Dünyam başıma yıkıldı.

bilemedim ki şimdi ne diyilir ne söylenilir.
gelip baştan sana anlatması,dürüst olması iyi birşey ama bunu zamanında yapması iğrenç.
kimse bilemez bundan sonra yine aynı şeyleri yapar yapmaz mı.
asıl senin duyguların önemli.sen ne yapmak istiyorsun? affetmek mi,biraz süründürmek mi yoksa iletişimi tamamen kesmek mi?
bidaha böyle şeylere bulaşmıcagına emin olsam zamanla affedip bu konuyu açmamak üzere kapatmak isterdim bir insan kazanmak lazım kaybetmek değil ama pişmanlıgına emin olup nasıl güvenicem onu bilmiyorum

ilk aylardada ilaca devam ediyodu ben zorla çöpe attırmıştım abisi demiş zaten o ilaçlar coşturur ama biraz fazla coşturmuş hiç aklıma gelmezdi öyle bi insanın oraya gidebilecegi..ilaçları bırakıp normal hayata dönünce aklı başına gelmiş ama geç kaldı

Ne ilacından bahsediyoruz burada? Zorla çöpe attırmak, abisinin lafı vs. herkes doktor mu çevresinde?

Ne ilacından bahsediyoruz burada? Zorla çöpe attırmak, abisinin lafı vs. herkes doktor mu çevresinde?
ismini unuttum altı ay önceki mevzular..ben antidepresana bagımlı olma senin ona ihtiyacın yok diye çöpe attırmıştım abisi doktor bu alanda doktor hatta..o ilgilenmiş o dönemde hep

Tamam pişman ama sizi aldatmış, aldatmasa, ve bununla birlikte gerçekten pişman olsa bir ihtimal.
Ama aldatmış sizi...
Bu kadar güçsüz mü, bir daha olabilir mi? Gerçekten ama gerçekten pişman mı?
Aslında günahlar açık edilmemeli diye biliyorum, sadece bir daha yapmaması lazım açık etmek yerine ama artık söylemiş. Bilinmek de isteniyor bir yandan, karakter tayini açısından ama.

Bu surecte sana olan davranislari nasil ? Ariyor mu mesela? Yoksa beni boyle kabul etmez diye vazgecmis bir durumda mi?

ismini unuttum altı ay önceki mevzular..ben antidepresana bagımlı olma senin ona ihtiyacın yok diye çöpe attırmıştım abisi doktor bu alanda doktor hatta..o ilgilenmiş o dönemde hep

İyi bari en azından ağabey işinin ehli ama kardeşinin "çoşkunluğundan" haberdar olup kardeşinin ona söyleyip yani ilacı değiştirmesi falan gerekirdi, yoksa benim bildiğim başkasının senin ihtiyacın var/yok demesiyle kullanılmıyor onlar.

Ben bir daha güvenmezdim böyle bir insana konuya dönersek, insan kaybedip kazanma olayı değil bu, beni kaybederdi o kadar. Hayat nasıl olsa seçimlerimizden ibaret. Dürüstlük göstermesi önemli o kadar, zor bir şey de değil bunu yapabilen çok insan var.

herşeye ağlıyo bu adam da ya, biraz zayıf karakterli gördüm. böyle basit bi meselede daha evlenmeden annesini filan karıştırmış işe hemen. sevmem zayıf karakterli erkekleri

Bu surecte sana olan davranislari nasil ? Ariyor mu mesela? Yoksa beni boyle kabul etmez diye vazgecmis bir durumda mi?
Bugün sadece bikere aradı uzun konuştuk beni üzdügü için çok vicdan azabı çektigini yüzüm yok utanıyorum dedi o anki kafayla nasıl yaptım bilmiyorum tiksiniyorum kendimden dedi o konuştu ben dinledim

Siz unutursunuz fakat kendisi ve bu alandaki (?) abisi unutmaz.
Adini yazin biz de bir doktora soralim.
Isteksizlikten yakinanlara cozum olur belki.

Costuruyorsa gunde 3kez tuvalete gitsin.
Affedecekseniz bari onun gibi kilif uydurmayin. Seviyorum vazgecemiyorum boynuzlarimla mutluyum diyin bitsin , bizi de bosuna yormayin.

Daha sTE="gunesimdin, post: 38756443, member: 650726"]gelecekte sürekli yüzüme vurcagını biliyorum yinede affetmeni istiyorum asla tekrarı yaşanmıcak çok pişmanım dedi nasıl güvenicemki bidaha[/QUOTE]
Sana sorarim ya soylemeseydi bilecekmiydın allah askina boyle bir erkegi zor bulursun diyim..
Bide benim esim bna hic boyle bir seyden bahsetmediki kaldiki yapmis bile olabilir allah onu affetsin ben degil…

Affedecekseniz bari onun gibi kilif uydurmayin. Seviyorum vazgecemiyorum boynuzlarimla mutluyum diyin bitsin , bizi de bosuna yormayin.
öyle bişey yok sadece bana bunu açıklamasaydı nerden bilicektim diyorum beni tek düşündüren bu

Boynuz derken adam zaten pisman kaldiki soylemezdide tovbe edip nisanlisina soylemezdi konusmalara dikkat zevk aliniyor sanirim her konuda baska birilerinin konuyu karistirmasindan ..

3 gündür ağlıyorum sadece..
Gerçekten zor bir durum. Nefsine yenilip bu işe tevessül etmiş olmasından daha çok bunu ne amaçla itiraf
etmiş olabileceği önemli bence.
Ben nefsime yenilerek zina yaptım, bana güvenenlere ihanet ettim bu nedenle vicdanım çok rahatsız
itiraf ederek vicdanımı rahatlatmak istedim diye mi düşünüyor?
Yoksa kendi iradesiyle bu yoldan vazgeçemeyeceği için itiraf edersem sorumluluğum artar ve
bir daha bu yola gitmem diye mi düşündü?
Resmiyet kazanmamış bir ilişkide bu itirafın anlamını çözemedim doğrusu.
Allah yardımcın olsun.

Daha sTE="gunesimdin, post: 38756443, member: 650726"]gelecekte sürekli yüzüme vurcagını biliyorum yinede affetmeni istiyorum asla tekrarı yaşanmıcak çok pişmanım dedi nasıl güvenicemki bidaha
Sana sorarim ya soylemeseydi bilecekmiydın allah askina boyle bir erkegi zor bulursun diyim..
Bide benim esim bna hic boyle bir seyden bahsetmediki kaldiki yapmis bile olabilir allah onu affetsin ben degil…[/QUOTE]
teşekkür ederim,bende onu affettim zaten ben kimimki Allah affetsin ama bundan sonra barışabilirmiyim yeniden güvenebilirmiyim onu bilmiyorum

öyle bişey yok sadece bana bunu açıklamasaydı nerden bilicektim diyorum beni tek düşündüren bu

iyi o zaman butun kocalar aldatıp gelsin sonra da durustlugunden diyip affedelim biz de.
ilk mesajımda da yazdım zaten hic durust degil. bahaneler bahaneler bahaneler...

ayrıca ilk gece tecrubesinden anlardınız.

Gerçekten zor bir durum. Nefsine yenilip bu işe tevessül etmiş olmasından daha çok bunu ne amaçla itiraf
etmiş olabileceği önemli bence.
Ben nefsime yenilerek zina yaptım, bana güvenenlere ihanet ettim bu nedenle vicdanım çok rahatsız
itiraf ederek vicdanımı rahatlatmak istedim diye mi düşünüyor?
Yoksa kendi iradesiyle bu yoldan vazgeçemeyeceği için itiraf edersem sorumluluğum artar ve
bir daha bu yola gitmem diye mi düşündü?
Resmiyet kazanmamış bir ilişkide bu itirafın anlamını çözemedim doğrusu.
Allah yardımcın olsun.
Allah razı olsun,evlendikten sonra söyleyemezdim o zaman herşey daha kötü olurdu dedi,bana söyledigi ilk dediginizin pişmanlıgı öbür dünyada ailesiyle yüzleşmek istememiş helallik almak istemiş sana bunları anlattım ilerde ne kadar sevdigimi anlıcaksın dedi

Boynuz derken adam zaten pisman kaldiki soylemezdide tovbe edip nisanlisina soylemezdi konusmalara dikkat zevk aliniyor sanirim her konuda baska birilerinin konuyu karistirmasindan ..

konunun neresini karıstırmısım? konu aldatma diye hatırlıyorum. icerigi degistirdiyse haberim yok.

boynuz ise sorun, kelimeden oturu kibleyin.
benim yazıp yazmamam mevcut gercekligi degistiyormiyor maalesef.

Basligi okudugumda , Korktum bisey oldu sandim ..

Ama ailesine anlatmasina takildim ben .

Back
X