- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Blmiyorum benm endiselndigim nokta yaptıkları deil kendi hayatları ama evli erkeklerle brlkteler ve kendilerini hic dusunmuyorlar bana garip gelşyor yani ne bleym bsey demem zaten kmseye ama burda mesela okdr cok konu acılıyorki aldatma ihanet ler felan garip gelşyorBen liseyi bitireli 12 sene oldu, lisede bile durum böyleydi.
Üniden bahsetmiyorum, reşit insanlar istedikleri gibi yaşarlar.
Bundam 40 ya da 100 sene önce de farklı olduğunu sanmıyorum.
O zamanlar 12 13 yaşında evlenme olduğundan, ortam yokmuş bence.
37 yaşındayım ama bu kafaya hiç ulaşamadım sizene ki anlamadım konunun amacınıOnlara gore evet yaslıyım canım bu bir ikincisi siz ole dusunyrsanız saygı duyuyorum tabi evli erkeklerle yaşamak ilişkileri cok normal karsılanıyor anlasılan artık toplumumuzda ne denirki
Tabikide onada uzulmelyz hatta ona daha cok ama gercekden evli erkekler le olan ilskiler bnlar yani ben kmseyi uyarmam zaten bseyde demem ama brdada cok fazla aldatma olayı okuyoruz ne bleym neden boyle gdiyor bu dunya sasııryorum sadeceO zaman konuda evli diye belirtseydiniz.
O gorusu destekledigimden degil ama hayat gorusu farkliligina saygi duymak lazim bunu belirtmek istedim.
Bence taciz tecavuz ve siddetin artmasina daha cok uzulmeliyiz.
Kimse bu durumu “normal” karşılamıyor ! Ama kimsenin de “namus (!!!)” bekçisi olamayız ..Allah herkese “akıl” vermiş , kullanması bize kalmış .. doğacak evladınız için başka şeyleri dert edin derimOnlara gore evet yaslıyım canım bu bir ikincisi siz ole dusunyrsanız saygı duyuyorum tabi evli erkeklerle yaşamak ilişkileri cok normal karsılanıyor anlasılan artık toplumumuzda ne denirki
Tamam sen anlamasanda olur37 yaşındayım ama bu kafaya hiç ulaşamadım sizene ki anlamadım konunun amacını
Canım evli erkeklerle yasanan ilskilerden bahsediyorum sence bu nrmal mi ? Brda oldr cok uzuldugum konu olduki kadınlar ne hallere dusuyor kmse istemez boyle olsn ama demek şstedigim cok kucuk yaslar erkekler ayrı zihniyet zaten dunya cok tuhaf bir hal alıyor git gide yoksa banane kmin nabdıgından amaKimse bu durumu “normal” karşılamıyor ! Ama kimsenin de “namus (!!!)” bekçisi olamayız ..Allah herkese “akıl” vermiş , kullanması bize kalmış .. doğacak evladınız için başka şeyleri dert edin derim
Bide bi zahmet düzgün yazTamam sen anlamasanda olur
Elin derdi deil sen kmsenn ne yapdıgı beni ilgilendrmez dyeblrsn rahatlıkla ama brda okuuyorsundur aldatılma ihanet gırlaaa uzukuyorum kadınların haline gelecegimize cnku bu kişiler evli erkeklerle yasıyor bu ilişkileri bana garip gelşyor sizede saygı duyuylrummillet olarak bayılıyoruz elin derdi beni gerdiye huyumuz kurusun..
Evli erkekle beraber olması, evli olan adamı bağlar ve kendi ahlaksızlığıdır yine.Blmiyorum benm endiselndigim nokta yaptıkları deil kendi hayatları ama evli erkeklerle brlkteler ve kendilerini hic dusunmuyorlar bana garip gelşyor yani ne bleym bsey demem zaten kmseye ama burda mesela okdr cok konu acılıyorki aldatma ihanet ler felan garip gelşyor
Evet haklısnBide bi zahmet düzgün yazben ortaokul mezunuyum bi benim yazdığıma bak bide 2 üni okuyan senin şaka gibi
Bak dünya çok tuhaf bir hal alıyor evet ama bu okumadığımızdan da olur . “Okumak” dediğim üniversite okumak da değil .. kendini geliştirmektir . Evet insanlar birşeyler yaşıyor ama bu çok küçük yaşlarla da alakalı olmuyor , senin yaşından büyük insanlarda yaşıyor bu durumu .. bundan rahatsız oluyorsan bu tarz ilişkiler yaşayan insanlarla görüşmezsin , evliymişsin okuluna gider , dersini alır evine geçersin .. bence dili geliştirmek de önemli bir konuCanım evli erkeklerle yasanan ilskilerden bahsediyorum sence bu nrmal mi ? Brda oldr cok uzuldugum konu olduki kadınlar ne hallere dusuyor kmse istemez boyle olsn ama demek şstedigim cok kucuk yaslar erkekler ayrı zihniyet zaten dunya cok tuhaf bir hal alıyor git gide yoksa banane kmin nabdıgından ama
Bakın brda bir cok konu acıldı evli erkek ler kadınlar ne tür aldatma hikayeleri cevremde okdr cok duyar oldumki bu arkadaslar mesela evli adamlarla bu olayları yasıyorlar beni zerre ilgilendrmez zaten ama hoş deil bilmiyorum sizede saygı duyuyorum onlarada
Ne dmeek istediigm anlasılmamıs anlasılan peki saygı duyuyorum tesekkurlerBak dünya çok tuhaf bir hal alıyor evet ama bu okumadığımızdan da olur . “Okumak” dediğim üniversite okumak da değil .. kendini geliştirmektir . Evet insanlar birşeyler yaşıyor ama bu çok küçük yaşlarla da alakalı olmuyor , senin yaşından büyük insanlarda yaşıyor bu durumu .. bundan rahatsız oluyorsan bu tarz ilişkiler yaşayan insanlarla görüşmezsin , evliymişsin okuluna gider , dersini alır evine geçersin .. bence dili geliştirmek de önemli bir konu
Elin derdi deil sen kmsenn ne yapdıgı beni ilgilendrmez dyeblrsn rahatlıkla ama brda okuuyorsundur aldatılma ihanet gırlaaa uzukuyorum kadınların haline gelecegimize cnku bu kişiler evli erkeklerle yasıyor bu ilişkileri bana garip gelşyor sizede saygı duyuylrum
Ya demeyeyim demeyeyim diyorum ,tutamıyorum kendimi .iyi de bundan size ne ?her cevabınıza bir tutturmuşsunuz evli erkekler de evli erkekler .Tabikide onada uzulmelyz hatta ona daha cok ama gercekden evli erkekler le olan ilskiler bnlar yani ben kmseyi uyarmam zaten bseyde demem ama brdada cok fazla aldatma olayı okuyoruz ne bleym neden boyle gdiyor bu dunya sasııryorum sadece
Evet aynen oyle konsuulan konu aralarında tamamen adam evli ama karısı ile arası yok ben memnun ediyorum felan ? Yani normal karsılanması bi garip zaten yoksa banane kim ne yapmıs ne etmis genc ler tabi ben 25 yasındayım cok akıllıyım demiyorum ama herneyseNe diyolar sunun kocasini mi ayarttim?
Ayy benimkide evli ? mi
Siz gencsiniz ama ruhunuz yasli 25 yas gayet genc
Cok sevindim uni ogrencilerinin cogunlugunun aktif cinsel hayati olmasina
Olmasaydi iyi mi olacakti ? Yani erkekleristedigini yapsin kadinlar kendini kocasina saklasin sonrada daha kendilerini tanimadan cinselligi ogrenemeden hamile kalsinlar
Sonra neolsunbiliyo musunuz yillardir oldugu gibi 35lere geldiler mi kocalarini aldatsinlar komsuyla sokakta tanisilanla artik daha kolay nette tanisilanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?