Dünyanın En En Şansızı

scream09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2023
5
0
1
27
Merhabalar öncelikle kendimi çok üzgün çok çaresiz çıkmazda hissettiğim günler geçiriyorum fake değilim yemin ederim.Yaşadıklarımı tüm hayatımı gözden geçirince çok şansız olduğumu en güzel günlerimin çöp olduğunu düşünüyorum.Ben 26 yaşındayım 5 yaşındayken annem vefat ediyor ve babam evleniyor tahmin edersiniz üvey anne şiddetini ve açlıkla büyüdüğüm için kas hastalığım çıkıyor bacaklarım güçsüz olduğu için uzun yıllar koltuk değneğiyle yürüdüm.Hiç sevilmedim hep aşağılanma şiddet hakaret fakirlikle büyüdüm hasta olmama rağmen hep çalıştım kazancımı babama verirdim borçları olduğu için üniversiteye bile çok geç başladım önlisans bölümü corona oldu 1 dönem tek gittim düşünüyorumda hayatımda ne sevildim ne şehir değiştirdim ne hayallerim gerçek oldu 26 yaşındayım kabus gibi bir hayatım oldu en güzel günlerim çöp oldu gitti yaşayasım yok.İçimi dökmek istedim bu hissettiklerimi paylaşacağım ne annem ve ne kardeşim ....

Merhabalar öncelikle kendimi çok üzgün çok çaresiz çıkmazda hissettiğim günler geçiriyorum fake değilim yemin ederim.Yaşadıklarımı tüm hayatımı gözden geçirince çok şansız olduğumu en güzel günlerimin çöp olduğunu düşünüyorum.Ben 26 yaşındayım 5 yaşındayken annem vefat ediyor ve babam evleniyor tahmin edersiniz üvey anne şiddetini ve açlıkla büyüdüğüm için kas hastalığım çıkıyor bacaklarım güçsüz olduğu için uzun yıllar koltuk değneğiyle yürüdüm.Hiç sevilmedim hep aşağılanma şiddet hakaret fakirlikle büyüdüm hasta olmama rağmen hep çalıştım kazancımı babama verirdim borçları olduğu için üniversiteye bile çok geç başladım önlisans bölümü corona oldu 1 dönem tek gittim düşünüyorumda hayatımda ne sevildim ne şehir değiştirdim ne hayallerim gerçek oldu 26 yaşındayım kabus gibi bir hayatım oldu en güzel günlerim çöp oldu gitti yaşayasım yok.İçimi dökmek istedim bu hissettiklerimi paylaşacağım ne annem ve ne kardeşim ....
Çok üzüldüm size. İnşallah bundan sonra hayatınız güzel geçsin.

Bazen aslinda bize en cok sahip cikacak veya sevgi verecek insanlardan en büyük darbeleri yeriz. Onlarin size yalnis yaptiklari, sizin sansiz oldugunuzdan degil, sirf onlarin acizliginden. Onlarin kötülügünün veya zayifliginin sizinle hicbir alakasi yok. Tamamen onlarin eksikleri.
Hic terapi gördünüz mü bilmiyorum, ama imkaniniz varsa alin. Faydasi olur. Bundan sonra hayatinizda sadece kendinize ve kendi hayatiniza odaklanin. Sizin yasinizda agir depresyonla ve fiziksel rahatsizliklarla bogusuyordum. O yüzden su "en güzel günlerim cöp oldu" hissini taniyorum, ama sahsen yanilmisim. En güzel yillarim 30 yasimdan sonra simdiye kadar aslindaymis (40 yasindayim). Ve insallah da öyle devam eder. Eski hayalleriniz cöp olduysa, yeni hayaller kurun. Kendinizi baskalarin size kurdugu kücük kafeslerde barindirmayin..bu size haksizlik olur

Bundan sonrası için hayatını güzellestir.Henuz hayattasin,gençsin ve mutlu olmaman için bir sebep yok.Kendine acimayi bırak.Ben de annemi 7 yaşında kaybettim.İnan bana ne dayaklar yedim(belim hala ağrıyor)neler yaşadım yazamam ama önce üvey anneme ne yaşattiysa onu yasattim sonra hayatta hiç pes etmedim okudum meslek sahibi oldum ve aşık olup yuvamı kurdum.Neden sen de yapmayasin?Kolayı seçip ağlayıp sızlanma sen bir çok kişiden güçlüsün.Gaz vermek için demiyorum biz kanatsız kaldık saçımiz okşanmadi içimizde eksiklik var bu bizi bir yerde güçlü yapıyor

Mantığı, önyargıları kenara koyup nasıl bi hayat yaşamak istediğiniz üzerine düşünüp bir karar verseniz.. Ve sonrasında bu doğrultuda hareket etseniz.. Atıyorum şu şehirde yaşayacağım bu kiloda olacağım bu işi yapacağım gibi.. Her neyse istediğiniz. Eminim karar aldıktan sonra herşey zamanla olur. Geçmişle barışmanın en güzel yolu elinizde tutamayacağınızı bilmekten geçiyor. Sadece anılarda kaldılar. Size hiç birşey yapamazlar.. Bu şahsen bana iyi gelen birşey herkesin başka motive olma yolu vardır mizacına göre. Güzel bir yaşam için önünüze bakın hiç ah vah etmeyin çok gençsiniz. İnsanlar ne yaşlarda neler yapıyorlar. Motivasyon kaynakları oluşturun, sıfırdan başlamayacaksınız çünkü çok acı deneyimlerle yetişkinliğe gelmişsiniz. Bunları şimdi farketmeseniz bile yol ayrımlarında, kriz anlarında ortaya çıkıp size yardımcı olacak tecrübeler ve kemâlât doneleri.. Dengeli bir hırs birçok şeyin yakıtı bence. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Şurada hayatını sonsuza kadar çöpe çevirmiş binlerce kadın var, hiçbir engeli de yok üstelik.
Hem de kendi elleriyle.

Yürüyemeseniz, gözünüz görüyor, kulağınız duyuyor bir sürü şey hayat bize bunların hiçbirini borçlu değil ve her an elimizdekilerden de olabiliriz.
26 yaş inanılmaz güzel bir yaş
Yeterince deneyimli ve akillisin.
Gençsin ve gücün isteğin var.
Bir çok şey yapabilirsin.
Kpss de size özel ayrıcalıklar var, devlette kadrolu bir iş en basiti.

Seninle benzer hastalıklara sahip insanlarla tanışmak için bir grup kurabilirsin, farkındalık yaratırsin ve ayni kaderi paylaşan diğer insanlara görmek iyi gelir.
Kendine acımayı kesmelisin, acıların ile olgunlaşmayi güçlenmeyi öğrenmelisin.

Bundan sonrası için hayatını güzellestir.Henuz hayattasin,gençsin ve mutlu olmaman için bir sebep yok.Kendine acimayi bırak.Ben de annemi 7 yaşında kaybettim.İnan bana ne dayaklar yedim(belim hala ağrıyor)neler yaşadım yazamam ama önce üvey anneme ne yaşattiysa onu yasattim sonra hayatta hiç pes etmedim okudum meslek sahibi oldum ve aşık olup yuvamı kurdum.Neden sen de yapmayasin?Kolayı seçip ağlayıp sızlanma sen bir çok kişiden güçlüsün.Gaz vermek için demiyorum biz kanatsız kaldık saçımiz okşanmadi içimizde eksiklik var bu bizi bir yerde güçlü yapıyor
en güzel yıllarım çöp olup gitti bu yüzden hiç bişey yapmak gelmiyor içimden

Şurada hayatını sonsuza kadar çöpe çevirmiş binlerce kadın var, hiçbir engeli de yok üstelik.
Hem de kendi elleriyle.

Yürüyemeseniz, gözünüz görüyor, kulağınız duyuyor bir sürü şey hayat bize bunların hiçbirini borçlu değil ve her an elimizdekilerden de olabiliriz.
26 yaş inanılmaz güzel bir yaş
Yeterince deneyimli ve akillisin.
Gençsin ve gücün isteğin var.
Bir çok şey yapabilirsin.
Kpss de size özel ayrıcalıklar var, devlette kadrolu bir iş en basiti.

Seninle benzer hastalıklara sahip insanlarla tanışmak için bir grup kurabilirsin, farkındalık yaratırsin ve ayni kaderi paylaşan diğer insanlara görmek iyi gelir.
Kendine acımayı kesmelisin, acıların ile olgunlaşmayi güçlenmeyi öğrenmelisin.
bu saatten sonra ne önemi varki diye düşünüyorum kaderim çok kötü yazılmış çok yanlış ailede dünyaya gelmişim bunları düşününce hiç bişey yapasım gelmiyor

Mantığı, önyargıları kenara koyup nasıl bi hayat yaşamak istediğiniz üzerine düşünüp bir karar verseniz.. Ve sonrasında bu doğrultuda hareket etseniz.. Atıyorum şu şehirde yaşayacağım bu kiloda olacağım bu işi yapacağım gibi.. Her neyse istediğiniz. Eminim karar aldıktan sonra herşey zamanla olur. Geçmişle barışmanın en güzel yolu elinizde tutamayacağınızı bilmekten geçiyor. Sadece anılarda kaldılar. Size hiç birşey yapamazlar.. Bu şahsen bana iyi gelen birşey herkesin başka motive olma yolu vardır mizacına göre. Güzel bir yaşam için önünüze bakın hiç ah vah etmeyin çok gençsiniz. İnsanlar ne yaşlarda neler yapıyorlar. Motivasyon kaynakları oluşturun, sıfırdan başlamayacaksınız çünkü çok acı deneyimlerle yetişkinliğe gelmişsiniz. Bunları şimdi farketmeseniz bile yol ayrımlarında, kriz anlarında ortaya çıkıp size yardımcı olacak tecrübeler ve kemâlât doneleri.. Dengeli bir hırs birçok şeyin yakıtı bence. Hakkınızda hayırlısı olsun.
inanın o kadar güzel hayallerim vardı ki güçlü ve mutlu olduğum hayaller ama bakıyorum sıfır elde var sıfır ne şehir değiştirdim ne aşık oldum ne param oldu ne sağlığım

bu saatten sonra ne önemi varki diye düşünüyorum kaderim çok kötü yazılmış çok yanlış ailede dünyaya gelmişim bunları düşününce hiç bişey yapasım gelmiyor
Can aydoğmuş un hayatını dinlemiştim ondan. O kadar zorluklar yaşamış ki annesi babasının belalı düşmanları varmış. Annesi babası kardeşi ölmüş sokaklarda kalmış vs. Ama şimdi Kanada'da yaşıyor ve instagram dan takip ettiğim kadarıyla çok mutlu. Kendisi de hayata hep olumlu baktığını ve kötü başladı diye kötü devam etmek zorunda olmadığını söylüyor hayatın. Sadece pozitif bakmak gerektiğini söylüyor. Ben de yapmaya çalışıyorum onun gibi. Aslında pozitif bakmanın olayı pozitifken kendimiz hayatımızı değiştirmeye enerjimiz oluyor ve çabalıyoruz değişiyor. Ama hayata bir şey değişmeyecek şeklinde baktığımızda yerinizde duruyoruz çabalamadığımız için de hiçbir şey değişmiyor. İnşallah bundan sonraki hayatınızda mutlu olursunuz. Sizi seven güzel bir ailenizle birlikte mutlu nice günleriniz olur.

Keşke içine doğduğumuz aileyi seçebilseydik ama olmuyor işte. Bu kaderi yaşayan yalnızca siz değilsiniz inanın benzer durumda o kadar insan biliyorum ki. Ama geçmişe kızmaktan kendinizi alıkoymazsanız geleceğe dair bir umudunuz da olmaz. Diyelim ki öyle ya da böyle 60-70 yaşınıza geleceksiniz. Bu saatten sonra ümitvar olup bir şeyleri değiştirmeye çalışsanız, geç de olsa güç olmasın mantığıyla bir meslek falan edinip geri kalan hayatınızı güzelleştirseniz mi daha iyi olur yoksa bir 20-30 yıl daha üzülseniz mi? Devlet hastanelerindeki psikologlardan yardım alarak öncelikle bu ruh halinden çıkabilirsiniz, ardından mesleğinizin imkanları ne ise onları araştırın kpss/e-kpss ne olursa asılın. Sizi anlıyorum muhtemelen birçok kişi bu yaşta güzel ailelerde büyüyüp yetişmişken ben neden öyle olamadım ve huzurlu olmak için neden ekstra yorulmam gerekiyor diye düşünüyorsunuz ama hayat bu, hem hiç belli olmaz belki ileride şükredeceğiniz bir aileniz olur unutturur size bunları. Üstelik size bunları yaşatan insanlar er ya da geç cezasını çekecekler bunun öte tarafı da var. Bir de inanıyorsanız dua etmekten hiç vazgeçmeyin derim tam bittim dediğiniz bir an olur ki ettiğiniz bir duanın harfi harfine gerçekleştiğini görürsünüz. İnşallah karşınıza aydınlık yollar çıkar...

Benim en güzel günlerim ve kendimi en güzel enerjik güçlü akillik hissettigim yaşlar 30 la başladı .yani en güzel günlerim geçti diye kendini hirpalama ❣️

Hani MeleklerSormuştuRabbimize,- Senin EnSevdiğin KulunO İKENNEDEN ONUBU KADARIZDIRAPLAİMTİHANEDİYORSUN ?-Hem Yetim,Hem Öksüz ,Hemde Kimsesiz .....Ne Buyurmuştu " Rabbimiz ?- KimseyeGüvenmesin ,Hep Bendenİstesin BanaSığınsın Diye "..

Yalan dünya hersey imtihan üzülme.allah yardımcın olsun güç kuvvet versin

Hani MeleklerSormuştuRabbimize,- Senin EnSevdiğin KulunO İKENNEDEN ONUBU KADARIZDIRAPLAİMTİHANEDİYORSUN ?-Hem Yetim,Hem Öksüz ,Hemde Kimsesiz .....Ne Buyurmuştu " Rabbimiz ?- KimseyeGüvenmesin ,Hep Bendenİstesin BanaSığınsın Diye "..

Yalan dünya hersey imtihan üzülme.allah yardımcın olsun güç kuvvet versin
çok isyan ediyorum çok düşünüyorum neden ben hayatın hiçbir alanında yüzüm gülmedi

çok isyan ediyorum çok düşünüyorum neden ben hayatın hiçbir alanında yüzüm gülmedi
Allaha yönel dua et tövbe et .yaşadıklarınız kolay dgl.fkt yalan dünya ortalama 60-70 yıl iyi yaşasak nolacak gideceğimiz yer belli...Allah dayanma gücü versin.herkes biseylerle imtihan oluyor kimse nin hayatı mükemmel değil.. çoğu insan dışarı yansıtmıyor.
Fkt sizin yasadiklarinizda elbette çok zor.. e kpss ye fln girin.ordan biyerlere gelirsiniz inş. Birde isterseniz depresyon için bi ilac vs uzmanla görüşün.

Çok geçmiş olsun. Lütfen hayattan vazgeçmeyin bu canı taşıdığımız sürece umut vardır. Sağlınız nasıl şimdi tedaviniz devam ediyor mu. Siz hayatınızı güzelleştirmek istiyor musunuz. Önemli olan sizin mutlu olmak istemeniz. Şimdi diyeceksiniz ki istemekle oluyor mu benim cevabım evet oluyor mutluluk istemekle oluyor. Maalesef bu dünya da adalet yok bazıları cennette doğarken bazı insanların hayatla mücadelesi doğar doğmaz başlar. Sizde artık mutlu olmak için yaşayacaksınız. Hayata pozitif bakmaya başlayın Önce hayatında nelerin değişmesini istiyorsun ve nelerin gerçekleşmesini istiyorsun onları madde madde yaz. Sonra yazdıklarını oku ve gerçekleşmesini istediğin ilk maddeyi seç. O dileğini olmuş gibi her gece hayal et ve 5+55 yada 3+33 tekniği var netten araştırabilirsin Tuncay Yeşilpınar anlatıyor. vidoları var bi bakarsın. Huzur bulmak için kendini sevme değer verme meditasyonları var tavsiye ederim yatarken YouTube de var yatarken onları yatarken dinle. Okulunu bitir ve baban dahil olsa maddi yardım etme Bu dünyada en büyük hazinem kendimim de ve kendin için yaşa. Zaten kendine değer verdikçe hayatının akışı değişecektir

Ben kendimi şanssız hissettiğimde allahın sevgili kuluymuşum demekki bu kadar güçlüymüşüm ki beni en kötülerle sınıyor. Bunlar da geçer diyorum. Bundan sonra işe başla tek yaşa kimseye eyvallah etme kendine odaklan

Back
X