- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Tuzlu kahve hikayesini bilir misiniz?okuyun derim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyordum bunu..simdi sen deyince okudum cok anlamli guzelmisTuzlu kahve hikayesini bilir misiniz?okuyun derim...
E böylede yasanmaz kendinzden çok taviz vermişsinz, bi laf var kendimden ödün vere vere bende sana yetecek kadar ben kalmadı artk diye. Size tavsiyem yapmak istediğinz şeyi yapın... böyle hayat gerçekten yaşanmaz.Cok guzel yazmissin zaten bunu sorun haline getirip buyuk bi dert gibi gordugumden yazmadim merka ettim bi bizmi boyoeyiz diye bu ara ozellikle kafama takildi cunku farkediyorum ona benzemeye basladim aslinda ben bu degilim napiyorum diyorum bazen..bunun adi bazen fedakarlik yapmak onu mutlu etmek diye sevibirken bazen taviz vermek gibi geliyor mesela esim kupe olayini sevmez diye ve bunu bi kac kez dile getirdi rahatsiz okuyor hatta gicik oluyor diye tam 8 delik kapandi gitti hani gicikligina yapar gibi takmayim dedim simdi bakiyorum sacma geliyor o sevmiyor diye kendi cok sevdigim seylerden niye vazgectiysem zamaninda..diye kiziyorum kendime piercingden tiksiniyo diye kac kez psikolojik baski yapti soyledi soyledo vazgectim bi ara cok istedi diye sacimi onun istedigi gibi boyattim hersey iyi hostu cunku o mutluyken benim icin daha onrmli bisey yoktu e simdilerde sorgular oldum ne cok taviz vermisim diye giyim tarzim tipim hoslandigim seyler degise degise ozumden baya uzaklasmisim bazen aynaya bakip ne alaka yaa demeye baslayinca sorular takildi aklima..
Mesela benim sevdigim biseyi ben mutlu oluyum doye oda yapiyor ama ben onun esasem zevk almadigini zorunlu gibi yaptigini gorunce tum hevesim kaciyor cok istedigim bi konsere gittik esimin etrafa uzayli gibi bakmasi incelemesi yadirgamasi bunu caktirmadan sessizce yanimda durmasi cok rahatsiz etti beni hani velimle konsere gitmisimde sirf basimi beklemek icin gelmis gibi oldu
Demekki neymiş zıt insanlar birbirini çekmekten daha çok iterlermiş...
Yıllardır mıknatısla bir tutulduk, bak iki zıt kutup birbirini çekiyor demekki karakterler zıt olmalı, nahh zıt olmalı diyeceğim banlanacağım fakat dedim artık olan da oldu bir kere, elveda...
Bu hususta ortak noktası çok olan çiftler aynı kafa yapısına aynı anlayışa aynı zevke sahip çiftler daha uzun süre birliktelik yaşıyor veya daha mutlu diyebilirim, bu net...
Eee o zaman ne bu zıt karakter sevdası...
O halde neymiş? O işler öyle olmuyormuş...
Dert etmiyorum ki aksine her turlu seviyorum onu iyiki yanimda diye sukrediyorum sadece benden her seyiyke bu kadar farkli bi insani nasil seviyorum diye sasiriyorum bi biz mi bu kadar zit karakteriz diye merak ettigim.icin actim konuyu allah dert vermesin bugunumuze bin sukurKadınlar fazla boş vaktinden dolayı kendilerine dert arıyorlar diye düşündüm ben
8 yıl güzel bir şekilde evliliğiniz ilerlemiş
Boşver Ebru Yaşar dinlesin niye bunu dert ediyorsunuz ki
Hayatın tadını çıkartın
bende eşimle farklıydık çıktığımız dönemde hala aynı değil ortak şeylerden hoşlanmaya başladık ama alışıosun sanki zamanla çok ters gelmio arayı bulmak lazımBunlari duymak rahatlatti valla
Ama herkes bi kosede kendi dunyasina donuyorsa buda cok saglikli gelmiyor kopukluk oluyor ortak bulusulan tek yer yemek masasi olmamali diyorum mesela suan gicik oldgum bi program bakiyoruz cok gereksiz geliyor ama ayri takilmak acip icerde baska seyi tek izlemekte istemiyorum hani nasil hep heran birlikte olmasi boguyosa ayri gayrida canimi sıkıyo derin dusunceler sardi nerden ciktiysa iyiydik aslinda hersey benim sevdigim seyleri tuhaf bulmasiyla patlak verdi sanirim adam sasiriyo aaa nerden buluyosan bu muzikleri bu tipleri..deyince oda bana tuhaf geliyo