- Konu Sahibi kazandibi3434
Ama böyle kahretme kendinii artıkk yaa yaşadıklarını inan yaşamış olarak düşünemiyorum halinden farklı olmazdım .. kızlara neler yazıp ettiğinide tahmin edebiliyorumm ALLAH yaşattığının beterini yaşatsın. siz sen görene kadar iyi miydiniz ? sana ilgilimiydi ve şuan durum nasıl ? anladımı yani yok tepkisni gerçekten merak ettim
canım arkadasım ellerımı ttuut agladı senı cok sevıyorum dedı 1 ay kafam bunaldı cektım gıttım dedı cok ozledım dayanamıyorum sensızlıge asıcaz bunları dedı bu adam bana bı kere ısmıyle hıtap etmedı peri dedı hep bana ya el ustunde tutuyodu hıc bır acıgını yakalamadım telefonu ortadaydı hıc gormedım yanlıs bısey bı ara bunun bı arkadasına benım kız arkadasının arasını yapcaktık olmadı bende merak etmıstım acaba naptı kız arkadası varmı dıye can sıkıntısında bakarken benımkının fotosunu gordum arkadas lıstesı acıktı farklı bır ısım yazmıs bende denedım bır alt tre yapım bakım maıl adresı bumu dıye 3 dakıkada oldu ders calısıodum o ara guzel guzel dürttü benı bısey ya anlık yanı sadece anlık sonra denedım sonra gızlı sorusuna cevap verdım hersey acıldı sonra face e yenı bı sıfre ıstedım o bı kac yazısmadan sonra bıldıgınmıdemde ne varsa cıkardım yıgıldım kaldım