- Konu Sahibi kazandibi3434
güvendığim emek verdiğim yıllarımı onune erdıgım bakmaya bıle kıyamadıgım adam yok artık kadırılmısım yalanlara ınanmısım aldatılmısım.yıkıldım sanırdımkı her ınsan herseyı yapar ama asla o yapmaz sanıyordumkı ayrılmasının sebebı aılesının sıkıntıları..kızlar cok acı cok kotu ınsan duramıyor yıyemıyor ıcemıyor uyuyamıyor elı ayagı tutmuyor ..oyle bı aldatılmısımkı hemde aldattıgı kızla aynı masqada oturup cay ıcırılmısım..en yakın arkadasım dıye tanıtmıstı kızı bana kız nısanlı baskasıyla dun tesaduf ıste face yakaladım gorecegım varmıs sıfrelerı gırdım bulabıldım hemen tek o kız olsa neyse kac kısı.bu adam bana dokundu benı sevdı sarıldı da nasıl sarıldı bana bunu nasıl yapabıldı ben bırkere bıle ıncıtmezken..canım yanıyor kafamı kalbımı vurup parcalamak ıstıyorum..aılemle tanıstı onu sevdıler evımıze gırdı gozlerıme nasıl baktı nasıl onca ask cumlesı kurdu bana.atandı gıttı baska bı memlekete senı cok ozledım dıyıp nasıl benımle uyudu.dayanamıyorum arkadaslarım o bılmıyor ogrendıgımı ne yapayım sız soyleyın ne yapılır oyle kotu kı okuduklarım arkadasları sormus naptın senınkıyle dıye bıttı bende arayıp duruyor ama ben ıstemıyorum demıs boyle yazmıs ya ve delı gıbı ozledıgını soyledıgı tarıhlerde ..face te o kadar ıgrenc ınsanlarla yazısmıskı onune gelenle hemde..ya bır acık bısey olsa anlardım tek bı seyı bıle adam bellı etmezmı tasaduf hersey tesadufen goruldu ogrenıldı allah karsıma cıkardı..şimdi sıfresı degıstı anladımı anlamadımı bılmıyorum hıc ıcımden arayıp sövmek bıle gelmıyor kendı kendımı yemekten baska..kızlar nolur bı fıkır bı akıl acımı dındırcek bı kac cumle allah yaptıklarını yanlarına bırakırmı nolur kalmasın korkum odur yapıp ettıklerı benım cektıklerım ortadas kalmasın dun geceden berı hıc uyuyamadım..