Dünya nereye gidiyor ?

Blmiyorum benm endiselndigim nokta yaptıkları deil kendi hayatları ama evli erkeklerle brlkteler ve kendilerini hic dusunmuyorlar bana garip gelşyor yani ne bleym bsey demem zaten kmseye ama burda mesela okdr cok konu acılıyorki aldatma ihanet ler felan garip gelşyor

Onlara gore evet yaslıyım canım bu bir ikincisi siz ole dusunyrsanız saygı duyuyorum tabi evli erkeklerle yaşamak ilişkileri cok normal karsılanıyor anlasılan artık toplumumuzda ne denirki
37 yaşındayım ama bu kafaya hiç ulaşamadım sizene ki anlamadım konunun amacını

O zaman konuda evli diye belirtseydiniz.
O gorusu destekledigimden degil ama hayat gorusu farkliligina saygi duymak lazim bunu belirtmek istedim.

Bence taciz tecavuz ve siddetin artmasina daha cok uzulmeliyiz.
Tabikide onada uzulmelyz hatta ona daha cok ama gercekden evli erkekler le olan ilskiler bnlar yani ben kmseyi uyarmam zaten bseyde demem ama brdada cok fazla aldatma olayı okuyoruz ne bleym neden boyle gdiyor bu dunya sasııryorum sadece

Onlara gore evet yaslıyım canım bu bir ikincisi siz ole dusunyrsanız saygı duyuyorum tabi evli erkeklerle yaşamak ilişkileri cok normal karsılanıyor anlasılan artık toplumumuzda ne denirki
Kimse bu durumu “normal” karşılamıyor ! Ama kimsenin de “namus (!!!)” bekçisi olamayız ..Allah herkese “akıl” vermiş , kullanması bize kalmış .. doğacak evladınız için başka şeyleri dert edin derim

Canım evli erkeklerle yasanan ilskilerden bahsediyorum sence bu nrmal mi ? Brda oldr cok uzuldugum konu olduki kadınlar ne hallere dusuyor kmse istemez boyle olsn ama demek şstedigim cok kucuk yaslar erkekler ayrı zihniyet zaten dunya cok tuhaf bir hal alıyor git gide yoksa banane kmin nabdıgından ama

millet olarak bayılıyoruz elin derdi beni gerdiye huyumuz kurusun..
Elin derdi deil sen kmsenn ne yapdıgı beni ilgilendrmez dyeblrsn rahatlıkla ama brda okuuyorsundur aldatılma ihanet gırlaaa uzukuyorum kadınların haline gelecegimize cnku bu kişiler evli erkeklerle yasıyor bu ilişkileri bana garip gelşyor sizede saygı duyuylrum

Evli erkekle beraber olması, evli olan adamı bağlar ve kendi ahlaksızlığıdır yine.
Başka bir kadının başını yakıyor değil, adam adam olacak, önünde soyunsa benim karım var deyip çekip gidecek.
Yani yuva yıkıyorlar diye içerlemeyin, olmayan yuvaların sebebi görünüyorlardır ancak.

Bak dünya çok tuhaf bir hal alıyor evet ama bu okumadığımızdan da olur . “Okumak” dediğim üniversite okumak da değil .. kendini geliştirmektir . Evet insanlar birşeyler yaşıyor ama bu çok küçük yaşlarla da alakalı olmuyor , senin yaşından büyük insanlarda yaşıyor bu durumu .. bundan rahatsız oluyorsan bu tarz ilişkiler yaşayan insanlarla görüşmezsin , evliymişsin okuluna gider , dersini alır evine geçersin .. bence dili geliştirmek de önemli bir konu

Ne diyolar sunun kocasini mi ayarttim?
Ayy benimkide evli ? mi
Siz gencsiniz ama ruhunuz yasli 25 yas gayet genc

Cok sevindim uni ogrencilerinin cogunlugunun aktif cinsel hayati olmasina
Olmasaydi iyi mi olacakti ? Yani erkekleristedigini yapsin kadinlar kendini kocasina saklasin sonrada daha kendilerini tanimadan cinselligi ogrenemeden hamile kalsinlar
Sonra neolsunbiliyo musunuz yillardir oldugu gibi 35lere geldiler mi kocalarini aldatsinlar komsuyla sokakta tanisilanla artik daha kolay nette tanisilanla

Şahsen ben tecavüz,taciz, çocuk istismarı, kadın şiddeti gibi konular için daha çok endişeleniyorum çünkü maalesef asıl bu tür şeyler arttı. Evli bir erkek veya evli bir kadınla ilişkisi olanlar var elbet ama bu her devirde vardı, yeni bir açılım değil,aynı şey aktif cinsel hayatı yaşayanlar için de geçerli. Ben bu devirde daha çok geleceği için endişelenen, iyi bir eğitim almasına rağmen sektörde dayısı-halası olmadığı için işsiz gezen ve hatta çok istese bile evlenmeyen gençler görüyorum.

Ne dmeek istediigm anlasılmamıs anlasılan peki saygı duyuyorum tesekkurler

evli erkeklerin umuru değil demek ki.
niyetine girene ayşe fatma fark eder mi?
kızları değil evli olan erkekleri kınamalısınız öncelikle.
siz oğlunuz olursa ahlaklı yetiştirin kimseyi aldatmasın.

Tabikide onada uzulmelyz hatta ona daha cok ama gercekden evli erkekler le olan ilskiler bnlar yani ben kmseyi uyarmam zaten bseyde demem ama brdada cok fazla aldatma olayı okuyoruz ne bleym neden boyle gdiyor bu dunya sasııryorum sadece
Ya demeyeyim demeyeyim diyorum ,tutamıyorum kendimi .iyi de bundan size ne ?her cevabınıza bir tutturmuşsunuz evli erkekler de evli erkekler .
O erkekler adam olsun da o kızlarla beraber olmasınlar ,alttan alta habire kızları suçlayıp duruyorsunuz .burada açılan konularda da dikkat edin büyük çoğunluğu erkeklerin gevşemesinden ve bir taraflarına sahip olamamasından kaynaklı .

Evet aynen oyle konsuulan konu aralarında tamamen adam evli ama karısı ile arası yok ben memnun ediyorum felan ? Yani normal karsılanması bi garip zaten yoksa banane kim ne yapmıs ne etmis genc ler tabi ben 25 yasındayım cok akıllıyım demiyorum ama herneyse

kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez tabi ama genç yaşta bu kadar aktif cinsel yaşam tehlikelidir ... birde adice birseyler karşılığı yapılıyorsa yazıktır ileriye pişmanlık biriktiriyorlardır... hepimiz aynı düşünceye aynı yaşam tarzına ait değiliz ama medeni olacaz diye de 3.5 erkekle yada kadınla yatmayıda olağan birşey gibi karşılamakda akıl kârı degil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…