• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en güzel çaresi

Evet can sikintisina vakit kalmiyor. Bende evlendikten sonra fazla süre gecmeden hamile kaldim. Ve dogumdan sonra öyle bir hayatim alt üst olduki lohusalik da degil ama sonradan baya piskolojim moralim yerle bir oldu eski günlerimi özledigim icin. Bebek sahibi olmak icin sabirsizlaniyor olabilirsiniz ama bu günlerde geriye gelmiyecek tadini cikarin

Merhaba kuzucuklar. 13 aydır evliyim ve evlenene kadar hep okul kurs iş bi koşuşturma içinde olduğum için evlendiğimden beri evde durmak çok canımı sıkıyor. Eşimle birlikte evde olmayı çok seviyorum ama o işe gittiğinde acayip sıkılıyorum uğraşıcak hiçbişey bulamıyorum. Televizyonlada pek aram yoktur. Bu zamana kadar denememize rağmen çocuğumuz daha kısmet olmadı. Kuzucuklar anne olduktan sonra bu sıkıntılı haller geçiyor mu ? Ben hep geçiceğini düşünüyorum hep kendine bi meleğim olsa artık da sıkılmasa anneciği diyorum:KK71:
Boş vakit olmayacağı için Evet sıkılmazsınız. Ama durum tersine dönüyor bir süre sonra, hiç kendinize vakit olmadığı için canı sıkılıyor insanın. Çocuk olmadan önce ne yapmak istiyorsanız yapın bence, isinizi kalmadan çünkü planlarınız çocuğa göre şekillenecek hayat boyu.

Hepiniz takılmışsınız modern yaşama , kariyere. Herkes kariyer yapıcak diye bi kural mı çıkmış ya. Bazı insanlar sadece ters düşüncelerini söylemek için yorum yapıyolar ben sevdim evlendim , evliliğime bi can daha eklemek istiyorum ne yaşımın ne aklımın ne fikrimin benden başka kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum kızlar lütfen kariyerci modern lolita fikirlerinizi kendinize saklayın şayet hayatta sevdiğin insanlarla mutlu olamadıktan sonra neye yarar modern düşünceniz ?
Elbette oyl ebir kural yok ancak zamanini bosa geciren bilincsiz donanimsiz hayattan haberi olmayan bir kadin nufusumuz var. Cahil kalmak bir secenek olmali mi gercekten? . bakin kizcagiz hayatinda ne yapacgini bilemeyecek kadar bilincsiz,ve cok mutsuz.
Kariyerci modern lolita, nereden geldi bu terim, lolita 14 yasinda asiri cinsel olgun davranan kizlara denir, kariyerci lolita derken, is sahibi kadinlara ergen sifati mi yakistirmak istediniz?
Acaba neden rahatsiz oldunuz, halbuki dunya sizin dediginizin tam tersine isliyor... demek ki milyonlarca kadin "kariyerci modern lolita" olmayi tercih ediyor.

Elbette oyl ebir kural yok ancak zamanini bosa geciren bilincsiz donanimsiz hayattan haberi olmayan bir kadin nufusumuz var. Cahil kalmak bir secenek olmali mi gercekten? . bakin kizcagiz hayatinda ne yapacgini bilemeyecek kadar bilincsiz,ve cok mutsuz.
Kariyerci modern lolita, nereden geldi bu terim, lolita 14 yasinda asiri cinsel olgun davranan kizlara denir, kariyerci lolita derken, is sahibi kadinlara ergen sifati mi yakistirmak istediniz?
Acaba neden rahatsiz oldunuz, halbuki dunya sizin dediginizin tam tersine isliyor... demek ki milyonlarca kadin "kariyerci modern lolita" olmayi tercih ediyor.
Sizin gibi nerden geldiğini unutup burnu havada olan kesimden rahatsız oluyorum hanımefendi siz beni ister eleştirin ister eleştirmeyin ben hayatımı bu yönde kurmuşum diğer insanlar beni acaba şu konuda eleştirirler mi diye bi düşüncem olmadı hiç bi zaman. Mutsuzum diyede bi kelime yazdığımı hatırlamıyorum hayatımdan çok mutluyum ve kendi hayatımı istediğim gibi yaşarım. Gereksiz eleştiri yaptıkları için o terimi kullandım. Kariyerinizde en üst seviyeye çıkabilirsiniz ama diğer insanların yaşantılarını bilmeden bu tarz eleştirilerle yaklaştığınız sürece üzgünüm ama en cahil siz olursunuz ..

Ne kadar gençsin:)ben kendimi bildim bileli ya okurum ya calısırım.iki universite iki uzun kurs bitirdim.hayatta evde duramazdım iki gunden fazla.bebegimi bile 40ımda buldum yoğunluktan.iki bucuk aylık su an ve ben üc aydır evdeyim.hatta salondayım:olamaz::KK48:tuvalete dahi zor gidiyorum.ama mutluyum değer kuzuma..

Esim... calismami... istemiyor...
Gel 21. yuzyil gel... Turkiye'ye artik gel ne olur.
Kadinin eve tikilip hayatiyla cocuk yapmaktan baska sey dusunemedigi
Okuyup insan olarak gelisemedigi, erkegin kolesi olup hic bir sey uretemedigi...
Magara devrinden cikamadigi
Turkiye'ye gel artik....
Sonra gelsin kkda boşanmak istiyorum ama naparım işim yok ailem de istemiyor topikleri..

Sizin gibi nerden geldiğini unutup burnu havada olan kesimden rahatsız oluyorum hanımefendi siz beni ister eleştirin ister eleştirmeyin ben hayatımı bu yönde kurmuşum diğer insanlar beni acaba şu konuda eleştirirler mi diye bi düşüncem olmadı hiç bi zaman. Mutsuzum diyede bi kelime yazdığımı hatırlamıyorum hayatımdan çok mutluyum ve kendi hayatımı istediğim gibi yaşarım. Gereksiz eleştiri yaptıkları için o terimi kullandım. Kariyerinizde en üst seviyeye çıkabilirsiniz ama diğer insanların yaşantılarını bilmeden bu tarz eleştirilerle yaklaştığınız sürece üzgünüm ama en cahil siz olursunuz ..

Ama benim burnum havada degil ki, ben herkesin iyi ve mutlu olmasini istiyorum. Elestirilmemek bize hic birsey ogretmez ki! Ben her gun ama her gun elestiriliyorum. Elestiri bizim rahat oldugumuz ve gelisemedigimiz kaliptan cikarir, hayata daha genis acidan bakmamizi saglar. Ben sizi kotu yonde elestirmiyorum, secimlerinizi kisitli ve hayata bakis acinizi dar buluyorum. Buyrun istediginiz kadar evde oturabilirsiniz, esinize boyun egip iki adim arkadan gidebilirsiniz, herkesin secimi kendine. Siz de is guc sahibi kadinlara "lolita " demeyin lutfen. Bu alin teriyle calisan sahasinda onlari engelleyen erkeklere karsi mucadele veren her kadina buyuk bir hakarettir cunku.

Gonulden dilerim ki, sizin de aradiginiz seyin aslinda kendinizi gelistirmek ve full kapasite uretken olmak oldugunu gormeniz bir gun. Bu annelikte de olabilir, calismakta da baska bir seyde de. Umarim boyle bir firsat sizin elinize gecer ve kullanmayi bilirsiniz.

Çocuk sahibi olmak yanlız ve yanlızca karı koca olarak vereceğiniz bir karardır,

Kimi erken anne olur mutludur,
kimi geç çocuk sahibi olur mutludur,
hep karşı tarafı yaftalama modunda olunmasını sevmiyorum,

Evet çocuk dünyadaki en güzel şey,
hayırlı zamanda tatmak nasip olur inşAllah size de

ama ama çocuksuz zamanlarında kıymetini bilmek gerek :halay:

Canınız sıkılıyorsa patik cetik birseyler orun. Cocuk yapip basiniza corap ormeyin.

Cocuk can sıkıntisiyla yapilacak bir sey degildir. Bebek bakimi ozen ve ilgi ister.

Benimde çocuklardan canım sıkılıyo bu ara off.yalnızlığı ve sessizliği özledim. Cildiriciiiim...:silah:

Bence erken. Yasin kuçuk. Cocuk dunyanin en guzel seyi. Ama cocuktan once yapabileceginiz seyleri cocuk olduktan sonra ya zor yaparsiniz yada yapamazsiniz. Sorunuza gelince evet butun gunu onunla gecirdiginiz icin sıkılmaya vaktiniz kalmaz. Hele ayaklanip oyunlar oynamaya basladin mi en iyi arkadastir.:) Ama bunu bi 2 3 yil sonra da yapabilirsiniz.

Back
X