• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyam başıma yıkıldı.

Sizden farklı düşündüğüm için mi komik duruma düşüyorum yoksa uslubumu mizahi mi buldunuz?
Her ne şekilde yaratılmış olursak olalım kadın cinsi doğurgandır. Erkek cinsi değildir.
Erkek şehvetini dışarı boşaltır. Kadın içine hapseder.
Kadın vicdansız veya çaresiz ise gebe kaldıktan sonra vicdansızlılığının, çaresizliğinin bedelini günahsız bir
canlıya ödetmek zorunda kalır. Erkek vicdansız veya çaresiz ise arkasına bakmadan çeker gider.
Neyse yatsam iyi olacak. Sağlıcakla kalın.
bunu bir kadının yazdığına inanamıyorum.erkek şehvetini dışarı yansıtır kadın içine hapseder ha. oo bu kafayla kadınlar çok aldatılır.
kadının kadına yaptığını hiçbir erkek yapmaz.

Son düzenleme:
bunu bir kadının yazdığına inanamıyorum.erkek şehvetini dışarı yansıtır kadın içine hapseder ha. oo bu kafayla kadınlar çok aldatılır.
kadının kadına yaptığını hiçbir erkek yapmaz.
Söz konusu cümle kadının doğurganlığının kanıtıdır okypetecim.
Kadın, erkek doğasındaki eşitsizliği görmezden gelerek gerçekleri inkar edemeyiz.
Hangi kadın doğurduğu çocuğun kendi çocuğu olup olmadığı kaygısıyla hayat sürmüştür?
Lakin kendi çocuğu olup olmadığı kaygısını taşıyan sayısız erkek cinsi vardır.
İnsani hakların eşitliğinden değil, cinslerin doğası konusundaki farktan söz ediyoruz burada.
Kadın doğasına yüklenen sorumluluğun, kadını yücelten onurlandıran bir ayrıcalık olduğunu
savunuyorum.

Söz konusu cümle kadının doğurganlığının kanıtıdır okypetecim.
Kadın, erkek doğasındaki eşitsizliği görmezden gelerek gerçekleri inkar edemeyiz.
Hangi kadın doğurduğu çocuğun kendi çocuğu olup olmadığı kaygısıyla hayat sürmüştür?
Lakin kendi çocuğu olup olmadığı kaygısını taşıyan sayısız erkek cinsi vardır.
İnsani hakların eşitliğinden değil, cinslerin doğası konusundaki farktan söz ediyoruz burada.
Kadın doğasına yüklenen sorumluluğun, kadını yücelten onurlandıran bir ayrıcalık olduğunu
kabul ediyorum.
çocuğu olmayanlar ne peki. kadın değilmi..

bilemedm simdi, karisik isler.
Sana sunu yap diyerek vebal altina girmek istemem.
Ayril desem onun vebalini alirim.
Ayrilma desem senin basini yakarim belkide.
Ayril diyerek neden onun vebalini alacaksiniz? Söz konusu kişi parayla mecburiyetten veya zorunluluktan bu işi yapan kadının bedenini satın alıyor .Fuhuş yapıyor,bu sektöre katkıda bulunuyor. onlar da bir annenin evladı madem Allah inanciniz var bu adamdan baba olur mu ? Madem ah olayina inaniyorsunuz binlerce kadının Ahi bu adamdan çıkmayacak mi

Konu Sahibi söz konusu insan (insan değil bence hayvan ) parayla sex yapıyor . Farkında mısın?
Öyle insanlar yüzünden binlerce kadın mağdur

Bahanesi yok bu işin.
diyelim ki affettin evlendin. Asla mutlu olamayacaksin . Olma da zaten

Bu derece iğrenç bir olayı meşru gorebilen kadınlar anne olmamali, eş olmamali.

Eğer ileride doğacak kız çocuğunun yüzüne rahat bakabileceksen affet.

Hayatinizdaki insan canavar. Uçkur düşkünü.

Buna olabilir,tovbe etsin diyen kadinlarla aynı dünyada yaşamak son derece üzücü

Çok fazla kötü insan var cokkkm

Bi kadın olarak sizlerden yardım almak istemiştim ayrıldım doğrumu yaptım sizler ne düşünüyosunuz diye demediğiniz şey kalmadı yinede sağolun desteğiniz için konum kapatılabilir

Bi kadın olarak sizlerden yardım almak istemiştim ayrıldım doğrumu yaptım sizler ne düşünüyosunuz diye demediğiniz şey kalmadı yinede sağolun desteğiniz için konum kapatılabilir
Nasıl. Bi destek bekliyordun?

ayrıca kadının doğurganlığıyla bu olayın ilgisi yok. kadınında cinselliği var erkek gibi. ihtiyaçları var. erkek gibi. ama her iki cinsinde iradesi var. değerleri var.
bunu erkek yapara getirmek kadar mantıksız şey olamaz
Hangi cümlemden erkek yapara getirdiğimi çıkardın anlamadım?
Bir kadın olarak, ancak kendi doğamı tanır, kendi sorumluluklarımın bilinciyle hareket ederim.
Erkeklerin doğaları gereği içlerinde nasıl bir mücadeleye girdiklerini, kendileriyle nasıl bir hesaplaşma
içinde olduklarını bilemem. Bu sorumluluk kendilerine ait.

Ahlak konusunda ahkam kesecek enson zihniyettesiniz..

Laf ebeliginin boyle bozuk bir zihniyeti savunmaya yetmedigini anlamaniza sevindim.[/QUOTE]

Back
X