• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyalari yiyesim var!

özel günleriniz yakınsa olabilir

stres vs varsa hayatınızda o da tetikleyebilir

bir de kış tetikler

kış uykusu hazırlığı yapıyor vücudumuz o nedenle yağlı ve karbonhidratlı şeyler ister canımız et vs de çeker

61 kiloyum.Sorun su ki su sira o kadar istahliyim ki doymuyorum her seyden canim cekiyo.Hep karnim ac.Ne kadar yesemde yine baska seyler yemek istiyorum.Surekli agzim bos kalmiyo surekli canim bir seyler cekiyo.Sabah uyaniyorum mutfaga kosuyorum "yasasin kahvalti!!!!" diyerek!Bu geceye kadar devam ediyor ve işin en kotusu gece olunca bu iştah sona ermiyor.Gece acliktan ölüyorum.Mutfaktan cikamiyorum.Sanirim obezlige dogru ilerliyorum..Bu beni cok uzuyor eskiden olsa doyardim.Ama simdi hic doymuyooom :'( Yardim edin ben napicam bu gidisle 100 kilo olucam.Istahimi kesmem lazim ama nasil yaaa...O kadar moralim bozuldu ki bunu lutfen tasimayin bu suan benim en buyuk derdim ya artik cok moralim bozuluyo.Yok mu bunun bir caresi istah kapatici cozumler şeyler falan ya :KK43:

Not:bu mesaji yazarken makarna yiyor..
kendinize kafanızı dağıtacak aktiviteler bulunn Bana biraz sıkıtıdan eğlence olsun diye yiyormuşsunuz gibi geldi. Mutfaga çok girip çıkmayın, göz önünde, tezgahta, masa üstünde filan yiyecek bırakmayın, eve makarna gibi çabuk hazırlanan sağlıksız şeyler almayın, abur cubur almayın. Canınız çok çekse bile markete gidip almak zor gelecektir. Ama en önemlisi de boş kalmayın. Sürekli sizi meşgul edecek faaliyetler bulun evde boş boş oturmayın. Bi de merak ettim boyunuz kaç? Ne zamandır devam ediyor bu iştah durumu? PMS filan olmasın?

Yaninda ne yiyoruz ? Durumun ozeti bu.
Demem o ki bu gibi tavsiyelerde istahi tavan olanlari daha cok yanindaki aperatiflerle ilgileniyor.
2 adet kuru kayısı 5 fındık yada 2 kuru incir ve bir fincan turk kahvesi kesinlikle iştah kapatıyor. 6 günde sadece aciktigim zamanlar turk kahvesi ve salata tüketerek 3 kg verdim

Ben de 61 kiloyum. Normal halim 53. Tamam doğum falan yaptım ama 1 yılı geçti. Çok mutsuzum. Mutsuzluğumu çikolata gideriyor. Kısır bir döngünün içinde dönüp duruyorum

61 kiloyum.Sorun su ki su sira o kadar istahliyim ki doymuyorum her seyden canim cekiyo.Hep karnim ac.Ne kadar yesemde yine baska seyler yemek istiyorum.Surekli agzim bos kalmiyo surekli canim bir seyler cekiyo.Sabah uyaniyorum mutfaga kosuyorum "yasasin kahvalti!!!!" diyerek!Bu geceye kadar devam ediyor ve işin en kotusu gece olunca bu iştah sona ermiyor.Gece acliktan ölüyorum.Mutfaktan cikamiyorum.Sanirim obezlige dogru ilerliyorum..Bu beni cok uzuyor eskiden olsa doyardim.Ama simdi hic doymuyooom :'( Yardim edin ben napicam bu gidisle 100 kilo olucam.Istahimi kesmem lazim ama nasil yaaa...O kadar moralim bozuldu ki bunu lutfen tasimayin bu suan benim en buyuk derdim ya artik cok moralim bozuluyo.Yok mu bunun bir caresi istah kapatici cozumler şeyler falan ya :KK43:

Not:bu mesaji yazarken makarna yiyor..
68 kilo iken diyetisyen e gittim 55700 kg a indim 5 ayda üstelik öyle sıkı sıkı diyet yapmadan. Bikere her ögunden 30 dk önce 2 bardak su için. 3 ana 3 ara besin tuketin. Aksam 6 buçuk yemek saati. Son ara öğün 9 buçuk. Balık seveniseveni işi kolay Kızartma harici kilo yapmıyor. Ekmeği tam tahıllı yiyin. Yani sofraya aç değil tok oturun. En geç 9 da kahvaltı yapın. Süt peynir haşlanmış yumurta yiyin. Ara ogunleri kalorisi düşük seçin. Makarna vb kansekerinizi birden yükseltip birden düşürür uzak durun.

Mevsimden sanırım benimde iştahım arttı bu aralar diyet bisküviler var onlardan aldım toplu paket olarak cok iyi geldi

Tam beni anlatmışsın bende 61 kiloyum çok iyi anlıyorum seni sürekli yeme ihtiyacı oluyor keşke mevsimden olsa yoksa batı balık yan gider :KK45:

Başka bir sorun olmadığna emin misin yazmışlar hep tirod şeker vs.ölçtür
benim de aksine canım bir şey yemek istemiyor sanki boğazımda düğüm var çok iştahsızım şu ara

Gec yatiyorsaniz yemek yemek isteyebilirsiniz. Uyku saatlerinizi duzenleseniz? Gec yatan kisilerin kilo aldigi bir gercek. Ayakta kaldikca acikiyoruz.

Back
X