Çünkü komik, çünkü iki yüzlüce.
Kız orada sevgilim beni genelevde aldatmış yazmış millet de ''Ne var canııım, erkek değil mi, elinin kiri. Hem tövbe ederse Allah affeder'' yazmış. Ya peki konuda özneler yer değişseydi? Konu sahibesi buraya konu açıp:
-4 kez jigololarla birlikte oldum, üstelik sonuncu yaptığım sekste sevgilimle beraberdim. Onu jigoloyla aldattım.''
yazsaydı hangi cevaplar gelirdi??? O yukarıdaki mesajları yazan arkadaşlar aynı affedici, hoşgörülü mesajları bir kadın için de yazarlar mıydı??? Bu sitede sevgilisiyle birlikte olan kızcağızlar taşlanıyor, ama ataerkil ahlak anlayışları kahrolasıca üyeler sevgilisini fahişelerle aldatan erkek için ''Ne var canıııım, ne olmuş yaniii. Ne kadar da büyütüyorsun?'' yazıyor! Buradaki iğrenç ikiyüzlülüğü, ahlaki yozlaşmayı, çifte standartı, mizojinizmi göremiyorsanız zaten size diyecek bir şeyim yok. Belli ki aynı zihniyette değiliz. Algılarımız çoook farklı.
Bir kez daha gördüm ki Müslümanların %99'u ikiyüzlü bir ahlak anlayışına sahip. Zaten biliyordum da sizler de son kanıtları oldunuz. Saygılar.