Dünyam başıma yıkıldı.

Amannn canım hangi devirde yaşıyorsun ahir zaman insanlarıyız üzgünüm ama erkeklerin yüzde doksanı evlenmeden butür ilişkiler yaşıyor.çok kafana takma kadından geçmiş erkekten gelecek aranır.hem çokta pişman olmuş seninle evliyken veya nişanlıyken olsa neyse sen geleceğine bak

Gunahini sorgulamasi cekmesi yasamasi kendisine kaliyor ama soyle bir durum var. Evlilik oncesi bazi testleri ve tahlilleri yaptirmasi gerekiyor. Bunlarin en basiti hpv. Bir dedil iki degil dort farkli kisiden bahsetmis.

Sizi çok iyi anladığımı söyleyemem çünkü hic buna benzer bişey yaşamadım. Sevgilimin benden sakladığı 2 yil sonra söylediği tek şey sigara iciyormus iliskimizin başında 4 5 ay icmiş ama saklamiş buydu. Bunu da cok dert etmemiştim ama seninki cok farkli bir olay. Gercekten. Eger baska bir tavrı olsaydi kabul edilemez affi olmayan bir şeydi ama bu derece pişman... hatasiz insani birakin hatalarindan pisman olacak insanlara bile muhtaç olduğumuz bi dönemde yaşıyoruz bence ayrılırken 2 kere düşünün. Bir de böyle demek istemem ama eski sevgilisine olan bağlılığı ne boyutta farkettiniz mi? Eger o kizi unuttuysa ayni sekinde sizi de sever evlenirseniz ultra sever gibime geldi. Gercekten temiz bir insanmış annesine de söylediğine gore. Herkesin hayatta 2. Bir şansı vardir bence hangimiz hata yapmadik ve zaten sizde birsey kaybetmeyeceksiniz sans vererek. Biraz agirdan alin ama sonunda barışma karari alin davranışlarina hal ve hareketlerine gore de gelecege bakarsiniz. Yıkıcı degil yapıcı olmali insan. Ve dedigim gibi pisman olmak bir erdem, heleki bu devirde..

Bende adam aids filan olmuş sandım.

kötü yaptığı elbetteki affedersin etmezsin sana kalmış

alıştıysa devam da edebilir orası kötü.

Ayrıca antidepresanlarin ne menem insanin kafasini nasil karistiran seyler olduğu da bence onun bu davranışında bir sebep olabilir, kimyasal beyni etkileyen beynin düşünmesini engelleyen seyler ya ne derece sağlıklı düşünüyordu sevgiliniz sizce o ilaclari kullandığı donem?

Kaç yaşında bu adam ? Ailesine anlatması tuhaf geldi ? Durup durup şimdi mi anlattı ?

Hadi sizi aldatmış üstelik böyle adi bir yolla, ailesine niye anlattı, günah çıkarır gibi?
İnandırıcı olmayan birşeyler var.

" Bu devirde bakir erkek yok" cümlesini söyleye söyleye iyice hafızalara işlediniz.
Demeyin şöyle yahu. Var elbet olmaz mı?

Adamlarda iyice kendine yol yapar oldu. Nasılda kadınlarda kabul etti . Oldu da bitti maşaallah.

Eskiler" Erkeğin yakışıklısı olmaz, gobekli olabilir, kel olabilir" diye diye gazlayıp durmuşlardı erkekleri. Hala çoğu oyle sanıyor,, bunun gibi..

hadi sizi anladım da annesine neden anlatmış.
sizde olayı öyle bir dramatize etmişsiniz ki
mesajın sonu hakkında neler düşündüğümü yazmıyım topa tutulurum burada.

Tamamini okumadim fakat bircok yorum nevar bunda havasinda..

Bu cok uzucu malesef zinayi necok siradanlastirmisiz basite indirgemisiz:KK43:

Ben olsam benimde dunyam basima yikilirdi..

Ben birazda bu yanlisi 4defa yapmasindan huylandim. Hadi birdefa o yanlisa dustu diyelim neden 4e kadar gitmis.

Affedip affetmemek sana kalmis. Ben hatalarindan pisman olan insana inanirim fakat nasil olsa evlenmeden oncede affetmisti kafasiyla ayni cesareti gosterirmi diyede dusunmeden edemem..:KK51:

Hakkinizda hayirlisi olsun..

Hicbirsekilde affetmem hayat kadinlari belki istemedikleri halde yapiyolar bu isi ve parayla zevk ugruna satin aliyosun kullanip atiyosun ben bunu dusindukce ondan tiksinirim sen o adamla ayni yataga nasil girceksin sana her dokundugunda seninle biseyler yasadiginda baskalariylada yasamisti diye dusunmiycekmisin iyi dusun bencekimse kendinden degerli degil tovbe yarabbim ya ne demek pskolojim bozuktu hayat kadinina gittim

Hiç böyle deme, anlatayım nedenini. Bu erkeklerin cinselliğe düşkünlüğü, kendilerine hakim olamaması var ya.. en azından insanları seni seviyorum diyerek kandırıp cinsel amaçlarını tatmin için kullanmamış. Bak bu yönünden bakarsan paralıya gitmiş iyi ki diye düşünüyor insan.. ama asıl iyi olan kendine hakim olabilmesi tabi ki.. Madem olamadı, gidip başkasının kanına girmemiş bari diye düşünülebilir. Artık kötünün iyisi diye bakıyoruz olaya ne yapalım bizi bu hale düşüren erkek milleti utansın :KK70:
ilaçlar öyle hissizleştirmişki anlamamış her gittiğinde pişman olmuş annesi çok üzüldü benden özür diledi oğlu hem kendisinin hem hepimizin hayatını mahvetti
Ayrılık sonrası hayat kadınlarıyla düşüp kalkmış bir adam ne kadar da mide bulandırıcı ve o adam ileride senin kocan çocuklarına da baba olabilecek mi dersin?:KK14: evlenince de yapmayacağını ne biliyorsun
bilmiyorumki bidaha ne ona güvenebilirim nede ondan sonra geleceklere çok zor bişey geldi başıma
Antidepresanlar cinsel isteksizlik yapmıyor muydu?

Bir de neden ailelere kadar gidip memleket meselesi haline getirilmiş ki konu?
bende onu sordum cinsel isteksizligi zaten tam olmuyosun üstüne bide pişman oluyosun konuşmayalım utanıyorum dedi..ailesindende helallik almak istemiş vicdan azabı çekiyomuş
barışacaksın gibi hissediyorum
o yüzden mutlaka TEST yaptırsın evlenmeden
ciddi pek çok hastalık kapabilirsin
test yaptırmış bişey yokmuş ama barışma fikrini düşünemiyorum hiç

Millet her önüne gelenle yatıp kızlığını diktirip masum ayağına yatıyor. Sizin nişanlınız bi erkek olmasına rağmen yaptığı şey bi istisna olmadığı sürece ortaya çıkmayacağı halde kaç kere gittiğine kadar size anlatmış. Üstelik o kadar vicdan azabı çekiyor ki evlilik teklifi ederken bile ağlıyor bu yük ona ağır geliyor. Sizin tercihiniz ama böylesine dürüst erkeği bir daha zor bulursunuz

Back
X