Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canim bende sendenim yurtdisinda yasiyorum ama saglik olsun yetrki saglikla dunyaya gelsin buyusunler,sen hangi ulkedesin canim..
merhaba ben ingiltere londra dan ya sen ?
tabiki saglikli dunyaya gelmeleri onemli olan ama sunu da dusunmek lazim bir cok kadin Turkiye de bizlerden daha cok sansli en azindan yakinlarinin destekleri uzerlerinde olucak ,ben bu ulkede gercekten cok yalnizim yakinim yok sadece bir kac arkadas onlarda cok yogun calisan insanlar
ben fransadayim canim,ahh o konuyu hic sorma bende eksikliklerini cok hissediyorum yapayalnizim esimin tarafi var ama hic yok gibiler kolay degil evet turkiyedeki herkesinde ailesi yaninda degil baska sehirlerde olanlarda var ama en azindan istedikleri zaman gorusebilirler,galiba senden benden baskada kimse yok[/QUOT
Ailen dogumunda yaninda olucaklar mi benim sahsen olucak kimsem yok oyle gozukuyor buraya vize almalari zor ama senin en azindan esinin tarafi dogumunda yaninda bir ihtimal olabilirler degil mi
Bu arada bebeginin cinsiyeti ne ve bebegin durumu iyimi doktor kontrollerin nasil ins iyidir... benim placentam low lying cikti bu konuda az endiseliyim eger plancetam rahim agzindan yukari dogru cikmazsa normal dogum olmasi zor gozukuyor, Insallah sende hersey yolundadir bu arada benim melegim kiz ne cok mutluyum bilemezsin tum yalnizligimi onunla paylasiyorum ne guzel bir duygu, allah insallah olmayanlarada nasip eder.
bende geldim kizlar bende sizdenim :)))
evet esimin ailesi burda ama kendi ailem gibi degilki soguklar mesafeliler ,bende annemi dogumumda getirmek istiyordum ama iki kizkardesiminde ayni haftalarda sinavi var olmuyor denk gelmedi malesef,benimkinin cinsiyeti yarin kesinlesecek insallah gecen ay kiza benzetmisti ,senin bebis belli olmus ne guzel saglikla kucagina al insallah ,sezeryanida takma kafana zor evet ama bebeisler icin deger ben 2 kez sezeryan oldum buda oyle olucak cunku catim dar benim[/QU
Desene senden bendensin yalnizlik konusunda, benim ilk bebegim olacagi icin inan oluyorum korkudan acaba nasil olur diye cok dusunuyorum bir baska sorunum daha var oda halan az da olsa sigara iciyor olmam her doktora gittigimde bana acaip bir baski uyguluyorlar bu ulkede cocuklara karsi muthis hassasiyet soz konusu fransada nasil bilmem ama burda devlet hastaneleri biraz garip ! urkuyor olmamin sebeblerinden biri de bu ..
senin diger cocuklarin kiz mi erkek mi ?
bende geldim kizlar bende sizdenim :)))
evet esimin ailesi burda ama kendi ailem gibi degilki soguklar mesafeliler ,bende annemi dogumumda getirmek istiyordum ama iki kizkardesiminde ayni haftalarda sinavi var olmuyor denk gelmedi malesef,benimkinin cinsiyeti yarin kesinlesecek insallah gecen ay kiza benzetmisti ,senin bebis belli olmus ne guzel saglikla kucagina al insallah ,sezeryanida takma kafana zor evet ama bebeisler icin deger ben 2 kez sezeryan oldum buda oyle olucak cunku catim dar benim[/QU
Desene senden bendensin yalnizlik konusunda, benim ilk bebegim olacagi icin inan oluyorum korkudan acaba nasil olur diye cok dusunuyorum bir baska sorunum daha var oda halan az da olsa sigara iciyor olmam her doktora gittigimde bana acaip bir baski uyguluyorlar bu ulkede cocuklara karsi muthis hassasiyet soz konusu fransada nasil bilmem ama burda devlet hastaneleri biraz garip ! urkuyor olmamin sebeblerinden biri de bu ..
senin diger cocuklarin kiz mi erkek mi ?
endise etmen tabiki normal canim kacinci bebek olrsa olsun evhamlilik durumu gecmiyor,ben bunda daha korkar oldum digerlerinde yasim gencti pek anlamadim,iki oglum var canim buda kiz olsa fena olmaz ama yine gostermedi,bizim burdada oyle herseye cok dikkat ediyorlar hatta siddet falan durumlarinda cocugu elinden aliyorlar..
Allah bagislasin masallah, allah anali babali buyutsun ...
Benim de yasim genc degil ama ancak nasip oldu evlenmek, hayatim boyunca okumak ve kariyer yapmakla ugrastim.Simdi de yasim iyice ilerlemeden cocuk yapma telasina dustum.Bakalim allah nasip ederse bir iki yas aralikla iki cocuk dusunuyoruz... zor zamanlar beni bekliyor galiba
Yurtdisinda olmamiz daha mi iyi bilemiyorum cunku cocuga verilen haklar burda ve diger avrupa ulkelerinde cok iyi gibi hatta sana birsey soyluyum suan benden daha cok degerli dogmamis bebegim burda simdiden.. hastaneye o gun kulak enfeksiyonu icin gittim beni sira beklemeden hamileyim diye hemen doktorla gorusturduler benden daha kotu ve acil durumda normal insanlar olmasi ragmen.
Him ilginc senin diger dogumlarim nasil oldu yani nasillardi sana karsi tutumlari, bende bazen korkmuyor degilim bu durumlardan olur ya malum yabanciyiz bu ulkelerde
biri benden bahsetmisbutn avrpa ulkelerinde boyle degil bizim diger forumda isvicrede yasayan bi arkadas randevu bile alamadigini ,doktorlarin ilgisizliginden falan bahsetmisti ,yani ulkeye gore degisiyor bu durum..
Allah hepimizin yardimcisi olsun benimde burdan bir arkadasimin bebegin dogumu gecikmisti ve suyunu hastanede bozdular ve ebe bebegin kafasini az cizmis suyunu patlamaya calisirlarken ayy neler neler oluyor daha kimbilir
biri benden bahsetmis
ben isvicrede yaklasik 2 yildir yasiyorum o kadar cok hakim degilim doktorlarinin nasil olduguna ama simdiye kadar anladigim kadariyla isvicre para ulkesi ve saglik sisteminde de para konusuyor. burayi hic sevm,edim o yuzden almanyada dogum yapicam ama tum kontrollerim avusturyadan olucak. avusturyada 7 yil yasadim orda kadin dogumcular cok gec randevu veriyor tok satici gibi. herkesin kendi hastalari var ve fazlasini almak istemiyorlar. simdi bir de global krizden dolayi bir cok testi yapmamaya basladi hastaneler bir dogum hastanesi kapanmis. velhasil turkiyedekiler imkan acisindan cok sansli ama benim ilk dogumum sezeryan oldu ve simdi cok tahat normal dogurabilicem turkiyedekilerde bu acidan sanssiz yazik normal isteselerde kimse anneye nasil bir dogum istedigini sormuyor doktorunun o tarihlerde ozel hayati nasil sekilleniyorsa dogumun o sekilde oluyor((
benim de avusturyada daha rahimde acilma olmadan suyum gelmeden hic bir sorun yokken sadece biraz sancim var diye erkenden sunni sanci verdiler sunni sanciyi erken verdikleri icin bebegin kalp atislari hizlanmasina ragmen rahim acilmadi ve hemsire hatasi yuzunden sezeryana alinmis oldum![]()
Canim cok uzuldum basina gelenlerden gecmis olsun ama benim arkadasimin bebegi 40 haftaligi gecmisti ve mecburi dogum soz konusu oldu gerci doguma almalari normaldi burda normal olmayan acemi elemanlarin olmasi ve bebeklerin annelerin hayatlarinin bir pamuk ipligine bagli olmasi problem
Yasadikarini inan cok sasirdim bir dogum icin ulkeler arasi hastane degistiren hic duymamistim senin sayende ogrenmis oldum paylasimin icin tesekkur ederim daha cok tecrubelerinden haberden olmak isteriz allah insallah tum anne ve bebeklerin dogumlarini saglikli olmasini nasip eder
sagol canim yalniz ben bir dogum icin ulke degistirmiyorum zaten isvicrenin fransa ve almanya sinirindayim. yuruyerek almanyaya gecebiliyorum o derece yakiniz yani. hal boyle olunca almanyada dogum yapmayi tercih ediyorum. bir de hala avusturyada kismen ikametim devam ettiginden arada sirada oraya zaten gittigim icin orda da kontrollerime devam ediyorum.
turkiyedekilere kiyasla hemsirelerin hastalara karsi tavri cok iyi aslinda, ama iste burdaki duzene gore yasamayinca zorluk cekiyoruz mesela ergenlikten itibaren herkeksin surekli kontrole gittigi bir kadin doktoru vardir ama ben hamile kalinca bir kadin doktoru aradim ilk defa gidecegim icin cok gec tarihlere randevu verdiler hep. onceden zaten hastasi oldugum bir doktor olunca erken randevu veriyor. ama ben duzenli kadin doktoruna gitmeyince isim dustukce doktoru arayinca onlarda surekli hastalarini onceliyorlar yeni hastalari hep sona atiyorlar