- Konu Sahibi kazandibi3434
ben olsam telefonlarını acmaz bıttı deme tenezzulunde bıle bulunmazdım faceden heryerden sılerdım hatta telımı değiştirirdim...merak etsın kudursun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok üzüldüm nekadar oldu bunu öğreneli.sanırım kendini affettirme çabasıda yok ölemi...offfff
ben olsam telefonlarını acmaz bıttı deme tenezzulunde bıle bulunmazdım faceden heryerden sılerdım hatta telımı değiştirirdim...merak etsın kudursun...
ya aldatmadım dıyo ya bende ıspatla dıyorum kızı arıcam dıyorum nolur arama dıyo bana yapma nolur bunu yapma dıyo yapmadım cunku bılıyorum kotu seyler duyucam kendımı daha da kotu hıssedıcem yapamadım elım gıtmedı kıza bı maıl msj atmaya ne affettrme cabası hıcbısey yok hatta benı msn den de sıldı.aldattım yaptım ben bole bısey de durust ol dımı defol gıt sonra onu bıle yapmadı ınkar ettı ben senı cok sevdım halada cok sevıyorum dıyo ya hala bunları soyluyo.gecen hafta salı ogrendım carsambada onu aradım
inan aynısını bende yaşadım.msjlaşmalarını yakaladım.aldatmadım dedi.ama hiç ispat etmeyede çalışmadı.numarasını değişti düşünn aynı şeyler..sonra aylar sonra yeni numarasından aradı ..face.den maj attı seviyorum aldatmadım dedi yine ama yine kanıtlamadı...şimdide görüşmüyoruz...eğer kanıtlamıyorsa sevgi falan yalan..seven insan kanıtlmamazmı
ne kadar zaman sonra aradı senı .ınan o kadar ıstıyorumkı gozlerının ıcıne baka baka sordugum her soruya cevap almayı
ya niy yakaladığınız konuşmaların çıktısını alıp önüne koymadınız.ne diyorsun.al işte kanıt diye
o zaman susmak zorunda klırdı.gerçi tamam o an olmadı.sonradan alsaydınız.şifreside varmış elini,zde
sen buları okuyup hala ayrılmadınmı? ben o kısmı anlamadım canım bide farklı şehirlerdemisiniz onu anlamadım
betheon[U .!.:[/U]e;23383341]canım için yanıyor şu an biliyorum ama neden kanıtlama derdine düşeceksin ki? adam yapacağını yapmış zaten sen de gözünle görmüşsün. evet ben seni aldattım bunu yaptım dese eline ne geçecek canının daha çok yanmasından başka? o sana değer vermemiş demek ki. onu kafana takman bile büyük bi onur onun gibi bi adam için. zaman en büyük ilaç. allah yardımcın olsun
keşke insanın aklından kalbinden söküp atması bir anda olabilse ama yaşananlar geçtikten sonra geriye bu sıkıntılar kalıyor işte. zararın neresinden dönsen kardır bu insanla evlenip yuva kurduğunu bir yavrun olduğunu düşünsene bir de ne acılar çekecektin. kendi adına mutlu ol sadece tatlım seni hakeden biriyle sıfırdan başlayacaksın hayata. içindeki heyecanı yeniden hissedeceksin. güzel şeyler düşünmeye çalış çünkü allah seni korumuş gerçekten