• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyalari yiyesim var!

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
61 kiloyum.Sorun su ki su sira o kadar istahliyim ki doymuyorum her seyden canim cekiyo.Hep karnim ac.Ne kadar yesemde yine baska seyler yemek istiyorum.Surekli agzim bos kalmiyo surekli canim bir seyler cekiyo.Sabah uyaniyorum mutfaga kosuyorum "yasasin kahvalti!!!!" diyerek!Bu geceye kadar devam ediyor ve işin en kotusu gece olunca bu iştah sona ermiyor.Gece acliktan ölüyorum.Mutfaktan cikamiyorum.Sanirim obezlige dogru ilerliyorum..Bu beni cok uzuyor eskiden olsa doyardim.Ama simdi hic doymuyooom :'( Yardim edin ben napicam bu gidisle 100 kilo olucam.Istahimi kesmem lazim ama nasil yaaa...O kadar moralim bozuldu ki bunu lutfen tasimayin bu suan benim en buyuk derdim ya artik cok moralim bozuluyo.Yok mu bunun bir caresi istah kapatici cozumler şeyler falan ya :KK43:

Not:bu mesaji yazarken makarna yiyor..

Son düzenleme:
61 kiloyum.Sorun su ki su sira o kadar istahliyim ki doymuyorum her seyden canim cekiyo.Hep karnim ac.Ne kadar yesemde yine baska seyler yemek istiyorum.Surekli agzim bos kalmiyo surekli canim bir seyler cekiyo.Gece acliktan ölüyorum.Mutfaktan cikamiyorum.Sanirim obezlige dogru ilerliyorum..Bu beni cok uzuyor eskiden olsa doyardim.Ama simdi hic doymuyooom :'( Yardim edin ben napicam bu gidisle 100 kilo olucam.Istahimi kesmem lazim ama nasil yaaa...O kadar moralim bozuldu ki bunu lutfen tasimayin bu suan benim en buyuk derdim ya artik cok moralim bozuluyo :KK43:
Eger bu uzun suredir boyleyse ve hala 61 kiloysaniz bir dahiliye poliklinigine gidip hem tiroid hormon degerlerinize hemde kan degerlerinize baktirmakta fayda var . bu tip acliklar genelde ya stresle psikolojik bir sekilde gelir yada metabolizmayla ilgili bi sorunla . bu tukettiginiz besinlerlede ilgili olabilir eger surekli karbonhidrat agirlikli besleniyorsaniz kan sekeriniz aniden yukselir ve duser bir bakmissiniz yarim saat sonra deli gbi acikmissiniz . bunu zaman zaman adet donemlerinde hepimiz yasariz ama dedigim gibi surekli bir durum varsa degerlerinize bir baktirin .ne olur ne olmaz

makarna yerine meyve yeseniz mesela bu aralar bende iştahlıyım mevsimden mi bilemiycem yazın böyle olmuyorum yemek yerıne meyve yıyorum mesela bır tane hurma yiyorum çok şekerli iştah falan kalmıyor.

Ya ben de böyleyim çok garip. Bacaklarım şişti ödem var vücudum sızlıyo. Kızlar neden oluyo acaba ya? Bi doktora gidicem ben..

Adet dönemindeki gibi iştahım. Her şeyi yiyorum midem acıyo ama gene de yiyorum.

Dönem dönem bende de oluyor. Yiyorum bazen saatli saatsiz. Ama günlük kalorimi aşmadığım için sorun olmuyor. Kaçamakları çok yapıyorsan kahvaltı ve akşam yemeğini hafif yap.

Aynen bende sendenim hele bi yiyecek yasaksa dahabfazla yiyesim geliyor hele makarna kilo dostu ama yasak ya simdi bi teneceri oturup yerim o derece

Makarna gibi gıdalar yiyorsanız elbette daha çabuk acıkırsınız, çünkü vücudu çabuk terk eden yiyeceklerdendir.
Hani beyaz ekmek yemeyin, tam tahıllı olsun derler ya, bunun sebebi vücudu geç terk etmesi ve daha geç açlık hissi vermesidir.
Yediklerinize bu açıdan dikkat ederseniz belki daha az acıkırsınız.
imza: yaşasın yemek yemek prensibinde, ama kendini tutmayı zar zor başaran zat.

Yaaa bu mesajı okumadan önce makarna yemeği düşünüyordum tam da yaaaaa :KK61: napsam acaba yesemmi yemesemmi
Bu saatte yenen makarna, yiyiciye kalça, göbek, basen olarak dönecektir. Ancak dönerken kişinin istediği bölgeleri değil, istemediği bölgeleri doldurmayı tercih edecektir.

Bende kahvaltıyı hiç aramıyorum ama akşam olunca...
Sindirella misali saat 12 ve sonrası midem değişime uğruyor...
Mesela şu anda gurulduyor:KK45:(az önce çikolata ondan 2 saat öncede waffle yedim)
Yarım ekmek kokoreç olsada yesek:KK48:

Back
X