Dunyanin dort bir yanindan gurbet annelerinin paylasim alani

Ben ingilterede bu tip randevu sorunlari yasamiyorum cok sukur, kayit oldugun oncelikle bir saglik ocagi var oradan seni hastaneye sevk ediyorlar. hamile kalir kalmaz herseyin belli oluyor nerde dogum yapacagin gibi....bu ulke diger ulkelerden biraz daha bagimsiz ve farkli saglik sistemine sahip galiba !
Bu arada senin bebek kac haftalik oldu cinsiyeti belli oldumu merak ettim valla .)

bakalim haftaya gidicem doktora. 25 haftalik oldum artik cinsiyeti gorsun yoksa sen nasil doktorsun diye bir nutuk atmaya baslicam :19:

benim canimin istedigi seyler genelde burda olmayan seyler :( sevdigim bir tatli turu vardi avusturyadaiyice arastirmistim alkol ya da domuz katki maddesi olmadiig icin rahat rahat yiyordum ama isvicrede arastirdim domuz yagi kullaniliyormus :( hayir en cok da cnaim ondan cekiyordu gurbette damak tadlari farkli oluyor kendi damak tadina uyan birsey bulmak zor oluyor en azindna ben ynei tadlara pek acik bir yapim yok. yedigim bir sey vardi ulke degisince onu da yiyemicem simdi :(

bu durumda canim bisey cekse ne olcak ne de olsa yiyemiyorum :(

Canim ne oldu doktora gittin mi bebegin nasilmis cinsiyeti belli olacakti oldumu ?
Insallah hersey yolundadir benim bugunlerde acaip cikolata cekiyor ve yiyorumda bu sence normalmi normalda cikolata ve tatli yiyen biri degilimdir de

canim yarin ayrintili ultrasyonum var kismetse ogrenirim artik,cok merak eiyorum ama oncelikle saglikli olsun tabi:nazar:,inan benim canimda cikolata cekiyor bi kasik nutella yedim biraz once :17:,istahim hic yoktu onceleri acildi sukur:1:

bakalim haftaya gidicem doktora. 25 haftalik oldum artik cinsiyeti gorsun yoksa sen nasil doktorsun diye bir nutuk atmaya baslicam :19:

benim canimin istedigi seyler genelde burda olmayan seyler :( sevdigim bir tatli turu vardi avusturyadaiyice arastirmistim alkol ya da domuz katki maddesi olmadiig icin rahat rahat yiyordum ama isvicrede arastirdim domuz yagi kullaniliyormus :( hayir en cok da cnaim ondan cekiyordu gurbette damak tadlari farkli oluyor kendi damak tadina uyan birsey bulmak zor oluyor en azindna ben ynei tadlara pek acik bir yapim yok. yedigim bir sey vardi ulke degisince onu da yiyemicem simdi :(

bu durumda canim bisey cekse ne olcak ne de olsa yiyemiyorum :(

Ayy canim kiyamam inan bende sen gibiyim hic yeni tatlara gelemiyorum sadece Turkiyede bildigim tatlar var onlari ariyip duruyorum.Ben galiba senden azcik daha sansliyim...burda turk lokantalari ve turk marketleri cokca var hatta tatlicilar dahi var yalniz bana biraz uzak bir saat kadar otobusle.Tr de en cok kunefe ve kaymakli ayva tatlisi yerdim onuda burda iyi yapan bulamadim bende yalancilari ile kendimi avunduruyorum iste neyse bunlar biraz ufak sikintilar ama olsun bebeklerimiz saglikli olsunda herseye raziyim yeterki miniklerimiz sagsalim kolay bir sekilde gelsinler dunyaya degil mi?

canim yarin ayrintili ultrasyonum var kismetse ogrenirim artik,cok merak eiyorum ama oncelikle saglikli olsun tabi:nazar:,inan benim canimda cikolata cekiyor bi kasik nutella yedim biraz once :17:,istahim hic yoktu onceleri acildi sukur:1:

Insallah hayirli haberlerle gelirsin..Benimde sali gunu var scan bu 3. ins normal gidiyordur hersey, bu ara el parmak ve bilek eklemlerimde az agri ve uyusma var bazen is yapmakta zorlaniyorum doktora sordum normal diyor bazi kadinlarda oluyormus merak ettim sende de oluyormu oyle elde agri ve uyusma ....
Ben bebegime yani kizima yavas yavas kiyafet almaya basladim bir elbise aldim kizima altinda tulu var ben simdiden kiyafetlerini oturup icince bebegim varmis gibi sevmeye basladim malum ilk cocugum olcak bu yuzden cok heyecanliyim .)

bunlarda benim aldiklarim simdilik

Eklentiler

• $bebek kiyafetleri 078.webp
    $bebek kiyafetleri 078.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $bebek kiyafetleri 077.webp
    $bebek kiyafetleri 077.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $bebek kiyafetleri 074.webp
    $bebek kiyafetleri 074.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $bebek kiyafetleri 072.webp
    $bebek kiyafetleri 072.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $bebek kiyafetleri 069.webp
    $bebek kiyafetleri 069.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 72
  • $bebek kiyafetleri 073.webp
    $bebek kiyafetleri 073.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 66
elbiseler cok tatlilar gule gule giysin melelgin

ben de gecen hafta bebegimin yine erkek oldugunu ogrendim. iki oglum olcak

Canim insallah hayirli evlat olur onemli olanda bu saglikli dogmalari oncelikle ve sonrasinda da hayirli evlat olmalari di mi?
Benim melegim masallah cok hareketli, ozellikle teyzesi geceleri cok tekmeliyor benim icin cok degisik duygular bunlar hayatimin en guzel anlari galiba :)

melegim,aldiklarion cok guzel gule gule giysin kizin,hepsi cok tatli:nazar:

Canim cok sagol ama daha cok eksik var biran once karnim iyice buyumeden ve agirlasmadan butun eksikleri tamamlamak istiyorum...birde kendime almam gerekenler var gogus pedi lohusa pedi vs...gibi acaba gogus pombasi ve emzik almak elzem mi bilemedim sizler almismiydiniz daha evvel ?

ben gogus pedi almistim ama lohusa pedi dedigin sey yerine kalin pedler isimi gormustu. sut sagmak icin pompaya da hemen ihtiyacim olmamisti daha sonradan aldim. cok da kullanamadim. bir de emzik icin ne olur ne olmaz diye istersen yeni doganlara uygun damakli emzik bulundurabilirsin evde

Son düzenleme:
Him soylediklerini mutlaka degerlendircem bence guzel oneriler tsk ederim
Birsey daha sormak isterim iznin olursa, mesela dogar dogmaz bebegi nerde yatirmaya basladin, besik kayrola mi aldin once yoksa sepet mi? burda herkes ilk uc veya dort ay icin sepet aliyorlar bebek cok kucuk oldugu icin...

Him soylediklerini mutlaka degerlendircem bence guzel oneriler tsk ederim
Birsey daha sormak isterim iznin olursa, mesela dogar dogmaz bebegi nerde yatirmaya basladin, besik kayrola mi aldin once yoksa sepet mi? burda herkes ilk uc veya dort ay icin sepet aliyorlar bebek cok kucuk oldugu icin...

oenmli degil canim ben kendi deneyimlerim dahilinde onerilerde bulanabilirim belki senin daha farkli ihtiyaclarin olur unu bilemem. ama evde yaninda surekli birileri olacaksa, lazim oldugunda emzik pompa gibi seyleri yanindakilere de aldirabilirsin,

ben oglumu dogdugunda normal besigimiz vardi hatta 2 yasinda oldu hala o besikte yatiyor ama o besik cok buyuk ve hantal oldugundan kucuk sallanan bir bez besik takviyesi yaptik yatagimizin yanina koyduk. geceleri emzirmek icin daha kolay oldu hem de gunduz uykulari icin de ben nerdeysem yanima tasiyabildim. ama sen bisey alicaksan sallannan bisey alma basta rahatladigini dusunursun sallayinca aglamalari kesildi daha hizli uyumaya basladi felan diye derin bir nefes alirsin ama bebek sallanmaya alistiginda 2 yasina gelince bile sallanmak istiyor. o yuzden sallanan besik almani tavsiye etmem.

sonuc olarak kucuk bir bez besik alabilirsin, hem ucuz hem hafif olur. daha sonralari ihtiyaca goroe biseyler bakarsin. ben karyolasini 6 aylik olana kadar kullanmadim. bence simdiden karyola almak cok da elzem degil

Son düzenleme:

allah bagislasin gozun aydin canim,ne guzel iki oglmus benim gibi:16:
Canim cok sagol ama daha cok eksik var biran once karnim iyice buyumeden ve agirlasmadan butun eksikleri tamamlamak istiyorum...birde kendime almam gerekenler var gogus pedi lohusa pedi vs...gibi acaba gogus pombasi ve emzik almak elzem mi bilemedim sizler almismiydiniz daha evvel ?

daha bu tr ayrintilari almadim canim esim istemiyo acele ediyosun diye nisanda alicaz:17:

Merhaba hanimlar sizde durumlar nasil bilmiyorum ama insallah hersey iyi gidiyordur...Benim sikintilarim basladi diyebilirim; her ay kulak enfeksiyonu gecirip antibiotik kullanmak zorunda kaliyorum isin tuhafi hamileligimin baslangincindan bu aya 3 kez gecirdim.Uykularimda sikintili olmaya basladi geece en az 4 kez uyuanip evin icinde kisa turlar atiyorum bunlara ragmen bebegimin hareketli olmasi icimde onu hissetmek herseyi bana unutturuyor ve sabretmemi saglayan tek dayanagim oldugunu soyleyebilirim.
Herseye ragmen seviyorum kucuk melegimi ve bebeklerimiz buna deger degil mi ?

Merhaba hanimlar sizde durumlar nasil bilmiyorum ama insallah hersey iyi gidiyordur...Benim sikintilarim basladi diyebilirim; her ay kulak enfeksiyonu gecirip antibiotik kullanmak zorunda kaliyorum isin tuhafi hamileligimin baslangincindan bu aya 3 kez gecirdim.Uykularimda sikintili olmaya basladi geece en az 4 kez uyuanip evin icinde kisa turlar atiyorum bunlara ragmen bebegimin hareketli olmasi icimde onu hissetmek herseyi bana unutturuyor ve sabretmemi saglayan tek dayanagim oldugunu soyleyebilirim.
Herseye ragmen seviyorum kucuk melegimi ve bebeklerimiz buna deger degil mi ?

gecmis olsun canim Allah acil sifa versin ins. saglikli bir sekilde kurtulursunuz ikiniz de...

benim cephede hersey guzel geciyor. oglum 2 yasina yeni girdi onu haftada 3 gun oyungrbuna goturuyorum. o yuzden her sabah 7 de kalkiyoruz... gece de ben 24 den once uyuyamiyorum uyusam da sik sik uyaniyorum, gece tuvalete kalkmalarim siklasti. ben de gece uykularimda rahat degilim artik. ust solunum yolu enfeksyonu bir geliyor bi gidiyor ama ilac kullanmadan ve kosusturmaya devam ederek geciriyorum hastaligi elh.

daha ynei yeni bir gelecek olan bebek icin heyecanlanmaya basladim, ayni duygulari deneyimleri tekrar yasayacagimi daha yeni yeni dusunup hamileligimin farkina varmaya basladim. bundan en buyuk etken bebegimin hareketlerinin cok sik olmasi tabiki ;)

gecmis olsun canim Allah acil sifa versin ins. saglikli bir sekilde kurtulursunuz ikiniz de...

benim cephede hersey guzel geciyor. oglum 2 yasina yeni girdi onu haftada 3 gun oyungrbuna goturuyorum. o yuzden her sabah 7 de kalkiyoruz... gece de ben 24 den once uyuyamiyorum uyusam da sik sik uyaniyorum, gece tuvalete kalkmalarim siklasti. ben de gece uykularimda rahat degilim artik. ust solunum yolu enfeksyonu bir geliyor bi gidiyor ama ilac kullanmadan ve kosusturmaya devam ederek geciriyorum hastaligi elh.

daha ynei yeni bir gelecek olan bebek icin heyecanlanmaya basladim, ayni duygulari deneyimleri tekrar yasayacagimi daha yeni yeni dusunup hamileligimin farkina varmaya basladim. bundan en buyuk etken bebegimin hareketlerinin cok sik olmasi tabiki ;)

canim hepimize allah sabir versin ben son iki gundur hastanedeyim hatta bugun beni tum gun kontrola aldilar tansiyonum 14 e 9 cikti ve idrarimda da az miktarda protein cikti ...sabah gittim aksam cikardilar benim sonuclar normal gozukuyor gibi, birde bebegi monitore bagladilar bir saat kadar kalp atis ritimine baktilar ayrica idrar yollarimda enfeksiyon rastladigi icin 500 mg lik antibiyotik verdiler isin en ilgincide ne biliyormusun beni sok eden bir durum olmakla birlikte alismakta zorlanacagin bir sonuc oda benim kizim degilde oglum olcagini ogrenmem ne ilginc dimi ben kizim olcak diye elbise bile aldim ama meger tosun pasaymis :53: bunu da hafif bir tebessumle gecirmekle yetindim ne yapalim allah hayirlisi ne ise onu nasip etsin ...
Sizlerle daha cok paylasim icinde olmak isterim ama sizde haklisiniz bos zaman yakalamak ve ayirmak zor hele bu donemlerden sonra insanda yorgunluk bir nebze daha artiyor..
hepinize selamlarimi gonderiyorum hersey gonlunuzce olur ins :14:

Back
X