- 28 Ocak 2009
- 34.479
- 57.973
- 1.123
- Konu Sahibi Gul receli
Sürekli acikiyor iseniz tiroitlerinize ve sekerinize baktirin özellikle şekere çok sık acikirsiniz.Yapma beeee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli acikiyor iseniz tiroitlerinize ve sekerinize baktirin özellikle şekere çok sık acikirsiniz.Yapma beeee![]()
Bir aydir boyleyim neredeyse..kendinize kafanızı dağıtacak aktiviteler bulunn Bana biraz sıkıtıdan eğlence olsun diye yiyormuşsunuz gibi geldi. Mutfaga çok girip çıkmayın, göz önünde, tezgahta, masa üstünde filan yiyecek bırakmayın, eve makarna gibi çabuk hazırlanan sağlıksız şeyler almayın, abur cubur almayın. Canınız çok çekse bile markete gidip almak zor gelecektir. Ama en önemlisi de boş kalmayın. Sürekli sizi meşgul edecek faaliyetler bulun evde boş boş oturmayın. Bi de merak ettim boyunuz kaç? Ne zamandır devam ediyor bu iştah durumu? PMS filan olmasın?
Ahahahhahah suan seni yiyesim geldi :-Dkullandığım ilaçlar tatlı krizene sokuyo yemek değil sadece tatlı istiyorum.
şuan nikini bile yemek istiyorum
Ayyyy yiyesi var beniiiiiii :-D. :-Dkullandığım ilaçlar tatlı krizene sokuyo yemek değil sadece tatlı istiyorum.
şuan nikini bile yemek istiyorum
61 kiloyum.Sorun su ki su sira o kadar istahliyim ki doymuyorum her seyden canim cekiyo.Hep karnim ac.Ne kadar yesemde yine baska seyler yemek istiyorum.Surekli agzim bos kalmiyo surekli canim bir seyler cekiyo.Sabah uyaniyorum mutfaga kosuyorum "yasasin kahvalti!!!!" diyerek!Bu geceye kadar devam ediyor ve işin en kotusu gece olunca bu iştah sona ermiyor.Gece acliktan ölüyorum.Mutfaktan cikamiyorum.Sanirim obezlige dogru ilerliyorum..Bu beni cok uzuyor eskiden olsa doyardim.Ama simdi hic doymuyooom :'( Yardim edin ben napicam bu gidisle 100 kilo olucam.Istahimi kesmem lazim ama nasil yaaa...O kadar moralim bozuldu ki bunu lutfen tasimayin bu suan benim en buyuk derdim ya artik cok moralim bozuluyo.Yok mu bunun bir caresi istah kapatici cozumler şeyler falan ya
Not:bu mesaji yazarken makarna yiyor..
Ohhhhh afiyet olsunbu saatte makarna yaptım yedim..
Baska etki yaratmasin dakeciboynuzu kemir,aclik maclik kalmiyor
Tamda diyete baslamisken bu konuyu görmem.
Bence spora başla. Ben hafiften sporada başladım. Spora başlayınca faydasını görüyorsun otomatikman zaten yemeyi bırakıyorsun.bana bir careee bulun a dostlar