dünyam yıkıldı...

kazandibi3434

it's too late..
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
358
3
46
İstanbul
güvendığim emek verdiğim yıllarımı onune erdıgım bakmaya bıle kıyamadıgım adam yok artık kadırılmısım yalanlara ınanmısım aldatılmısım.yıkıldım sanırdımkı her ınsan herseyı yapar ama asla o yapmaz sanıyordumkı ayrılmasının sebebı aılesının sıkıntıları..kızlar cok acı cok kotu ınsan duramıyor yıyemıyor ıcemıyor uyuyamıyor elı ayagı tutmuyor ..oyle bı aldatılmısımkı hemde aldattıgı kızla aynı masqada oturup cay ıcırılmısım..en yakın arkadasım dıye tanıtmıstı kızı bana kız nısanlı baskasıyla dun tesaduf ıste face yakaladım gorecegım varmıs sıfrelerı gırdım bulabıldım hemen tek o kız olsa neyse kac kısı.bu adam bana dokundu benı sevdı sarıldı da nasıl sarıldı bana bunu nasıl yapabıldı ben bırkere bıle ıncıtmezken..canım yanıyor kafamı kalbımı vurup parcalamak ıstıyorum..aılemle tanıstı onu sevdıler evımıze gırdı gozlerıme nasıl baktı nasıl onca ask cumlesı kurdu bana.atandı gıttı baska bı memlekete senı cok ozledım dıyıp nasıl benımle uyudu.dayanamıyorum arkadaslarım o bılmıyor ogrendıgımı ne yapayım sız soyleyın ne yapılır oyle kotu kı okuduklarım arkadasları sormus naptın senınkıyle dıye bıttı bende arayıp duruyor ama ben ıstemıyorum demıs boyle yazmıs ya ve delı gıbı ozledıgını soyledıgı tarıhlerde ..face te o kadar ıgrenc ınsanlarla yazısmıskı onune gelenle hemde..ya bır acık bısey olsa anlardım tek bı seyı bıle adam bellı etmezmı tasaduf hersey tesadufen goruldu ogrenıldı allah karsıma cıkardı..şimdi sıfresı degıstı anladımı anlamadımı bılmıyorum hıc ıcımden arayıp sövmek bıle gelmıyor kendı kendımı yemekten baska..kızlar nolur bı fıkır bı akıl acımı dındırcek bı kac cumle allah yaptıklarını yanlarına bırakırmı nolur kalmasın korkum odur yapıp ettıklerı benım cektıklerım ortadas kalmasın dun geceden berı hıc uyuyamadım..

O kadar çok karşılaşıyoruz ki şu an böyle şeylerle :/ ne demeli bilemedim.

Çok çok iyi anlıyorum Allah sabırlar versin, insan kendine yediremiyor. Emeklerinin karşılığının bu olduğunu görünce yıkılıyor.

Ben şimdi kafana takma diyeceğim ama bunu yapman imkansız biliyorum. Yine de olsun, mümkün olduğu kadar takmamaya çalış,
onu da bırak gitsin kendi haline..

Şuna inan, Mevla'nın adaleti büyük, elbette çıkar bir yerlerden. Hiç kendini üzüp yıpratmana değmez olan sana olur :/

acımdan ölücem ben onun nesi oldum şimdi gözlerıme nasıl baktı nasıl konustu benle ben bıdaha kıme guvenıcem ıkıncı kez yasıyorum bunu kalbını bıle kırmadım ben onu ya kımın canını yaktım kı bukadarı basıma geldı

buna benzer şeyler yaşadım ne demek çok ii bilirim allah sabır versin allah a havale et

:53::53::53::53::53::52::52::52::52::52::52::52: Yazdıklarını okurken aynen bu halde gözlerim açıldı.hemde karşımda ayna var şu anda.orada kendimi görünce bile şaşırdım.evet yaşadıkların çok büyük hasızlık ve kötü olaylar ama bence verilmiş sadakan varmış.allah gözünü açmış.seni daha fazla kandırmalarına izin vermemiş.zararın neresinden dönülürse kardır.herkes dengi dengine.demek ki o zavalı adam seni kaldıracak biri değil.sağlam ,kaliteli,şık adamlar varken niye azıyla yetinecektin.boşver.o kızla aynı masada oturmuşsunuz hemde.hadii en yakın arkadaşım demese diyeceğim bir şekilde kıvırdı.nasıl bir iştir bu.hangi kadın bunu kabullenir ki.zavalı bir kadın.

ayrıldınız mı canım pekii?Yoksa sen bunu öğrendin ama normal mi davranıyorsun ona orasnı anlamadım.Evet çok kötü bir durumm ama böyle bir iinsan için üzülerek yine kendine zarar verirsinn.Ona birşey söylemediysen ara dök içindekileri rahatlarsın.Sonrada çıkar o adamı hayatından kesinlikle hiç konuşma.Muhtemelen kabullenmez yalan söyler.:ssz: kabul edenini görmedim zaten :ssz:

:53::53::53::53::53::52::52::52::52::52::52::52: Yazdıklarını okurken aynen bu halde gözlerim açıldı.hemde karşımda ayna var şu anda.orada kendimi görünce bile şaşırdım.evet yaşadıkların çok büyük hasızlık ve kötü olaylar ama bence verilmiş sadakan varmış.allah gözünü açmış.seni daha fazla kandırmalarına izin vermemiş.zararın neresinden dönülürse kardır.herkes dengi dengine.demek ki o zavalı adam seni kaldıracak biri değil.sağlam ,kaliteli,şık adamlar varken niye azıyla yetinecektin.boşver.o kızla aynı masada oturmuşsunuz hemde.hadii en yakın arkadaşım demese diyeceğim bir şekilde kıvırdı.nasıl bir iştir bu.hangi kadın bunu kabullenir ki.zavalı bir kadın.

kızın nısanlısını elestırırdı hep derdımkı ya o sevmıs almıs bosver bızene derdım aptal kafam nerden anlıcam nerden bılıcemkı bu kızın ablasıda nısanlıyken aldattı gıttı baskasıyla evlendı bıde enyakın arkadasıydı benımkının nısanlısı almıslar cıceklerı ev hedıyelerını zıyarete gtmıslerdı dedımkı senın en yakın arkadasını aldattı nasıl gıdersın hıc anlamadım nıyet baskaymıs ben evlenelım derken aıle sorunları bıtsın derdı bekle senın yerını en guzel sekılde yapıcam derdı bende beklerdım mal gıbı kızla maıllesmısler demıskı aılemı yanıma almıyım nolur gel evlenelım hadı asık oldu dıyelım haı bu serefsızlıgıde sındırım onu bıle baskasıyla aldatmıs elım ayagım tıtırıyo hala yazamıyorum bıle dogru duzgun nasıl yutucam tek kelıme solemedım aramadım ben nasıl atlatıcam bunları ettıgı yanına kar kalırsa dıye korkuyorum allah cıkarırmı ya mutlu olursa ve ben cektıklerımle kalırsam nolur cıksın

ayrıldınız mı canım pekii?Yoksa sen bunu öğrendin ama normal mi davranıyorsun ona orasnı anlamadım.Evet çok kötü bir durumm ama böyle bir iinsan için üzülerek yine kendine zarar verirsinn.Ona birşey söylemediysen ara dök içindekileri rahatlarsın.Sonrada çıkar o adamı hayatından kesinlikle hiç konuşma.Muhtemelen kabullenmez yalan söyler.:ssz: kabul edenini görmedim zaten :ssz:

aıle asorunlarım var dedı oyle bı anlatıodukı anlayıs gosterdım bıraz kafasını dınlesın dedım cok konusamıoduk bende sınavlara hazılanıodum dıye soylemedım konusmadım hıc bıseyı bılmıor

Off ne biçim insanalrmış.gerçekten verirmiş sadaakn varmış.işte bak herkes kalitesini ve neye layık olduğunu gayet iyi görüyor.iki ev var diyelim.birisinin temeli sağlam.ne gerekiyorsa yapılmış olsun.görüntüsüde şık.diğeride derme çatma ama dışarıdan sadece güzel.bir deprem olduğunda temeli sağlam olmayan yıkılıyor.sağlam yapılan depremi hissetse bile çok az hissediyor.geri eski halini alıyor.kızıda aldatıyor zaten anladığım kadarıyla.nettede konuştukları var demişsin.kız zaten almış cezasını.hemde baya bir almış.anladığım kadarıylada almaya devam edecek.ilahi adalet öyle güzel işliyor ki.inan bana eninde sonunda bir yerden çıkartıyor acısını.mutlu olsa bile bu kursağında kalıyor.aşk konularında da diğer haksızlık konularında da çok yaşdım ve şahit oldum.üzerinden yıllar geçsede hak yerini buluyor.ve ne kadar güçlü hiisediyorlarsda kendilerini o günde o kadar gücü ve mutluluğu kaybettiklerini hissedip kaybetmeyi o kadar şiddetli tadacaklar.

bir yandan derin nefes alıp sükretmen gerekir
ya bu yalancı sadakatsiz insanla evli olsaydın
sana katbekat acı verecekti bu durum
sen onun seni istemedigini kabullenip zorda olsa hayaına dewam edeceksin
çok çokkk çokkkk zor bi durum allah yardımcın olsun canım

bu adam benı optu ya o ellerıyle bana dokudu ıstemıyorum dıyıp cekıp gıtseydı sevmıyorum deseydı onurlu bı ask kalacaktı benım butun ınandıklarımı hayallerrımı alıp goturdu...kucuk kucuk ev esyaları alırdım askım bak bugun bu kahvatı tabagını aldım sana recel koyucam askım bak sana makına eldım tost yapıcam dıye ya bu nasıl vıcdan allahtan korkuları yokmu utanmaları yokmu nasıl uyudu nasıl yattı allahım sorsun emeklerımı allahım sorsun onu yaradana havale ettım ınme ıncek kendımı kasa kasa calısıyorum da nasıl calısıyorum ölümüyüm sağmıyım bellı degıl

O hayallerini gerçekleştirme şansı verdi aslında.o eşyaları zaten alacaktın.o ayrı ama evlendiğin zaman gerçekten hakedenle o eşyaalrı kulalnma şansı yakalmış olmanın hazı şle kullanabileceksin.

O hayallerini gerçekleştirme şansı verdi aslında.o eşyaları zaten alacaktın.o ayrı ama evlendiğin zaman gerçekten hakedenle o eşyaalrı kulalnma şansı yakalmış olmanın hazı şle kullanabileceksin.

şifrelerı degıstı anlamısmıdır benım oldugumu bılmıorum allaha havale ettım onu umarım hayat onunla en kısa surede ılgılenır baskada ıcımın yanmasından bırsey gelmıyor

canımm benimm çok iyi anlıyorum seni .. ondan o hırsı almadıkça asla onu ve yaptıklarını sindiremezsin.. onu sen herkesten iyi tanırsın buradaki herkesten o yüzden neyden canı çok yanarsa oradan vur onu intikam bütün hırsıını alır ama yaptıklarını unutturmaz acını dindirmez unutma .. onun varlığına nasıl alıştıysan yokluğunada alışırsın hiç kaygılanma biraz zamnını alır ama olur ..seni bir adım öteye götürebilecek hayatına anlam ve mana katabilecek ne varsa okul , sınav vs her neyse ona asıll

canımm benimm çok iyi anlıyorum seni .. ondan o hırsı almadıkça asla onu ve yaptıklarını sindiremezsin.. onu sen herkesten iyi tanırsın buradaki herkesten o yüzden neyden canı çok yanarsa oradan vur onu intikam bütün hırsıını alır ama yaptıklarını unutturmaz acını dindirmez unutma .. onun varlığına nasıl alıştıysan yokluğunada alışırsın hiç kaygılanma biraz zamnını alır ama olur ..seni bir adım öteye götürebilecek hayatına anlam ve mana katabilecek ne varsa okul , sınav vs her neyse ona asıll

deli gıbnı kpss ye hazılanıodum dun dersın ortasında dürttü bısey de 3 dakıkada buldum onları yazısmaları dahada calısmadım yığıldım kaldım

offfff. bu nasıl bişe yaaa ALLAHdandamı korkmuyolar bunlar. inan okurken gözlerim doldu:43: allahım sabır versin sana yıllarını verdigin adamın aslında ne oldugunu ögrenmek çok zor. bide bi cümlende yazmışsın ev eşyaları alıyodum ' bak aşkım bunla sana reçel koycam ' felan yazmışsın yaaa o mahvetti beni :43::43: nedir buuu yaa madem bu pisligi yapcaksınız neden çıkıyosunuz tertemiz kalplerin karşısına. offf ne desem boş kalbin yanıyor biliyorum. inşallah o adam asla rahat uyuyamaz yatagında. rezillllllll !

offfff. bu nasıl bişe yaaa ALLAHdandamı korkmuyolar bunlar. inan okurken gözlerim doldu:43: allahım sabır versin sana yıllarını verdigin adamın aslında ne oldugunu ögrenmek çok zor. bide bi cümlende yazmışsın ev eşyaları alıyodum ' bak aşkım bunla sana reçel koycam ' felan yazmışsın yaaa o mahvetti beni :43::43: nedir buuu yaa madem bu pisligi yapcaksınız neden çıkıyosunuz tertemiz kalplerin karşısına. offf ne desem boş kalbin yanıyor biliyorum. inşallah o adam asla rahat uyuyamaz yatagında. rezillllllll !

uyuyolar yaa uyurlar bunlar hep mutlu olurlar acılar yanıma kalır

senin yerinde olsam arardım agzıma geleni sayardımm niye kendi canını yakıyosunki içine atarak canım bütün kinini kus ona karsıda rahatla erkeklere aldatma konusunda çok güevnmiceksin benim kocam yapmaz sevgilim yapmaz demiceksin bu böyle nekadar güzel olursa ol erkek milleti illa yapacagını yapıyo üzülme sende kıyamam hayat daha karsına nice güzel insanlar çıkarır degerini bilen bir adamla evlenirsin mutlu olursun dua etki o gün bunu ögrendin yoksa kim bilir nekadar gec ögrencektin canım herseyde bir hayır vardır unutma bunu

deli gıbnı kpss ye hazılanıodum dun dersın ortasında dürttü bısey de 3 dakıkada buldum onları yazısmaları dahada calısmadım yığıldım kaldım

ALLAHIN sevdiği kulusun ki daha fazla aşağılanmadan RABBİM göstermiş.şimdi yapman gereken tek şey kpss odaklanman çünkü hayatın ve geleceğin seni aldatan insandan çok daha önemli çok zor biliyorum ama eğer kendini salarsan sana 2. kötülüğü yapmış olacak ..kendini daha çok ver derslere aralarında boğull.. sebepsiz ayrılmak susup gitmek en büyük cezadır .yerinde olsam ki gerçekten RABBİM yaşatmasın. ona msj la yüzyüze söylemeye bile değmez . olmadıı olmucakk olamaz hoşçakal diyip msj atardım.. eğer deli gbi arayıp çok rahatsız ederse o bütün yazışmaları vs bahsettiğin herşeyi inş kaydettmişsindir noktasına kadar geri gönderirdim. he eğer bu yaptıklarının hiç biri onun umrunda değilse RABBİME havale et o senin yerinede mutlaka cezasını verr .sen dua et ondan kurtulmak için. sana dokundu seni öptü vss evet çok zor hazmetmesi bunları yok sayabilmen ama yapıcak bir şey yok . lütfenn hayatını onun iğrençliği için mafvetme dersine asıl hırs yap ve kazan.hiç merak etme öyle bir yerde olmadık zamanda karşılaşırsın ve tek bir bakış , söz ile bile onu pişman edebilirsinn ...

Son düzenleme:
Back
X