• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyam başıma yıkıldı.

O anlattı, ben ağladım yazdığınız için öyle söyledim. Terkettiğim birinin ailesinin özrü de umrumda olmazdı, teşekkür eder kapatırdım, kapattıktan sonra da sinir olurdum işte. Kızılacak bir sürü insan var aslında da neyse olmuş bitmiş. Başta ağabeyin sonra ailenin çocuğun durumundan haberdar olmaması mesela.
Aslında herkes çok destek olmuş belkide yeterince olamadılar çünkü o işyerindeki pis çevresi galip gelmiş ben sizin kadar katı düşünemiyorum en çok annesine üzüldüm çünkü

Hadi bi sefer yapmis, merak.
Geri kalan 3 kere ne?
Pisman olan kisi 4 kere aynisini yaparmi?

Tm belkide sevdi, belkide senle evlenmek istiyordu.
Ama bu kisinin ogrenmesi lazimki sevmekle yetmiyor.
Sevmenin temeli sadik kalmaktir. Eger sadik kalmayi bilmiyorsa dogru sekilde sevmiyordur.
Bu olanlar hic olmamis gibi devam edebilicekmisin?
Hadi evlendiniz, artik dk basi takipte kalicaksin bu kesin.
Cunku bi kadin unutamaz, affeder ama unutamaz, ne kadr istesede.
Ve bi zaman sonra ya yine farkediceksinki ayni seyi yapmis, yada o bikicak her adimini takip etmenden.

Ve sen affedersen tekrari gelicek, sen dersenki simdi isteyerek olmadi seni anliyorum ilaclarin etkisi.
Her zama artik bu ilaclarin ve depresyonun ardina saklanicak.

Ben aynisini yapsaydim nasil tepki verirdin sorusuna verdigi cevap size cazip gelmis.
Ama artik emin olki bu tarz cevaplar moda.
Bende aynisini yasadim.

Hadi bi sefer yapmis, merak.
Geri kalan 3 kere ne?
Pisman olan kisi 4 kere aynisini yaparmi?

Tm belkide sevdi, belkide senle evlenmek istiyordu.
Ama bu kisinin ogrenmesi lazimki sevmekle yetmiyor.
Sevmenin temeli sadik kalmaktir. Eger sadik kalmayi bilmiyorsa dogru sekilde sevmiyordur.
Bu olanlar hic olmamis gibi devam edebilicekmisin?
Hadi evlendiniz, artik dk basi takipte kalicaksin bu kesin.
Cunku bi kadin unutamaz, affeder ama unutamaz, ne kadr istesede.
Ve bi zaman sonra ya yine farkediceksinki ayni seyi yapmis, yada o bikicak her adimini takip etmenden.

Ve sen affedersen tekrari gelicek, sen dersenki simdi isteyerek olmadi seni anliyorum ilaclarin etkisi.
Her zama artik bu ilaclarin ve depresyonun ardina saklanicak.

Ben aynisini yapsaydim nasil tepki verirdin sorusuna verdigi cevap size cazip gelmis.
Ama artik emin olki bu tarz cevaplar moda.
Bende aynisini yasadim.
hepsi ilaç kullandıgı dönemdeymiş yani o dönem pişman olmamış bıraktıktan sonra aklı başına gelmiş naptım ben demiş beni sevip sevmedigini bilmiyorum ama deger verdigine eminim evlenmeden önce bana bunu açıklayarak bana birazda olsa deger verdigini gösterdi..o bahsettiginiz şüpheler hep olucak artık o yüzden ne onu ne kendimi hırpalamamak için bitmesi en doğru karardı

Çünkü komik, çünkü iki yüzlüce.
Kız orada sevgilim beni genelevde aldatmış yazmış millet de ''Ne var canııım, erkek değil mi, elinin kiri. Hem tövbe ederse Allah affeder'' yazmış. Ya peki konuda özneler yer değişseydi? Konu sahibesi buraya konu açıp:
-4 kez jigololarla birlikte oldum, üstelik sonuncu yaptığım sekste sevgilimle beraberdim. Onu jigoloyla aldattım.''
yazsaydı hangi cevaplar gelirdi??? O yukarıdaki mesajları yazan arkadaşlar aynı affedici, hoşgörülü mesajları bir kadın için de yazarlar mıydı??? Bu sitede sevgilisiyle birlikte olan kızcağızlar taşlanıyor, ama ataerkil ahlak anlayışları kahrolasıca üyeler sevgilisini fahişelerle aldatan erkek için ''Ne var canıııım, ne olmuş yaniii. Ne kadar da büyütüyorsun?'' yazıyor! Buradaki iğrenç ikiyüzlülüğü, ahlaki yozlaşmayı, çifte standartı, mizojinizmi göremiyorsanız zaten size diyecek bir şeyim yok. Belli ki aynı zihniyette değiliz. Algılarımız çoook farklı.

Bir kez daha gördüm ki Müslümanların %99'u ikiyüzlü bir ahlak anlayışına sahip. Zaten biliyordum da sizler de son kanıtları oldunuz. Saygılar.
''Bu sitede sevgilisiyle birlikte olan kızlar taşlanıyor.'' demişsiniz.
Sevgilimle cinsel ilişkiye girmedik, hatta giysilerimizle yüzeysel birşeyler yaşadık.
Adetim bir hafta gecikti kızlar hamile olabilirmiyim?
Eğer öyle birşey olursa Ailem beni mahfeder, kimsenin yüzüne bakamam, bu şekilde yaşayamam.
kaygıları ve pişmanlık çığlıkları kadınlara ait nedense.
Sevgilisiyle birlikte olduğu için ailesi tarafından reddedilmiş, insan içine çıkamaz hale gelmiş bir adam duydunuz mu?
Ben hiç duymadım.
İlişkinin tüm bedelini kadınlar ve çocuklar öderken nasıl oluyorda kadın ile erkeğin cinsel özgürlük
anlamında eşit olmasını savunabiliyorsunuz? Ben de bunu anlamış değilim.

neden ayrılsınki o mevkiye kolay gelmedi,pişman olduktan sonra ben bilmeden önce o kişilerle ilişkisini kestigini söyledi

İş yerinde bir kere "galip gelen pis çevreden" bahsetmiyoruz, 4 kere galip gelen çevreden bahsediyoruz. Devam etseydiniz 5. sinin olmayacağına nasıl inanacaktınız ki? Sadece söylenene inanan bir yapınız var sonuçta, katı da değilsiniz. Madem öyle, pişmansın, üzgünsün bırak o çevreyi de!! diyemeyecekmişsiniz çünkü o mevkiye kolay gelmemiş. Bir daha yapmayacağım demekle olmaz ki? Yapmayacağına dair somut adımlar gerekir.

o kadar büyük konuşuyosunuzki inşallah eşinizden çocugunuzdan öyle bişeyle karşılaşmazsınız..kadın dayanışması olur sanıyodum destek olmak yerine demediginiz şey kalmadı yazık..yargılamadan yardımcı olan arkadaşlar teşekkür ederim..

Şu yazdığınıza çok sinirlendim.

Size asıl destek olan, hakkınızı savunan insanlar erkek arkadaşınızı taşlayanlar.

Erkek arkadaşınızı savunanlar ise, erkek arkadaşınızla dayanışma içindeler, sizinle değil.

Sizin aldatılmamanız gerektiğini savunanlara, sizin yanınızda olanlara yaptığınız yorumu okudum ya şimdi, artık savunulmamanız gerektiğini düşünüyorum.

Erkek arkadaşınız çok iyi yapmış, 4 kere daha gitsin. Bakın ne güzel kadın dayanışmasına katkıda bulunmuş oldum.

hepsi ilaç kullandıgı dönemdeymiş yani o dönem pişman olmamış bıraktıktan sonra aklı başına gelmiş naptım ben demiş beni sevip sevmedigini bilmiyorum ama deger verdigine eminim evlenmeden önce bana bunu açıklayarak bana birazda olsa deger verdigini gösterdi..o bahsettiginiz şüpheler hep olucak artık o yüzden ne onu ne kendimi hırpalamamak için bitmesi en doğru karardı

bilemedm simdi, karisik isler.
Sana sunu yap diyerek vebal altina girmek istemem.
Ayril desem onun vebalini alirim.
Ayrilma desem senin basini yakarim belkide.

''Bu sitede sevgilisiyle birlikte olan kızlar taşlanıyor.'' demişsiniz.
Sevgilimle cinsel ilişkiye girmedik, hatta giysilerimizle yüzeysel birşeyler yaşadık.
Adetim bir hafta gecikti kızlar hamile olabilirmiyim?
Eğer öyle birşey olursa Ailem beni mahfeder, kimsenin yüzüne bakamam, bu şekilde yaşayamam.
kaygıları ve pişmanlık çığlıkları kadınlara ait nedense.
Sevgilisiyle birlikte olduğu için ailesi tarafından reddedilmiş, insan içine çıkamaz hale gelmiş bir adam duydunuz mu?
Ben hiç duymadım.
İlişkinin tüm bedelini kadınlar ve çocuklar öderken nasıl oluyorda kadın ile erkeğin cinsel özgürlük
anlamında eşit olmasını savunabiliyorsunuz? Ben de bunu anlamış değilim.

Bu nasıl bir mantık?

Başka bir toplumda da erkekler taşlanıyor olsa, erkekler kadınlar kadar özgür olmamalı, eşit olmamalı mı diyeceğiz?

Gerçekten bu kadar yanlış bir sonuca ulaşma yöntemi görmedim.

Yazdığınız şeyler kadına baskıyı ispatlıyor, cevap verdiğiniz arkadaş da kadına baskı olmaması gerektiğini savunuyor. Bunun hangi kısmını anlayamadınız?

Elbette kadın ile erkek cinsel özgürlük anlamında eşit haklara sahiptir. Ya ne olacaktı? Bir de normal bir şey gibi yazmışsınız, kınıyorum.

Bu nasıl bir mantık?

Başka bir toplumda da erkekler taşlanıyor olsa, erkekler kadınlar kadar özgür olmamalı, eşit olmamalı mı diyeceğiz?

Gerçekten bu kadar yanlış bir sonuca ulaşma yöntemi görmedim.

Yazdığınız şeyler kadına baskıyı ispatlıyor, cevap verdiğiniz arkadaş da kadına baskı olmaması gerektiğini savunuyor. Bunun hangi kısmını anlayamadınız?

Elbette kadın ile erkek cinsel özgürlük anlamında eşit haklara sahiptir. Ya ne olacaktı? Bir de normal bir şey gibi yazmışsınız, kınıyorum.
Cinselliği (zina) birlikte yaşıyorlar ama gebe kalıp yeni bir hayatı dünyaya getirmek, her koşulda besleyip yetiştirmek.
Koşulları anne olmasına izin vermiyorsa kürtaj olabilmenin yollarını aramak, cami avlusuna bırakmak gibi
yazamadığım nice şuursuzluklar kadının payına düşüyor.
Erkek vicdan sahibi değilse ödeyeceği bedel nedir hanımefendi?
İki cinsten birinin bedeni Yüce Rab tarafından yeni canlıları dünyaya getirmeye vesile kılınmış diğerinde yok.
Sizce kadın erkek gayrı resmi cinsel özgürlük konusunda eşitler öyle mi?
İki cins eşitlik ilkesi ile değil, birbirini tamamlama ilkesiyle yaratılmıştır.
Allah'ın kadın olarak bana bahşettiği annelik ayrıcalığım, erkeklerle cinsel özgürlük (zina) anlamında eşitliği
reddetme nedenlerimden ilki ama tamamı değildir.

Cinselliği (zina) birlikte yaşıyorlar ama gebe kalıp yeni bir hayatı dünyaya getirmek, her koşulda besleyip yetiştirmek.
Koşulları anne olmasına izin vermiyorsa kürtaj olabilmenin yollarını aramak, cami avlusuna bırakmak gibi
yazamadığım nice şuursuzluklar kadının payına düşüyor.
Erkek vicdan sahibi değilse ödeyeceği bedel nedir hanımefendi?
İki cinsten birinin bedeni Yüce Rab tarafından yeni canlıları dünyaya getirmeye vesile kılınmış diğerinde yok.
Sizce kadın erkek gayrı resmi cinsel özgürlük konusunda eşitler öyle mi?
Allah'ın kadın olarak bana bahşettiği annelik ayrıcalığım, erkeklerle cinsel özgürlük (zina) anlamında eşitliği

Neden dini referansla cevap verdiğinizi anlamlandıramadım.

Tabi ki eşit haklara sahipler.

Anneliğin konumuzla ne alakası var? Bence baba da her koşulda çocuğa bakma yükümlülüğüne sahip.

Korunma yöntemlerinden bihaber olduğunuzu sanmıyorum. Kaldı ki sizin mantığınız doğru olsa, kısır kadınlar da erkeklerle aynı hakka sahip olmalı yine de, değil mi?

Yazdığınız diğer şeylere de katılmıyorum, zira Müslüman veya inançlı değilim, insanlara dini referanslarla yorum yapılmasına da karşıyım.

Ben size kurduğunuz mantık şöyle şöyle hatalı diyorum, aldığım cevap:

Mantık bunun neresinde? O halde benim dinim de diyor ki kadın erkek birbirine eşit haklarla yaratılmıştır. Ne oldu şimdi? Mantıklı bir arguman mı ürettim?

Ekleme: Bir de daha komiği siz zina anlamında eşitliği reddediyorsunuz yalnız dininiz etmiyor. Bunu da size ben mi öğreteceğim?

Konu sahibi ister kabul eder ister etmez bununla ilgili yorum yapmıycam, burda müslümanların % 99 iki yüzlü demek cahillikten, bilmemekten söylenir ancak, herkes neye inanır bilemem ama hristiyanda olsa müslümanda olsa ahlak başka bişeydir ahlaksız insanların davranışları kendilerini bağlar, inandığı dini değil, eğer inandığı gibi yaşasa zaten sorun olmaz, müslümanım çok şükür ama başka bir dini genelleyerek iki yüzlü demeyecek kadar kaba, sığ cahilce, at gözlükleriyle bakmıyorum hayata, kendi inancıma ne kadar saygı duyulmasını istiyorsam o kadar saygı duyarım insanlara, sizede tavsiye ederim, alıntı yapmadım lakin herkes yazdığı yorumu bilir zaten..

Anneliğin konumuzla ne alakası var? Bence baba da her koşulda çocuğa bakma yükümlülüğüne sahip.

Korunma yöntemlerinden bihaber olduğunuzu sanmıyorum. Kaldı ki sizin mantığınız doğru olsa, kısır kadınlar da erkeklerle aynı hakka sahip olmalı yine de, değil mi?

Yazdığınız diğer şeylere de katılmıyorum, zira Müslüman veya inançlı değilim, insanlara dini referanslarla yorum yapılmasına da karşıyım.

Mantık bunun neresinde? O halde benim dinim de diyor ki kadın erkek birbirine eşit haklarla yaratılmıştır. Ne oldu şimdi? Mantıklı bir arguman mı ürettim?

Ekleme: Bir de daha komiği siz zina anlamında eşitliği reddediyorsunuz yalnız dininiz etmiyor. Bunu da size ben mi öğreteceğim?
Sizden farklı düşündüğüm için mi komik duruma düşüyorum yoksa uslubumu mizahi mi buldunuz?
Her ne şekilde yaratılmış olursak olalım kadın cinsi doğurgandır. Erkek cinsi değildir.
Erkek şehvetini dışarı boşaltır. Kadın içine hapseder.
Kadın vicdansız veya çaresiz ise gebe kaldıktan sonra vicdansızlılığının, çaresizliğinin bedelini günahsız bir
canlıya ödetmek zorunda kalır. Erkek vicdansız veya çaresiz ise arkasına bakmadan çeker gider.
Neyse yatsam iyi olacak. Sağlıcakla kalın.

Şu yazdığınıza çok sinirlendim.

Size asıl destek olan, hakkınızı savunan insanlar erkek arkadaşınızı taşlayanlar.

Erkek arkadaşınızı savunanlar ise, erkek arkadaşınızla dayanışma içindeler, sizinle değil.

Sizin aldatılmamanız gerektiğini savunanlara, sizin yanınızda olanlara yaptığınız yorumu okudum ya şimdi, artık savunulmamanız gerektiğini düşünüyorum.

Erkek arkadaşınız çok iyi yapmış, 4 kere daha gitsin. Bakın ne güzel kadın dayanışmasına katkıda bulunmuş oldum.
tek kelimeye süper bir yorum:KK9::KK9:

son cümle nasıl doğru nasıl doğru.

Back
X