• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyalari yiyesim var!

Ben derim ki sekerinize bi baktirin ilk evrelerde olabiliyor en yakınım olduğu için belirtilerinden ötürü diyim ilk zamanlar çok su içme doyamama hissi üşüme halsizlik Inşallah öyle bişey yoktur da ama görünün siz yinede derim

kendinize kafanızı dağıtacak aktiviteler bulunn Bana biraz sıkıtıdan eğlence olsun diye yiyormuşsunuz gibi geldi. Mutfaga çok girip çıkmayın, göz önünde, tezgahta, masa üstünde filan yiyecek bırakmayın, eve makarna gibi çabuk hazırlanan sağlıksız şeyler almayın, abur cubur almayın. Canınız çok çekse bile markete gidip almak zor gelecektir. Ama en önemlisi de boş kalmayın. Sürekli sizi meşgul edecek faaliyetler bulun evde boş boş oturmayın. Bi de merak ettim boyunuz kaç? Ne zamandır devam ediyor bu iştah durumu? PMS filan olmasın?
Bir aydir boyleyim neredeyse..

Bence bir doktora gidin şeker probleminiz olabilir, ben de öyleydim geçenlerde sonra beslenmemi düzene soktum ve geçti problemim. Tani sizinki sürekli böyleise tedavisiz atlatamazsınız. Ben bir ara şahit oldum bu duruma, şekerim biraz düşük çıkmıştı ona göre beslendim. Bir dahiliyeye gitmelisiniz bence.

Valla ben 15 yaşımdan beri diyet yapıyorum neredeyse, ara ara zayıfladığım oluyor sonra bir şeyler oluyor artık Jupiter Venüs'e mi yaklaşıyor Mart ayının kediler üzerindeki frekansı benim midemi mi etkiliyor bilemem ama gelli gitli iştah patlamarıyla hoop geri alıyorum hepsini. 3 ver 5 al yapa yapa baktım olmayacak adrese teslim diyet olayına girdim. Bilmiyorum nolacak ama fikir olarak bulunsun, bende işe yaramaz da sizde yarar belki. Ben dermanı bulana kadar aramaya devam.
Doktora gitmek de mantıklı bu arada, bir arkadaşım ben bildim bileli kiloluydu, kız doktora gitti insülin direnci düşükmüş meğer. Bir ilaç kullanıyor ve ışık hızında kilo veriyor.

Bir klise de benden olsun kullanici adi ve konu uyumu:KK48:

Bence aciktikca su ic sisersin hem de saglikli kilo verirsin nasil ama:KK66:

61 kiloyum.Sorun su ki su sira o kadar istahliyim ki doymuyorum her seyden canim cekiyo.Hep karnim ac.Ne kadar yesemde yine baska seyler yemek istiyorum.Surekli agzim bos kalmiyo surekli canim bir seyler cekiyo.Sabah uyaniyorum mutfaga kosuyorum "yasasin kahvalti!!!!" diyerek!Bu geceye kadar devam ediyor ve işin en kotusu gece olunca bu iştah sona ermiyor.Gece acliktan ölüyorum.Mutfaktan cikamiyorum.Sanirim obezlige dogru ilerliyorum..Bu beni cok uzuyor eskiden olsa doyardim.Ama simdi hic doymuyooom :'( Yardim edin ben napicam bu gidisle 100 kilo olucam.Istahimi kesmem lazim ama nasil yaaa...O kadar moralim bozuldu ki bunu lutfen tasimayin bu suan benim en buyuk derdim ya artik cok moralim bozuluyo.Yok mu bunun bir caresi istah kapatici cozumler şeyler falan ya :KK43:

Not:bu mesaji yazarken makarna yiyor..

Bende aynı durumdayım :)

Sendeki bu artış bence anksiyete gibi bişey olmuş. Baız antidepresanlar iştah kesiyor. Bu aralar stres, kaygı vb. durumların varsa yeme isteğinin artması ondan olabilir. Ben kontrolsüz yediğim zamanlarda genellikle kafama takılan bişeyler oluyor, antidepresan kullanınca tokluk veriyor.

Back
X