- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
çok teşekkür ederim canım yazdıkların iyi geldi bu riske nasıl girerim bilmiyorum evlenince pişman olma fikride var..hadi ayrıldım diyelim bundan sonra kimle karşılaşıcam karşılaştıgım kişi bana kendisini açıklıcakmı o var birsürü şey var kafamda beni zirveye çıkardı şimdi dibe batırdıSizi çok iyi anladığımı söyleyemem çünkü hic buna benzer bişey yaşamadım. Sevgilimin benden sakladığı 2 yil sonra söylediği tek şey sigara iciyormus iliskimizin başında 4 5 ay icmiş ama saklamiş buydu. Bunu da cok dert etmemiştim ama seninki cok farkli bir olay. Gercekten. Eger baska bir tavrı olsaydi kabul edilemez affi olmayan bir şeydi ama bu derece pişman... hatasiz insani birakin hatalarindan pisman olacak insanlara bile muhtaç olduğumuz bi dönemde yaşıyoruz bence ayrılırken 2 kere düşünün. Bir de böyle demek istemem ama eski sevgilisine olan bağlılığı ne boyutta farkettiniz mi? Eger o kizi unuttuysa ayni sekinde sizi de sever evlenirseniz ultra sever gibime geldi. Gercekten temiz bir insanmış annesine de söylediğine gore. Herkesin hayatta 2. Bir şansı vardir bence hangimiz hata yapmadik ve zaten sizde birsey kaybetmeyeceksiniz sans vererek. Biraz agirdan alin ama sonunda barışma karari alin davranışlarina hal ve hareketlerine gore de gelecege bakarsiniz. Yıkıcı degil yapıcı olmali insan. Ve dedigim gibi pisman olmak bir erdem, heleki bu devirde..