Dünyanın çivisi çıktı artık

Ne gibi?
kaydirigubbakcemile3

Sunni bir gündem yaratırım , kendimle ilgili önemli bir sırrımı ya da sıkıntımı söylerim.Tamamen uydurma bir gündemdir bu . Karşı tarafın o an ne düşüneceği önemli değil benim için.Mutluyum ,huzurluyum,o beni mutsuz ve huzursuz bilse ne olur ki?..:jeyyar: Zaten güvenmediğim insanlara bu yöntemi uygularım.Sonra da ''Seni denemek için yapmıştım,ama sen bana layık değilsin.'' deyip bir daha suratına bakmamışlığım vardır.kaydirigubbakcemile3 Yıllarımı heba etmem bir kişi için.Eskiden böyle miydim?Hayır.Ama artık böyle.süprizzzzz
Kımıl zararlısı ,fitne -fesat insanları hayatıma sokmam . :lepi:

Vay anasını Lirik güzel sen de az değilmişsin ama hayat insanları böyle yöntemlere mecbur bırakıyor haklısın..

Topic sahibi üyecim, yaptığı şey sana çok dokunduysa, yaptığın hareket benim arkadaşlık anlayışıma ters bundan sonra senle görüşmüycem ..de yolla gitsin..

bugün arkadasla bulustum.bak dedim acik acik senle ne konusup ettigimizi herkese anlatip duruyomusun.bana citlattilar .yok öyle sey.millet cekemiyo kivirmaya basladiii..sen özelini bana cok anlattin ben gidip kimseyee söyledimmi dedim.baskasinin üzerine atmaya kalkti.her neyse aramiiz artik eskisi gibi olmaz..

Hiiç umursamamak,o yokmuş gibi davranmak gerek.
Tehdit etsen sırları için; polemik yaratır.Kavga çıkar.
Kendin gidip kavga etsen; bu yıllar yılı sürer.Kavga bitse bile içinizde bitmemiş hesaplaşma olarak sürer gider.
Enn iyisii,kend haline bırakıp o yokmuş gibi davranmak. hayatından tamamen silmek yani.Bir daha donmemek uzere.

kızlar etrafımda nerdeyse hiç arkadaşım yok ben çıkarcı olduklarını gördükten sonra soğuyorum ve direkt kesiyorum ilişkimi yapım bu napim yüzüne gülemiyorum bir daha o yüzden de etrafımda az kişi var bazen diyorum sorun ben de mi acaba çok mu alınganım çok mu şey bekliyorum hayır mesela bir sağlık sorunum oldu arkadaşlarla bir planımız vardı söylememe rağmen bir türlü planı başka güne almadılar çok kırıldım işte bunun gibi alınganlıklarım var oysa aynı şey onlara olsa ben ne yapar ne eder ayarlardım yanii ben çok değer veriyorum ama değer görmüyorum aksine kıskanılıyorum evliliğim evim işim herşeyim batıyor onlara..

Kızlar ben yüksekokul terk arkadaşlarım ki çok samimi olduğum bi taneside dahil hepsi çok güzel eğitimlerini bitirdiler ve güzel yerlerdeler inanın o kadar çok mutlu oluyordum onların adına gururlanıyordum ki hala öylede.
Nişanlımında işi gücü iyi hamdolsun. Ne zaman beraber buluşsak çocuğun yanında beni üstü kapalı yerin dibine sokmadıkları kalıyor. Sürekli bi şekilde kendileriyle beni kıyaslıyorlar, okul terkten bi tutunda genede bu halimle bile bu devirde ne kadarda çok şanslı olduğum söyleyip duruyorlar nişanlım türünün son örneğiymiş bi tane daha yokmuş falan ay şu zamanlarda falan çok bariz sinir oldum hepsine. Hele ki en yakınımın ufak yollu bi kazığından sonra fazla samimi olmayacağım bi daha hiç biriyle. Yıllardır tanıdıklarım birde bunları yapanlar yaw. Hayır kıskanıyorlar desem kıskançlıkta değildir kesin, bu durumun adı ne anlamış değilim herkese bi haller oluyor. Görüşmeyeceğim fazla kimseyle.
Sizden çok kendimi açıkladım ama inanın kendi mutluluğunuz için uzatmayın sallayın gitsin bencede.

yaşıtlar ıle arkadaslık bence olmaz ya..
kendıme bakınca cevremde yasıtım yokkı kıskansın benı cogunlugu ablam dıye hıtap ederım onlarda kızım derler bana..ve zararda gormedım..

söyleme sırrını dostuna o da söyler dostuna diye boşa dememişler şakkıdı

bu zamanda kime güven kalmış ki :delphin:

benim halam bana hep derdiki bi derdin mi var bişeyemi sıkıldın geç aynanın karşısına anlat anlat konuş ağla rahatla senağlama
en azından ne kimseden duyarsın bi daha ne de başın ağrır alkisalkisalkis

bende zaman zaman öle yaparım varsın deli desin eşim bana :roflol::roflol:

bu zamanda arkadaşlık zor iş kimseye güven yok malesef.......güvendiğim arkadaşım 2 tane anca şimdilik tabi nolca belli olmaz..

Ben de 30 yaşından sonra öğrendim kimseye güven olmadığını ..

Güvendiğim insan sayısı çook azdır bu yüzden..Bu şekilde yaşamak biraz zor ama yapacak birşey yok..

Sen de güvenme herkese, özelini anlatma paylaşma herkesle..

Aynen 30 umdan sonra anladım..

kimseye güven yok gerçekten..herkes evine girene çıkana dikkat etsin..biizm üst komşunun halası sürekli onlara gelir giderdi kızıyla birlikte..sabah akşam onlardaydı..meğer kızının amacı kuzeninin eşini ayarlamakmış..annesininde haberi varmış..kadın nerden bilsin kendi yakınının ona ihanet edeceğini..sonuçta kız adamı ayarlamayıda başarmış..karısını dövüp duruyor herif..
korkuyorum artık insanlardan..kimin ne olduğu belli dğil..

kuranı kerımde yazan hersey dogru
allahtan baska dost yoktur
allah yınede ıyılerle karsılastırsın
artık ınsanlar okadar serefsız olmuskı 2 kurus paraya satıyorlar ınsanı
kımseye guven olmaz
helede aıle dısından ınsanlara hıcc guven olmaz
senden asagıdaysa ya senı kıskanır yada senı kullanır
senden yukarıdaysa cok arayıp sormaz senı onemsemez
nebıleyım
once aıle sorası hıkaye kım ne derse desın

ben de güvenmiyorum kimseye 15-16 yaşından beri,yalnızlığa da alıştım artık.Görüp,konuştuğum bir-iki kişi var ailem haricinde o kadar.Komşularım da sırf dedikodu yapıyor ki arkadan konuşulmasından hiç hoşlanmam.Bir kere arkadan konuşulmaya kalkıldı müsade etmedim,baktım ki artık selam bile vermiyor.ınsanoğlu çiğ süt emmiş diye boşuna dememişler...

kuranı kerımde yazan hersey dogru
allahtan baska dost yoktur

allah yınede ıyılerle karsılastırsın
artık ınsanlar okadar serefsız olmuskı 2 kurus paraya satıyorlar ınsanı
kımseye guven olmaz
helede aıle dısından ınsanlara hıcc guven olmaz
senden asagıdaysa ya senı kıskanır yada senı kullanır
senden yukarıdaysa cok arayıp sormaz senı onemsemez
nebıleyım
once aıle sorası hıkaye kım ne derse desın

alkisalkisalkis

cok yakin gördügüm candan davrandigim arkadasim.megerse beni hep kiskanir .arkamdan kuyumu kaziyormus.kime güvenecem .kiminle arkadas olucam sastim kaldimm.arkadaslik öldü artik valla o kadar emek verdim .yaziklar olsun:uhm::uhm:

Benim de çok samimi arkadaşımın 14 yaşındaydım o zaman benden nefret ettiğini öğrenmiştim. Herşeyimi taklit eder, hep gözü üstümde olurdu.
Beni sevdiğini zannederdim, ona çok yardım ederdim sorunlu hayatı vardı.
Ama o benim başıma öyle şeyler getirmeye çalıştı ki...
aklinialirimsmile
Neyse ki, kolay sıyrıldım o işten.
Kimseye güvenme bu tarz şeyler başımıza sık gelebiliyor.
:1closedeyes:

simdi de esimle siki fiki konusup duruyooo. ben onun esine mesafeliyim. bugün programimiz vardi müzikli yere gittik. esli grup ta oturuyorlar di. cagirdiklari halde ben gitmedim .esim gelsin ozaman dedimm.gelince beraber oturduk. ondan baska konusan yoktu.kendini öve öve cani cikti. esi nin isi cikti. benim esimle koyu muhabbete daldilar . benim yanimdaydi gerciiii..yarisini sallayarak ben söyleyim böyleyimmm atti durdu.cok sinir oldumm.

cok yakin gördügüm candan davrandigim arkadasim.megerse beni hep kiskanir .arkamdan kuyumu kaziyormus.kime güvenecem .kiminle arkadas olucam sastim kaldimm.arkadaslik öldü artik valla o kadar emek verdim .yaziklar olsun:uhm::uhm:

:1shok:

benimde 30 umdan sonra aklım başıma geldi. hatta 32 den sonra, bende biraz salaklık var tabi. iyilikten, iyi niyetten çoğu zaman maraz doğuyor. :gitme:

Ben daha 30uma gelmedim 3 yılım var ama ben de kimseye güven olmayacağını öğrendim malesef :delphin:

Kimseye güvenme beyaz gülün bile gilgesi karadır derler :delphin:

Back
X