dünyanın en eski prezervatifi

Şemsiye kılıfına benzettim bende :roflol:Konu başlığında görmesem prevervatif olduğunu 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

Benotton bir sergi açmıştı sultanahmet de bu ve benzeri nesneler vardı eski çağlarda kullanılan orda bu prezarvatifde sergileniyordu görmüştüm kadınlar değişik korunma objeleri falanda vardı

bir de ucunda ip var galiba:1shok:
acaba çıkmasın diye bağlıyorlar mıymış, kurdele yapar gibi

kördüğüm olacak çıkaramayacak herif sonra :roflol:

Türk filmlerinde haniiiiim suyu isiiit geliyom diyolardi..Bunlarda heralde haniiiim süte yatir geliyoooom demislerdi.tabi boya filan bulununca bunlarin janjanlisida yapilmistir mutlaka daha sonra..o modelleride görmek isterim.baglama ipi kurdelali ponponlu filan:roflol:

bende saf saf bunu parmak sandım yavv...mirmirmirmir

eski insanlar çok cüsseli olurlarmış bu da onun bir kanıtı sanırım :
tek kullanımlık mı ki buda yoksa yıka yıka tekrar kullanmı hehe ay çok güzldüm ya :)
ne yazık ki eskiden bile kullanılan bu kondom şimdilerde hiç kullanılmıyor arkadaşlar yanlış anlaşılmasın kullanılmıyor derken cınsellıkle
geçen hastalıkları kastetmek istedim

ohooooooooooo
şimdi bunların meyvelisi var-kokulusu var-incesi var kalını var karması var partisi var kremlisi var...
var da var..:teytey:
gözünü sevdiğimin teknolocisiiiii:jeyyar:

abboooowwww:1shok:
bu ne kııssss...
Parçalar vallahi adamııııısırnaşık şeysırnaşık şey

çeşit olmadığı için sıtandart boydur kızlar gözünü sevdiğimin teknolojisi şimde herçeşit var yani:roflol::roflol::roflol: iyiki o çağda yaşamıyoduk yani

Son düzenleme:
vay vay vay kese kağıdı değil resmen kese parçalayacak cinsten bu ne ya çok şükür bu zamanda çeşit bol ..

bence bu kese kagıdı degil.koyun bagırsagı gibi bişey.kurutulmuş koyun bagırsagı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…