ayrıca tekrar söylüyorum sizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor .
Size etik gelmiyorsa da düşünceniz ile birlikte oturun ,burda karşı yorum yapanlara saldırmayın .
Dunya bir yere gitmiyor kanitlanmiş verilere göre hem kendi etrafinda hem de güneşin etrafinda dönüyor
Yüzde 90 mi?Biraz fazla olmadi mi bu acaba?Bende doğru bulmuyorum size sonuna kadar katılıyorum yeni nesil tam bir rezalet
Ne saygı var nede terbiye
Yüzde 90'ı böyle ne yazık ki
Dogru soyluyorsunuz evetAnlamadiginiz nokta kullanilmiyorlar.
Onlar da istiyor.
Maddi olarak karsilik aliyorlar yazmissiniz o zaman maduriyet nerde?
Boyle konulari acinca cok elestiri geliyor
Ya ozgurlukte deil evli erkeklerle brlktelik gayet normal kendi aralarında oyle konsuyorlarki agzım acık kalıyor eşini bosuycak beni alcak felan ne bleyimm bu kadar basitmiKonu sahibi anliyorum sizi..ilerde pismanlik duyacak seyler yasiyorlar.. yazık bende cok uzuluyorum Rabbim dogru yoldan ayirmasin insanlari..
Özgürlüğünde cılkını cikarttilar niyeyse özgürlüğü hep baska yonde kullaniyor toplumumuz...
Ozgurluk ne diye sor pes pese ahlaksizligi siraliyorlar adıda özgürlük he olduuu...
Büyük oyunu bozdum dimiolmadı ki şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?