dunya uzerindeki en farkli CIFT biziz suphesiz

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
36
Insanin kendiyle birebir ayni olan boriyle olmasi ne cekilmez olurdu derim hep
Yani birbirini tamamlayacaksin farkli seyler sevip karsindakion farkliliklarina saygi duyacaksin eger arada bi bag varsa herkes birbirinin alanina saygi duyup yadirgayip acayip karsilamiyosa sorun yoktur dedim
Sevdim ve sevildigime inandim en basindan beri en zitindan iki kutup olmamizin bo onemi yoktu benim icin..rahat uyum saglar her telden her sekle girerdim yerine gore
Derkeeeeennn gecti tam 8 yil bitti gitti
2 kizimiz var buyuk sorunlarda yok derken bugun dikkatimi cekti
Hic mi ortak muzik zevkimiz olamaz hic mi yaa ben muzik asigi her saniye dinleyen soyleyen tum modum muzige gore degisen biriyim belirli donem bi sarkiya takmissam sabahtan aksama dinlerim bugun yine hayrani oldugum birini dinliyorum esim isten geldi kapiyi bi actim bi sarki soyleyerek girdi bi gulme aldi beni yaw arkadas iki insan bu kadar mi zit olur
Bu her sarkida her filmde her alisveriste her disari cikip yemek yedigimiz yer konusundada hep oyle yani ortak yanimiz yok cok uclardayiz
Farkli seyleri sevmemiz degil sorun
Mesela ben tv actim diyelim ayyy reklam izlerim yine su programa bakmam dedigim bisey varsa esim kesin ona bakiyodur benim baktigim bi film ona cok sacma sıkıcı geliyor yani birlikte bi filme gitmissek kesin bir taraf hic zevk almiyor cunku ona cok uzak turde..
Yani esim olmasa arkadasim komsum akrabam olsa herkes sevdigi seyi yapsin dersin ama es bu herkes ya surekli kendi dunyasinda yasayacak yada bizim suan yaptigimiz gibi biri digerinin gonlu olsun diye fedakarlik yapacak..
Son zamanlarda cok dikkatimi ceker oldu bu konu bi yemek yemeye disari ciksak onun yiyecegoyle benimkini ayni uerde bulmak bile zor bi magzada ortak zevklerde bulusmak imkaansiz oldugu gibi hayatta almam diyecegim seyler ona gore guzl
Sevdigim sanatcilar ona gore ozenti itici igrenc anlamsiz (onunkilerde bana gore oyle)
E iyi hosta ne ara bunca yil gecti hic gozume bublar gelmedide simdi irdeler oldun
Yinede onu seviyorum bunu belirteyim sadece uzerine dusundugum cozumu olmayan bi konu ilerde daha cok sorun edermiyiz karsilikli acaba diyorum buaralar

Yoo en farkli cift siz degilsiniz cevremdeki cok cifr boyle buna bizde dahiliz gayet siradaniz yani.
Ama birbirimizin zevk aldigi seyleri yapmak mutlu ediyor cunku asigiz.
Sanirim sizin aliskanliga donmis iliskiniz yoksa adamin muzik zevki sizi niye bu kadar rahatsiz etsin.

Ben boyle ciftlere hep cok sasirmisimdir,
Bir sekilde yurutuyorsaniz ve mutluysaniz cok da dusunmeyin, bu yastan sonra ikiniz de degismezsiniz cunku, degismeyin de zaten.
Farkliliklariniza saygi duymaya calisin, bi de illa ki bir ortak alaniniz vardir (spor, siyaset, inanc, iskambil oyunu vs vs) onu yakalayip birlikte keyifli vakit gecirebileceginiz anlar yaratmaya bakin.

Ya bir sekilde gidiyor ama tuhaf ortak alan bulamamak ve onu tanieli 12 sene oldu birlikte gecen bunca yil..
Birde birimiz neyi sevmiyosa yadirgiyosa ona gore o guzel geliyo

Beraber aynı yemeği yemediğim insanla yapamam ben. Düşünsene ben mumbar yiyorum o tiksiniyor ay yok yapamam :))
Bi de bu kadar farklı nasıl olunuyor anlam veremiyorum ki. Ben farklı zevklerimizin olduğu biriyle baştan yapamazdım. Bence muhakkak vardır bi ortak nokta. Onu bulmaya çalışın.

Yok tiksinme degil ama ben balik ti mideyeydi deniz urunu severim o kebap sever ve bi sefer birimizin obur sefer digerinin dedigini yeriz
Veya o cok kupe takanlari itici bulur ben bayilirim
Piercing sevmez ben cok severim
Ben manus baba dinlerken o icerde ebru yasar soyler

Biz de öyleyiz eşim de der senin düşüncelerin çok geniş.
O daha dar kalıpları olan bir adam ama aynı zamanda fedakar bir adam.
Ben pop yabancı her türden müzik dinlerken o uzun hava,türkü seklinde takılır.
Yemek zevkimiz de öyle o kebabp tarzı ben pizza
Ben alışveriş sever kıyafetime özen gösteririm o hiç sevmez ve bana aldırır.
Bir şekilde nasıl oluyorsa anlasıyoruz 12 yıl oldu.
Genelde avm ye gideriz yemek çesitlerini o şekilde hallederiz.
O maç izler ben pc den dizi.

Çiftlerin zevkleri bi noktadan sonra inadına zıtlaşmaya başlıyor. Evlilik çekişmesi yaşadığınız. Her şey kulağa sağlıklı ve normal geliyor.

Ben gezmeyi çok severim. Eşim ev kuşu.
Ben kıyıda köşede kalmış şarkıları severken eşim aleyna tilki der.

Ben "motor" derken o "napacaksın motoru"der.

Ben "kamp yapalım"derken o "manyakmıyım ben ne yapacağım dağda soğukta" der.

Ben daha bilimkurgu filmleri tercih ederken o ne kadar b sınıfı aksiyon varsa bulur izler.

Ben beyin yakan dizileri severken o daha çok komedi dizileri sever.

Ben tiyatroya gidelim. Konsere gidelim diye inlerken o "çay yapta içelim" der.

Ben sabah beşte kalkıp güneşin doğuşunu izleyelim derken o "hmfffngögpdlgö" der.
Bu kadar zıt karakterleriz.

İki senelik evliyim. Hayat böyle geçer mi dedim ilk zamanlar. Ama sonra bazı sıkıntılarımız oldu. Ailevi. Sağlık sorunları maddi sorunlar vs.
O zaman anladım hayat bunlarsız da geçer.
Yeter ki sırtını verebileceğin, sana destek olacak,zor günlerinde elini tutup sana moral verecek biri olsun.

Boş gerçekten hayat o kadar boş ki!
Nelerin peşinde koşuyoruz.
Bize kalan hiç bir şey!

Biz de cok zitiz ve bu durum sinir bozuyo artik

Bunlari duymak rahatlatti valla
Ama herkes bi kosede kendi dunyasina donuyorsa buda cok saglikli gelmiyor kopukluk oluyor ortak bulusulan tek yer yemek masasi olmamali diyorum mesela suan gicik oldgum bi program bakiyoruz cok gereksiz geliyor ama ayri takilmak acip icerde baska seyi tek izlemekte istemiyorum hani nasil hep heran birlikte olmasi boguyosa ayri gayrida canimi sıkıyo derin dusunceler sardi nerden ciktiysa iyiydik aslinda hersey benim sevdigim seyleri tuhaf bulmasiyla patlak verdi sanirim adam sasiriyo aaa nerden buluyosan bu muzikleri bu tipleri..deyince oda bana tuhaf geliyo

Muhtemelen en farklı çift biziz diye düşünen tek kişi değilsin.
Ben de böyle düşünüyorum mesela :)

Ben gezmeye bayılırım. Eşim kanepe tv adamıdır.
Sosyal medya ile işim olmaz boş insan işi olarak görürüm eşim fenomen oldu çıktı başıma.
Ben Kore dizi filmleri hastasıyım, o ne anlıyorsun şu çinçonlardan der.
Hadi yurt dışına çıkalım desem ''Hee Türkiye bitti yurt dışı kaldı '' der.
Bir çılgınlık yapalım gece vakti dışarı çıkalım desem ''B.k yeme otur aşağa'' der.

Tabi bir zaman sonra enerjinin tükendiğini görüp sinir oluyorsun doğru.
Ben mesela ona benzemeye başlıyorum zamanla :S

bizim de sadece muzik zevkimiz uyar, onun disinda dediginiz gibi izledigimiz filmler diziler, hoslandigimiz seyler cogunlukla zittir.

bence onemli olan oturup sohbet edebiliyor olmak. mesela bazi insanlarla yarim saat bile otursan konusacak konu bulamazsin.esinizle uzun sohbetler edebiliyrsaniz gerisi cok da muhim degil.

oglum uyuyunca ben dizi/film keyfi yapmak isterim mesela.esim uykuyu daha cok sever. o uyur ben de film izlerim. nadir zamanlarda birlikte izleriz. 5 senelik evliyim simdilik batmiuor bana bu durum:) 8 olunca batar mi bilemem:)

farkli seyler yaparak gecirdigimiz zamanlari kendime ozel zaman sayiyorum arada bu da lazim.

En kötüsü de zamanla eşe benzemek sanırım..

Ay biz de oyleyiz kiii..
Ben meseka duygusal,gercekci filmleri severim. Tarihi olsun,dram olsun.. ne biliyim bi pianisttir bi yesil.yoldur bi ingiliz hastadir,bi leonardonun dirilis filmidir vs vs..
Beyfendi,tron transformers,star wars,yuzuklerin efendisi vs vs..
Ya inanamyorum abuk subuk canavarlar agzndan ates sacan demir yigini devler,yilanlar ciyanlar.. seviyo adam bunlari.. :/
Muzikte de ben klasiklesmis seyleri sevyorum. Gunluk,2010lardan seyleri pek sevmiyorum. Mesela yabanci 80ler 90lar dinlerim.. careless whispers falan gibi yada bilinmeyen bi cok sey..
Adam work hard try out mu ne onu dinliyo mesela.. biz de zittiz.
Her konumuz boyle. Cok yonluluge sacma bakiyo bense her telden calarim biraz biraz anlarim.her seyden.. imla hatalarina dikkat ederim falan,duzgun konusmaya onem veririm,esim.bazen gapiyi kapat falan der.. :S

Eşim tam ağır abidir ben hoppa zippa 31 yaşında bir ergenim desem yani ruhen 5 yaşında kızımız var karımla kızımı bir buyutuyorum der ben rap dinlerim pop eğlenceli ne bulsam dinlerken eşim türk sanat musikisi dinler ben arada olsun dışarda yemeyi severim eşim ev yemeği aşığıdır çok sakin sabirlidir bir iş yüz kere düşünür ben lap diye atlarım tabi beni sakinleştirmek yine eşime düşer emin olun bizde çok ama çok zitiz eşim ne kadar olgunsa ben o kadar hoppa zıppayim ama bizi güzel yapanda bu değil mi ben eşime gülmeyi öğrettim artık kahkahayla gülüyor esprilerime hatta şakalar yapar oldu bende sakinlestim dinginlestim asıl mesele farklılık içinde birbirini bulabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…